Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rezygnuję.

Mariosz
02-02-2009, 13:35
Witam, informuję wszystkich tutaj - wrogów ja i przyjaciół, nie tylko komputerowych ale i z reala, że odchodzę... Nie będę tutaj pisał esejów dlaczego tak postąpiłem... Po prostu, mam dość tego chamstwa i arogancji jaka tutaj panuje... Chciałbym podziękować wszystkim, z którymi się kłóciłem i tym, z którymi umiałem się dogadać :-)

Szczególne podziękowania dla ex0na, nEu, Eragona, Hasza oraz dla starej gwardii - Bamowi (nie Banowi :-P), Cavie, Andriemu, Saskowi.

A teraz konkretne podziękowania.
Dla Ciebie Seele^ za sprośne rozmowy ^^
Dla Streeta za to, że był i pomagał jak tylko mógł.
Dla Lewandrwowa za miłe i mądre rozmowy... Trzymałem kciuki na twojej sesji :-P
Dla Aiza - hax :-P
Dla add.
Dla kluska
Dla tombcia
Dla Ramalitha
Dla baku.
Dla infinite :-)
Dla dill'a
Dla Williego
Dla oF.Neo oraz dla jego całego klanu. :-)
Dla przemo i dla wszystkich, których jeszcze nie wymieniłem.

Mardog tak bardzo na to czekałeś... może w końcu zostaniesz tym upragnionym H@ na serwerze.

Pamiętajcie, liczą się tylko przyjaciele, a nie dzieci z kabla... Pozdrawiam i życzę portalowi rozwoju. Forum będę odwiedział. Jak zabierzecie mi adminów to dajcie cynk :-)

neU
02-02-2009, 13:38
lou--

poskacz i poćwicz ; ]

Mardog
02-02-2009, 13:39
Żegnaj.
Nie chciałem żebyś odchodził, a to, że chciałem być H@ nie miało nic wspólnego do twojego odejścia :P
No cóż takie życie.

Aiz
02-02-2009, 13:42
Nie możesz;/ Nie pozwalam! Na pewno trzeźwy jesteś?

Ramalith
02-02-2009, 13:43
Szkoda, że rezygnujesz. Powodzenia

add!.
02-02-2009, 13:48
Powiem tak, zbyt długo tu jesteś abyś odszedł z dnia na dzień.
Moim zdaniem wrócisz za 3-4 dni :-P

Pozdrawiam, add.

Die$eL
02-02-2009, 13:51
Ja wiem ! Ktos sie wlamal na jego konto :P

Seele ^
02-02-2009, 13:52
moim zdaniem musisz poruchać i ci wróci myślenie....:>

eXPrO
02-02-2009, 14:05
Hmm Nie chce by RFS odchodził ale.. No cóż takie życie.

Kali
02-02-2009, 14:24
No niestety. Mam nadzieje, że to nie w jakimś stopniu przez moją sprzeczkę z neu (Chodź i tak była beznadziejna). No dziękuje co za to, że dałeś mi szanse admina na War3. Nie będe się rozpisywać. Życzę powodzenia :hug:

Ps. To znaczy, że war3 nie będzie ?

KnifeMan
02-02-2009, 15:13
Eh czemu ah czemu? Przecież on jest bardzo fajny czemu odchodzi? rfs a kto mi teraz odpowie na te pytanie co Ci wcześniej zadałem?

Mariosz
02-02-2009, 15:15
Wszyscy Ci, którzy się panoszą :-)

Ronnie
02-02-2009, 15:21
Coś dużo w ostatnim czasie tych rezygnacji. Powodzenia RuFuS :*

Bam
02-02-2009, 15:35
i specjalnie to napisałeś..??
widze że Cie podnieca wkurzanie mnie ^^
wczoraj też myślałem nad rezygnacją z wszystkich praw i przywilejów xD
może za niedługo zobaczycie i moją rezygnacje ;]

3m sie pałko ;p i bij low na innych serwach.

Cava
02-02-2009, 16:26
Aż się łezka w oku kręci ;P;( Szanuję Twoja decyzje iksDe ^^

diLL
02-02-2009, 16:31
Kurde co się dzieje ? Wszyscy odchodzą , najpierw admini teraz rfs. Nie wiem o co chodzi, no cóż szanuję Twoją decyzję.

