Zobacz pełną wersję : Rezygnuję.
Witam, informuję wszystkich tutaj - wrogów ja i przyjaciół, nie tylko komputerowych ale i z reala, że odchodzę... Nie będę tutaj pisał esejów dlaczego tak postąpiłem... Po prostu, mam dość tego chamstwa i arogancji jaka tutaj panuje... Chciałbym podziękować wszystkim, z którymi się kłóciłem i tym, z którymi umiałem się dogadać :-)
Szczególne podziękowania dla ex0na, nEu, Eragona, Hasza oraz dla starej gwardii - Bamowi (nie Banowi :-P), Cavie, Andriemu, Saskowi.
A teraz konkretne podziękowania.
Dla Ciebie Seele^ za sprośne rozmowy ^^
Dla Streeta za to, że był i pomagał jak tylko mógł.
Dla Lewandrwowa za miłe i mądre rozmowy... Trzymałem kciuki na twojej sesji :-P
Dla Aiza - hax :-P
Dla add.
Dla kluska
Dla tombcia
Dla Ramalitha
Dla baku.
Dla infinite :-)
Dla dill'a
Dla Williego
Dla oF.Neo oraz dla jego całego klanu. :-)
Dla przemo i dla wszystkich, których jeszcze nie wymieniłem.
Mardog tak bardzo na to czekałeś... może w końcu zostaniesz tym upragnionym H@ na serwerze.
Pamiętajcie, liczą się tylko przyjaciele, a nie dzieci z kabla... Pozdrawiam i życzę portalowi rozwoju. Forum będę odwiedział. Jak zabierzecie mi adminów to dajcie cynk :-)
lou--
poskacz i poćwicz ; ]
Żegnaj.
Nie chciałem żebyś odchodził, a to, że chciałem być H@ nie miało nic wspólnego do twojego odejścia :P
No cóż takie życie.
Nie możesz;/ Nie pozwalam! Na pewno trzeźwy jesteś?
Ramalith
02-02-2009, 13:43
Szkoda, że rezygnujesz. Powodzenia
Powiem tak, zbyt długo tu jesteś abyś odszedł z dnia na dzień.
Moim zdaniem wrócisz za 3-4 dni :-P
Pozdrawiam, add.
Ja wiem ! Ktos sie wlamal na jego konto :P
moim zdaniem musisz poruchać i ci wróci myślenie....:>
Hmm Nie chce by RFS odchodził ale.. No cóż takie życie.
No niestety. Mam nadzieje, że to nie w jakimś stopniu przez moją sprzeczkę z neu (Chodź i tak była beznadziejna). No dziękuje co za to, że dałeś mi szanse admina na War3. Nie będe się rozpisywać. Życzę powodzenia :hug:
Ps. To znaczy, że war3 nie będzie ?
KnifeMan
02-02-2009, 15:13
Eh czemu ah czemu? Przecież on jest bardzo fajny czemu odchodzi? rfs a kto mi teraz odpowie na te pytanie co Ci wcześniej zadałem?
Wszyscy Ci, którzy się panoszą :-)
Coś dużo w ostatnim czasie tych rezygnacji. Powodzenia RuFuS :*
i specjalnie to napisałeś..??
widze że Cie podnieca wkurzanie mnie ^^
wczoraj też myślałem nad rezygnacją z wszystkich praw i przywilejów xD
może za niedługo zobaczycie i moją rezygnacje ;]
3m sie pałko ;p i bij low na innych serwach.
Aż się łezka w oku kręci ;P;( Szanuję Twoja decyzje iksDe ^^
Kurde co się dzieje ? Wszyscy odchodzą , najpierw admini teraz rfs. Nie wiem o co chodzi, no cóż szanuję Twoją decyzję.
Powodzenia i pozdrawiam :-).
Lewandrowow
02-02-2009, 18:17
No i kto teraz będzie za mnie kciuki trzymał w czasie SESJI?? Ona się jeszcze nie skończyła więc nie pozwalamy Ci odchodzić!! Słyszysz RuFuS?!?!
