Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Skarga] caNNaBisSss

KnifeMan
31-01-2009, 20:29
Nick: - KnifeMan
Data: - 31.01.2009r. godz.20.12
Opis: - Otóż tego typa Canabisza trzeba ogarnąć bo nie zachowuje się jak powinien. Rozmawiałem sobie z Adminem Dillem i pisałem mu wypowiedzi na Admin Czat i rozumiem że mogło mu się to nie podobać i mógł dać mi ostrzeżenie żebym zaprzestał a nie pisać cytuję: "KnifeMan wkur.wiasz mnie i zaraz dostaniesz bana" [bez kropki] no to ja mu na to "no to fajnie" tak cynicznie bo byłem wkurzony że tak przeklina. Na serwerze w ogóle na środku ekranu pojawiały się napisy kolorowe lub nie typu "kur.wa" i "h.uj" [tyle że bez kropek]. I tu nagle ni stąd ni zowąd dostaje bana i napisane jest wkur.wiasz [bez kropki]. Chciałbym zaznaczyć że ten leniwy admin zbanował w przeciągu ostatnich 30 min 2 osoby i twierdzi że za rasz a przy banie było 120 min powód "czitujesz". Ja rozumiem że komuś się nie chce pisać takich wypowiedzi jak moje ale otyłość i lenistwo nie usprawiedliwiają admina żeby nie nacisnąć 8 i napisać 4 litery "rasz". Proszę o unbana bo nie zamierzam czekać 2 godzin przez jego otyłość i arogancję bo mu się nie podobało że rozmawiam z Dillem.

caNNaBisSss
31-01-2009, 20:40
buhuhuhu xd skącz zmyślać dzieciaku xd przeklinam jak wiekrzosc osób ;] ale nie tak jak ty to napisałeś wyzej :D:D:D ban na 30 minut a nie na 2h ;] :x :x :x

KnifeMan
31-01-2009, 20:43
skąd ja mam to wiedzieć u mnie to nie pisze po banie? Witch i REchola zbanowałeś na 2h

caNNaBisSss
31-01-2009, 20:49
witch 120 minut ;] Rechot dostał bana na 30 minut wszedł ponownie pominucie dostał na dłuzej ;]

KnifeMan
31-01-2009, 20:51
widocznie neostrada się kłania. Mówisz że rasz tak a za co ja dostałem bana?

caNNaBisSss
31-01-2009, 20:56
bo mnie wkur,wiłes ! :zzz:

KnifeMan
31-01-2009, 20:58
yhy czym?

Street
01-02-2009, 12:32
Canabisss chyba cie popierdoliło. To, że jesteś adminem nie sprawia że możesz sobie na servie odpierd.alać co Ci się żywnie podoba! Fakt że jesteś burak z wiochy i oprócz kór.wa i hu.j znasz jeszcze góra 100słów nie sprawia, że taką wiochę masz sprowadzać na server małolacie...

Proszę o wyciągnięcie konsekwencji dla tego "admina" z powodu łamania zasad kultury i samozachowania na serwerze.

Mariosz
01-02-2009, 12:53
W tym momencie canabis tracisz amx_czata...
Każde kolejne wykroczenie będzie karane odebraniem kolejnej flagi.
Zamykam.