Powodzenia i pozdrawiam :-).

Lewandrowow
02-02-2009, 18:17
No i kto teraz będzie za mnie kciuki trzymał w czasie SESJI?? Ona się jeszcze nie skończyła więc nie pozwalamy Ci odchodzić!! Słyszysz RuFuS?!?!
Kurde, co się dzieje na serwerze?? Ronnie, Shift, Kocham_świnie a teraz rfs... mam nadzieje że nikt więcej nie odejdzie :/
Powodzenia RuFuS`ie na innych serwerach. Dzięki za miłą i z góry przeze mnie przegraną grę ;)

Mariosz
02-02-2009, 18:30
z góry przeze mnie przegraną grę ;)

Buehuaeh :-D Powaliłeś mnie na łopatki :*

Lewandrowow
02-02-2009, 18:38
Ty i te twoje słuchawki (które doprowadzają mnie do białej gorączki ;)) jesteście nie do zarżnięcia :P o sorry, chyba że 10 chłopa wypadnie na wescie na rfs`a który biega z DGL.

(tylko dlatego że dgl ma 7 nabojów a nie 10;)) Jak pisałem wcześniej szkoda że odchodzisz:/ Mam nadzieję że jednak będziesz wpadał czasami na CSP-FFA

vck
02-02-2009, 18:58
aha szkoda Powodzenia.. i tak bd grac jakis mixy..^^ :) jak cos?

Mariosz
02-02-2009, 19:07
VACEK jak tylko będzie czas :-)

Haszcz
02-02-2009, 20:37
No Rufus bo nie przespie kolejnej nocy przez Ciebie ;P hehe ;]

Slipkorn
02-02-2009, 21:29
szkoda

shift
02-02-2009, 21:34
nie dales dokonczyc mi w moim temacie to dokoncze tutaj

Cytat "Tak poza tym nie mam jakiś kosmicznych słuchawek... do tamtego tygodnia miałem Steelsoundy... niestety kuzyn (Kalasanty) mi je zabrał, ponieważ gdzieś tam wyjechał i sam je potrzebował, to wróciłem do moich fatal1ty :-)
Pograj trochę shift i nie spamuj mi na steam jakie pw na serwer :*"

Moja odpowiedz:

Zamiast siedzieć tu i wypisywać durne posty siadłbyś trochę przy słowniku ortograficznym, i popracował nad konstrukcja zdań..."ponieważ gdzieś tam wyjechał" odmiana rzeczowników też do bani... "i sam je potrzebował..."
Nie muszę się już wypowiadać na twój temat bo złożyłem rezygnację.... Aha i nie jakiś, bo tak piszą ludzie z plebsu, tylko JAKICHŚ

Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach!

PS: "Chcesz sobie pogadać Podeślę ci mojego psa bo podobno wyszczekany jak cholera"

Nara wiochmenie

Mariosz
02-02-2009, 21:35
Uuuu widzę, że kolega Shift podsyła tu (jak to Falcon kiedyś powiedział) swoich popleczników ? Czy robi sobie fake konta ? Mówisz do mnie, że piszę jak plebs ?
Tak... do ludzi pokroju shifta piszę się w takim stylu... a czemu ? Żeby zrozumiał jak wół na granicy o co mi chodzi :-)
Zresztą masz napisane w profilu Skąd: wiocha, dlatego też nie będę z Tobą polemizował... Jak chcesz porozmawiać po "polskiemu" to zapraszam na gadu gadu, lub do działu OFF- topic. Tam Ci pokażę, jaki piękny jest nasz język :-)
Tak btw. nie bez kozery mam 6 z polskiego i biorę udział w konkursach :-)

HAHAH widzę, że Ci się shift konta pomyliły...
Znowu mam Cię ośmieszyć i dać dowód ?
Proszę bardzo:
http://i42.tinypic.com/nyfr5v.jpg

Teraz nagle Ty to ze swojego konta napisałeś ?

shift
02-02-2009, 21:41
jedno mogę ci zdradzić pisałem to u kolegi :) a slipkorn to jego konto nie wylogowałem sie i napisalem z jego konta ;/ dopiero później się skapnolem i usunolem i napisałem z swojego :>