Kurde, co się dzieje na serwerze?? Ronnie, Shift, Kocham_świnie a teraz rfs... mam nadzieje że nikt więcej nie odejdzie :/
Powodzenia RuFuS`ie na innych serwerach. Dzięki za miłą i z góry przeze mnie przegraną grę ;)
z góry przeze mnie przegraną grę ;)
Buehuaeh :-D Powaliłeś mnie na łopatki :*
Lewandrowow
02-02-2009, 18:38
Ty i te twoje słuchawki (które doprowadzają mnie do białej gorączki ;)) jesteście nie do zarżnięcia :P o sorry, chyba że 10 chłopa wypadnie na wescie na rfs`a który biega z DGL.
(tylko dlatego że dgl ma 7 nabojów a nie 10;)) Jak pisałem wcześniej szkoda że odchodzisz:/ Mam nadzieję że jednak będziesz wpadał czasami na CSP-FFA
aha szkoda Powodzenia.. i tak bd grac jakis mixy..^^ :) jak cos?
VACEK jak tylko będzie czas :-)
No Rufus bo nie przespie kolejnej nocy przez Ciebie ;P hehe ;]
Slipkorn
02-02-2009, 21:29
szkoda
nie dales dokonczyc mi w moim temacie to dokoncze tutaj
Cytat "Tak poza tym nie mam jakiś kosmicznych słuchawek... do tamtego tygodnia miałem Steelsoundy... niestety kuzyn (Kalasanty) mi je zabrał, ponieważ gdzieś tam wyjechał i sam je potrzebował, to wróciłem do moich fatal1ty :-)
Pograj trochę shift i nie spamuj mi na steam jakie pw na serwer :*"
Moja odpowiedz:
Zamiast siedzieć tu i wypisywać durne posty siadłbyś trochę przy słowniku ortograficznym, i popracował nad konstrukcja zdań..."ponieważ gdzieś tam wyjechał" odmiana rzeczowników też do bani... "i sam je potrzebował..."
Nie muszę się już wypowiadać na twój temat bo złożyłem rezygnację.... Aha i nie jakiś, bo tak piszą ludzie z plebsu, tylko JAKICHŚ
Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach!
PS: "Chcesz sobie pogadać Podeślę ci mojego psa bo podobno wyszczekany jak cholera"
Nara wiochmenie
Uuuu widzę, że kolega Shift podsyła tu (jak to Falcon kiedyś powiedział) swoich popleczników ? Czy robi sobie fake konta ? Mówisz do mnie, że piszę jak plebs ?
Tak... do ludzi pokroju shifta piszę się w takim stylu... a czemu ? Żeby zrozumiał jak wół na granicy o co mi chodzi :-)
Zresztą masz napisane w profilu Skąd: wiocha, dlatego też nie będę z Tobą polemizował... Jak chcesz porozmawiać po "polskiemu" to zapraszam na gadu gadu, lub do działu OFF- topic. Tam Ci pokażę, jaki piękny jest nasz język :-)
Tak btw. nie bez kozery mam 6 z polskiego i biorę udział w konkursach :-)
HAHAH widzę, że Ci się shift konta pomyliły...
Znowu mam Cię ośmieszyć i dać dowód ?
Proszę bardzo:
http://i42.tinypic.com/nyfr5v.jpg
Teraz nagle Ty to ze swojego konta napisałeś ?
jedno mogę ci zdradzić pisałem to u kolegi :) a slipkorn to jego konto nie wylogowałem sie i napisalem z jego konta ;/ dopiero później się skapnolem i usunolem i napisałem z swojego :>
jedno mogę ci zdradzić pisałem to u kolegi :) a slipkorn to jego konto nie wylogowałem sie i napisalem z jego konta ;/ dopiero później się skapnolem i usunolem i napisałem z swojego :>
I Ty zwracasz mi uwagę na pisownię ? Nie kompromituj się jeszcze bardziej... Byłeś u kolegi i w 4 min wróciłeś do domu, a następnie poprawiłeś posta ? Speedhack in real ? :x
Dziecko...Ty wiesz kto to jest poplecznik czy tylko posługujesz się słownictwem ludzi mądrzejszych od siebie jak np: Falcon... Tak samo jak wyrażenie "nie bez kozery" Czym się chcesz popisać i przed kim Wole mieć w profilu napisane wiocha niż Skąd że znowu, bo chyba jak przynajmniej ja wiem, pierwszy człon tego wyrażenia piszemy łącznie....6 z Polskiego to ty możesz mieć z czytania, albo z wycierania tablicy, a jeśli chodzi o konkursy to sam jestem ciekaw o co ci chodzi Człowieku, mądry to ty nie jesteś, posunę się dalej i stwierdzę że w życiu koło mądrego nie stałeś....A poza tym ja do ciebie nie mówię, ja do ciebie piszę dziecko....
Ciekawe jaką masz ksywkę w szkole: może "shit sapiens"
[ Dodano: 02-02-09, 21:45 ]
obecnie jestem nadal u kolegi :>
A na tamtym nicku teraz widnieje
szkoda
:hah: nie no du.pa odpada jak takich ludzi widzę :hah: shift z tobą temat został już zakończony. IP twoje SS twój nick 3ba było bardziej zadbać o bezpieczeństwo a nie teraz głębokie żale na forum odpierd*****.
PS: "Chcesz sobie pogadać Podeślę ci mojego psa bo podobno wyszczekany jak cholera" co to za tekst w ogóle?? Nie pogrążaj się małolacie
Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach! taa.. i widzisz? Bulisz na słuchwaki 300zł a ja cię jadę na głośnikach creativa p380 z 2pac'kiem w podkładzie podczas gry. Słuchwaki to sobie możesz w dupe wsadzić. Tu się liczy skill którego widocznie Ci brakuje
Teletubisie mówią papa :papa:
Słowo poplecznik można przetłumaczyć jako sługa, posłaniec koleżanko :-)
Dla Twojej wyimaginowanej wiadomości, "nie bez kozery" uważam w rozmowie z każdym, czy to na vt, czy w real :-)
Natomiast do słowa skąd - gdybyś był mądry oczywiście, to wiedziałbyś, że dopisałem że, a następnie znowu, żeby ludzie Twojego pokroju miali zagadkę do rozwiązania :-)
Poza tym piszę tak na forum, gdyż próbuję zachować takowy poziom, a nie zniżać się do Twojego poziomu i pisać "wziołem" "usunolem".
Kolejna sprawa... W szkole mówią do mnie rufus, ponieważ ludzie znający mnie z real mają do mnie szacunek, bo wiedzą, że traktuję ich również z szacunkiem.
Niech ktoś WYŻSZY rangą zamknie ten temat, bo szkoda, żeby typ shifta się w nim wypowiadał...
Street nie pisze za szybko bo niektórych twoich wypowiedzi to nawet Enigma nie rozkoduje pozwól że przytoczę: "Słuchwaki". I nie wtrącaj się tam gdzie twoja wyobraźnia nie sięga .... nie twoja sprawa to uszy pod siebie persie i mykaj to łóżka, ewentualnie obejrzyj dobranockę jaką dla ludzi w twoim wieku jest nasza=klasa i spływaj....
Widzę, że kolega szkoli Cię w tekstach... niech Ci jeszcze podpowie pisownię co poniektórych wyrazów :-)
A teraz bot się literówek czepia :hah: no ja wiem że z twoim poziomem intelektu jaki tu prezentujesz taka literówka stanowi dla Ciebie zagadkę nie do rozwiązania :] Ciebie i twoich dylematów to nawet CSI nie ogarnie
no shift zamknij morde , napinaczu zasrany , bo Ci zylka tam peknie i Co Bedzie ?