Mariosz
02-02-2009, 21:43
jedno mogę ci zdradzić pisałem to u kolegi :) a slipkorn to jego konto nie wylogowałem sie i napisalem z jego konta ;/ dopiero później się skapnolem i usunolem i napisałem z swojego :>

I Ty zwracasz mi uwagę na pisownię ? Nie kompromituj się jeszcze bardziej... Byłeś u kolegi i w 4 min wróciłeś do domu, a następnie poprawiłeś posta ? Speedhack in real ? :x

shift
02-02-2009, 21:43
Dziecko...Ty wiesz kto to jest poplecznik czy tylko posługujesz się słownictwem ludzi mądrzejszych od siebie jak np: Falcon... Tak samo jak wyrażenie "nie bez kozery" Czym się chcesz popisać i przed kim Wole mieć w profilu napisane wiocha niż Skąd że znowu, bo chyba jak przynajmniej ja wiem, pierwszy człon tego wyrażenia piszemy łącznie....6 z Polskiego to ty możesz mieć z czytania, albo z wycierania tablicy, a jeśli chodzi o konkursy to sam jestem ciekaw o co ci chodzi Człowieku, mądry to ty nie jesteś, posunę się dalej i stwierdzę że w życiu koło mądrego nie stałeś....A poza tym ja do ciebie nie mówię, ja do ciebie piszę dziecko....

Ciekawe jaką masz ksywkę w szkole: może "shit sapiens"

[ Dodano: 02-02-09, 21:45 ]
obecnie jestem nadal u kolegi :>

Street
02-02-2009, 21:48
A na tamtym nicku teraz widnieje

szkoda

:hah: nie no du.pa odpada jak takich ludzi widzę :hah: shift z tobą temat został już zakończony. IP twoje SS twój nick 3ba było bardziej zadbać o bezpieczeństwo a nie teraz głębokie żale na forum odpierd*****.

PS: "Chcesz sobie pogadać Podeślę ci mojego psa bo podobno wyszczekany jak cholera" co to za tekst w ogóle?? Nie pogrążaj się małolacie

Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach! taa.. i widzisz? Bulisz na słuchwaki 300zł a ja cię jadę na głośnikach creativa p380 z 2pac'kiem w podkładzie podczas gry. Słuchwaki to sobie możesz w dupe wsadzić. Tu się liczy skill którego widocznie Ci brakuje

Teletubisie mówią papa :papa:

Mariosz
02-02-2009, 21:52
Słowo poplecznik można przetłumaczyć jako sługa, posłaniec koleżanko :-)
Dla Twojej wyimaginowanej wiadomości, "nie bez kozery" uważam w rozmowie z każdym, czy to na vt, czy w real :-)
Natomiast do słowa skąd - gdybyś był mądry oczywiście, to wiedziałbyś, że dopisałem że, a następnie znowu, żeby ludzie Twojego pokroju miali zagadkę do rozwiązania :-)
Poza tym piszę tak na forum, gdyż próbuję zachować takowy poziom, a nie zniżać się do Twojego poziomu i pisać "wziołem" "usunolem".
Kolejna sprawa... W szkole mówią do mnie rufus, ponieważ ludzie znający mnie z real mają do mnie szacunek, bo wiedzą, że traktuję ich również z szacunkiem.
Niech ktoś WYŻSZY rangą zamknie ten temat, bo szkoda, żeby typ shifta się w nim wypowiadał...

shift
02-02-2009, 21:53
Street nie pisze za szybko bo niektórych twoich wypowiedzi to nawet Enigma nie rozkoduje pozwól że przytoczę: "Słuchwaki". I nie wtrącaj się tam gdzie twoja wyobraźnia nie sięga .... nie twoja sprawa to uszy pod siebie persie i mykaj to łóżka, ewentualnie obejrzyj dobranockę jaką dla ludzi w twoim wieku jest nasza=klasa i spływaj....

Mariosz
02-02-2009, 21:55
Widzę, że kolega szkoli Cię w tekstach... niech Ci jeszcze podpowie pisownię co poniektórych wyrazów :-)

Street
02-02-2009, 21:58
A teraz bot się literówek czepia :hah: no ja wiem że z twoim poziomem intelektu jaki tu prezentujesz taka literówka stanowi dla Ciebie zagadkę nie do rozwiązania :] Ciebie i twoich dylematów to nawet CSI nie ogarnie

Haszcz
02-02-2009, 21:59
no shift zamknij morde , napinaczu zasrany , bo Ci zylka tam peknie i Co Bedzie ?

0 jestes ;P jak gralismy to nice tam interpowo bylo prawie walnolem 3 kg w majtki

i skoncz jak chcesz Cytowac Falcona to wez zapodaj tekstem : Nie wybijasz sie ponad wyzyny mojego intelektu , Ty jestes w dolonie nawet w rowie marianskim A Ja jestem Jak MOUNT EVEREST

pocwicz misiu ;)

16 lat masz ciota a o dobranockach wyskakujesz o rok mlodszy ludzi to nice tam masz... Widac ze Cie rodzice bili w domu... bo Jakis niedorozwiniety rudy biały murzynie jestes ;)

shift
02-02-2009, 22:02
No widzisz......googlarz z ciebie niezły, serwery wikipedii to chyba padną dzisiaj...
Może i nie mam średniej 5,9, może czasami przytrafi mi się błąd ortograficzny, ale na tym owym dowodzie, którym niby mnie ośmieszasz, okazuje się że bardziej ośmieszasz sam siebie.... Gdybyś zerknął w prawy górny róg ekranu, to jak widzę, tam wyjaśniasz skąd biorą się twoje wszystkie szóstki mam rację Albo i konkursy.... Jeśli chcesz w sensie alegorycznym tłumaczyć mi że jestem idiotą to sobie daruj, i napisz wprost...
Muszę ci powiedzieć że moje uczucia wobec ciebie stają się coraz bardziej ambiwalentne....

Haszcz
02-02-2009, 22:07
Oj shift... Zapomnialem dodac ze ubierasz pasek do spodni bumerangiem ;O

Ooooo to nie mialo nigdy wyjsc na jaw :(

Prawy gorny róg ahahahahahaha grubo ;] wiesz to sie nazywa kompleks

Mariosz
02-02-2009, 22:07
Widzę, że kolego nie znasz precyzyjnego znaczenia słowa "ambiwalentny"... Ale widać, że Twój kolega się stara... Gdybyś chciała wiedzieć, tworzę stronę w swojej parafii i potrzebuję małej historii :-) Lepiej jak mam wpisane to, niż bluetube, czy xnxx... Także japs0n i wyloguj się bo nie w końcu nie wyrobisz neRwowo... Nie smutaj się o tego bana na zakres :-)
Jak to mówią... " Raz na wozie raz pod wozem" ?...

Street
02-02-2009, 22:09
bo Jakis niedorozwiniety rudy biały murzynie jestes ;)

SHIFCIK RZĄDZI!!!!!
SHIFCIK NASZ PAN!!!!
SHIFCIKA KAŻDY SZANUJE!!!!

I jeszcze narcyz.... porażka stary. Siedzi 2ch kolesi przed kompem i głowią się jak tu na forum rfs;owi dogryźć. Takie zabawy to można spotkać u dzieci z piaskownicy ale pewni wam mało brakuje do tego

Mariosz
02-02-2009, 22:10
Czarny, rudy. biały, lokaty, łysy murzynie jak co ;-D

shift
02-02-2009, 22:12
Nie chce mi się już więcej pisać na twój temat bardzo dobrze że kończysz z CS portal

NARA!

[ Dodano: 02-02-09, 22:13 ]
a i jeszcze jedno

Pisząc ambiwalentny miałem na myśli sprzeczny, ale nie sądzę abyś doszedł do takiego poziomu wtajemniczenia....
A ty Hashu dopisz sobie jeszcze na końcu każdego posta "żal" albo "żal.pl" bo to twoje dwa ulubione wyrażenia a zarazem słownictwo jakże typowe dla ludzi zwanymi dzieci neostrady, styl twojej wypowiedzi zresztą podobny ale nie będę go komentował bo więcej w twoich wypowiedziach błędów niż liter, przykro mi, a zarazem szkoda że tak sie to potoczyło....