0 jestes ;P jak gralismy to nice tam interpowo bylo prawie walnolem 3 kg w majtki
i skoncz jak chcesz Cytowac Falcona to wez zapodaj tekstem : Nie wybijasz sie ponad wyzyny mojego intelektu , Ty jestes w dolonie nawet w rowie marianskim A Ja jestem Jak MOUNT EVEREST
pocwicz misiu ;)
16 lat masz ciota a o dobranockach wyskakujesz o rok mlodszy ludzi to nice tam masz... Widac ze Cie rodzice bili w domu... bo Jakis niedorozwiniety rudy biały murzynie jestes ;)
No widzisz......googlarz z ciebie niezły, serwery wikipedii to chyba padną dzisiaj...
Może i nie mam średniej 5,9, może czasami przytrafi mi się błąd ortograficzny, ale na tym owym dowodzie, którym niby mnie ośmieszasz, okazuje się że bardziej ośmieszasz sam siebie.... Gdybyś zerknął w prawy górny róg ekranu, to jak widzę, tam wyjaśniasz skąd biorą się twoje wszystkie szóstki mam rację Albo i konkursy.... Jeśli chcesz w sensie alegorycznym tłumaczyć mi że jestem idiotą to sobie daruj, i napisz wprost...
Muszę ci powiedzieć że moje uczucia wobec ciebie stają się coraz bardziej ambiwalentne....
Oj shift... Zapomnialem dodac ze ubierasz pasek do spodni bumerangiem ;O
Ooooo to nie mialo nigdy wyjsc na jaw :(
Prawy gorny róg ahahahahahaha grubo ;] wiesz to sie nazywa kompleks
Widzę, że kolego nie znasz precyzyjnego znaczenia słowa "ambiwalentny"... Ale widać, że Twój kolega się stara... Gdybyś chciała wiedzieć, tworzę stronę w swojej parafii i potrzebuję małej historii :-) Lepiej jak mam wpisane to, niż bluetube, czy xnxx... Także japs0n i wyloguj się bo nie w końcu nie wyrobisz neRwowo... Nie smutaj się o tego bana na zakres :-)
Jak to mówią... " Raz na wozie raz pod wozem" ?...
bo Jakis niedorozwiniety rudy biały murzynie jestes ;)
SHIFCIK RZĄDZI!!!!!
SHIFCIK NASZ PAN!!!!
SHIFCIKA KAŻDY SZANUJE!!!!
I jeszcze narcyz.... porażka stary. Siedzi 2ch kolesi przed kompem i głowią się jak tu na forum rfs;owi dogryźć. Takie zabawy to można spotkać u dzieci z piaskownicy ale pewni wam mało brakuje do tego
Czarny, rudy. biały, lokaty, łysy murzynie jak co ;-D
Nie chce mi się już więcej pisać na twój temat bardzo dobrze że kończysz z CS portal
NARA!
[ Dodano: 02-02-09, 22:13 ]
a i jeszcze jedno
Pisząc ambiwalentny miałem na myśli sprzeczny, ale nie sądzę abyś doszedł do takiego poziomu wtajemniczenia....
A ty Hashu dopisz sobie jeszcze na końcu każdego posta "żal" albo "żal.pl" bo to twoje dwa ulubione wyrażenia a zarazem słownictwo jakże typowe dla ludzi zwanymi dzieci neostrady, styl twojej wypowiedzi zresztą podobny ale nie będę go komentował bo więcej w twoich wypowiedziach błędów niż liter, przykro mi, a zarazem szkoda że tak sie to potoczyło....
ej chlopaki ja mam 4.9 niezabijecie mnie ? :( Bo sie boje Shifta bo widac ze jest na poziomie dzieciaka, który ledwie co dostal klawiature i slowniczek na komunie i nie potrafi połaczyc nauki ortografii z nauką pisania na klawiaturze.
rfs prosze Cię wróc to dam ci większe fory jak bedziemy grali mix'a :]
hahaha Dzeci Neo , nice bluzgator ? Google sciana wiedzy ?