Die$eL
02-02-2009, 22:13
ej chlopaki ja mam 4.9 niezabijecie mnie ? :( Bo sie boje Shifta bo widac ze jest na poziomie dzieciaka, który ledwie co dostal klawiature i slowniczek na komunie i nie potrafi połaczyc nauki ortografii z nauką pisania na klawiaturze.

rfs prosze Cię wróc to dam ci większe fory jak bedziemy grali mix'a :]

Haszcz
02-02-2009, 22:17
hahaha Dzeci Neo , nice bluzgator ? Google sciana wiedzy ?

Chłopcze... ( tak sie zwróce , gdyż nie jestes dużo starszy ;] ) daj se spokój z tymi... z tymi "poematami" ahahaha , Bo to jest załosne... Na Gorąco bys tak nigdy nie wymyslil... ale cóż wspomagacze robią swoje ;]

Mariosz
02-02-2009, 22:17
Shift żałuje, że nie mam jeszcze moda, bo dostałbyś 632623 waRnów...
Jak długo kolego tłumaczył Ci znaczenie tego słowa ? Widać, że jest tRochę mądrzejszy, bo przynajmniej dobRze zdania Ci "skleca"... Tak btw. nie podskakuj bo nasza-klasa i wstawianie tam fotek gubi ludzi, a pofatyguję się na deRby i wtedy powiesz mi te mądRości w oczy... Tylko wtedy nie będę zwRacał uwagi na Twoją oRtogRafię...
Neu zamknij to... niech ten typ już tu więcej nie Rzyga....

Street
02-02-2009, 22:18
NARA!

Standardowe zakończenie każdego bota na tym serwie.. Oh Ah ile ja "NAR" się nasłuchałem :-D ludzie się zwijali, płakali, błagali przepraszali, głodowali tylko po to aby wymusić na mnie jakaś decyzje, a i tak nici z tego. No i na koniec te wasze "NARA" :what:

heh pewnie te twoje zgromadzenie przed kompem ślęczało nad tym godzinami zanim dogryźli tą "NARĄ" całemu teamowi cs-portal net ;-)

Oby tak dalej <spoko> Coraz więcej takich ludzi mamy w rządzie

Haszcz
02-02-2009, 22:19
odrazu streeet wez zaczniemy kampanie... Shift na prezydenta... Wrocław Stolica Rp ^^ jejeje

Die$eL
02-02-2009, 22:27
Rydzyk go wspomoze xD bo niezle sie znają :P z lozka :D

Ramalith
02-02-2009, 22:29
Tak naprawdę to ty się shift napinasz że ktoś gra lepiej od ciebie i nie możesz sobie z nim poradzić.

Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach!

Myślałeś, że jak kupisz dobry sprzęt to będziesz grał tak jak rfs, ale on posiada jeszcze coś takiego jak skill. Ja sam nie mam jakichś extra słuchawek, bo za 30 zł z Euro (mi one w zupełności wystarczają) i uważam że nie słuchawki czynią z gracza mistrza, lecz tylko trening.

Poza tym rfs chciał się tu normalnie pożegnać, a ty zrobiłeś z jego pożegnania marnego off topa. Więc żegnaj i ty shift również

ex0n
03-02-2009, 06:29
Jak zwykle panowie pokazujecie tylko swój poziom inteligencji.. Nie zamierzam się nawet mieszać do tej idiotycznej debaty. Zauważyłem że ostatnio weszła moda odchodzenia.. „rezygnacji” każdy rezygnuje za 5 min wraca potem znowu rezygnuje.. = dziecinada i od dzisiaj stanowczo STOP! Forum nie jest miejscem gdzie będziecie urządzać sobie cyrki sztuczne afery lub demonstrować pseudo dumę rezygnując.. Dla aminów został założony temat specjalny w dziale „Admini Serwera” ponieważ nieraz są naprawdę ważne i prawdziwe powody a nie dziecinne zagrywki i zabawy 6 latków. I to w ramach sprostowania i do całego ogółu.

WWO – Każdy ponad każdym - przesłuchajcie sobie ten kawałek (skupcie się na ref) bo połowie z was się chyba w głowach ostro poprzewracało..

Wracając do tematu. To co miałem przekazać przekazałem rfs.

Sprawę uważam za zamkniętą. Jutro temat ląduje w koszu tak jak wszystkie tego typu które już tam są.. ( jeśli coś przeoczyłem moderatorzy przenieście.. )

//zamykam