Chłopcze... ( tak sie zwróce , gdyż nie jestes dużo starszy ;] ) daj se spokój z tymi... z tymi "poematami" ahahaha , Bo to jest załosne... Na Gorąco bys tak nigdy nie wymyslil... ale cóż wspomagacze robią swoje ;]
Shift żałuje, że nie mam jeszcze moda, bo dostałbyś 632623 waRnów...
Jak długo kolego tłumaczył Ci znaczenie tego słowa ? Widać, że jest tRochę mądrzejszy, bo przynajmniej dobRze zdania Ci "skleca"... Tak btw. nie podskakuj bo nasza-klasa i wstawianie tam fotek gubi ludzi, a pofatyguję się na deRby i wtedy powiesz mi te mądRości w oczy... Tylko wtedy nie będę zwRacał uwagi na Twoją oRtogRafię...
Neu zamknij to... niech ten typ już tu więcej nie Rzyga....
NARA!
Standardowe zakończenie każdego bota na tym serwie.. Oh Ah ile ja "NAR" się nasłuchałem :-D ludzie się zwijali, płakali, błagali przepraszali, głodowali tylko po to aby wymusić na mnie jakaś decyzje, a i tak nici z tego. No i na koniec te wasze "NARA" :what:
heh pewnie te twoje zgromadzenie przed kompem ślęczało nad tym godzinami zanim dogryźli tą "NARĄ" całemu teamowi cs-portal net ;-)
Oby tak dalej <spoko> Coraz więcej takich ludzi mamy w rządzie
odrazu streeet wez zaczniemy kampanie... Shift na prezydenta... Wrocław Stolica Rp ^^ jejeje
Rydzyk go wspomoze xD bo niezle sie znają :P z lozka :D
Ramalith
02-02-2009, 22:29
Tak naprawdę to ty się shift napinasz że ktoś gra lepiej od ciebie i nie możesz sobie z nim poradzić.
Sam posiadam znakomite słuchawki a mianowicie ( Sharkoon X-Tatic 5.1) wiec nie wyskakuj mi tu o słuchawkach!
Myślałeś, że jak kupisz dobry sprzęt to będziesz grał tak jak rfs, ale on posiada jeszcze coś takiego jak skill. Ja sam nie mam jakichś extra słuchawek, bo za 30 zł z Euro (mi one w zupełności wystarczają) i uważam że nie słuchawki czynią z gracza mistrza, lecz tylko trening.
Poza tym rfs chciał się tu normalnie pożegnać, a ty zrobiłeś z jego pożegnania marnego off topa. Więc żegnaj i ty shift również
Jak zwykle panowie pokazujecie tylko swój poziom inteligencji.. Nie zamierzam się nawet mieszać do tej idiotycznej debaty. Zauważyłem że ostatnio weszła moda odchodzenia.. „rezygnacji” każdy rezygnuje za 5 min wraca potem znowu rezygnuje.. = dziecinada i od dzisiaj stanowczo STOP! Forum nie jest miejscem gdzie będziecie urządzać sobie cyrki sztuczne afery lub demonstrować pseudo dumę rezygnując.. Dla aminów został założony temat specjalny w dziale „Admini Serwera” ponieważ nieraz są naprawdę ważne i prawdziwe powody a nie dziecinne zagrywki i zabawy 6 latków. I to w ramach sprostowania i do całego ogółu.
WWO – Każdy ponad każdym - przesłuchajcie sobie ten kawałek (skupcie się na ref) bo połowie z was się chyba w głowach ostro poprzewracało..
Wracając do tematu. To co miałem przekazać przekazałem rfs.
Sprawę uważam za zamkniętą. Jutro temat ląduje w koszu tak jak wszystkie tego typu które już tam są.. ( jeśli coś przeoczyłem moderatorzy przenieście.. )
//zamykam