Zobacz pełn± wersję : [BAN] blady_krystian
Blady_Krystian
26-01-2009, 21:47
Nick: Blady_Krystian
Data: 26 styczen 2009
Opis: gram sobie pieknie ladnie slodzituko i tu nagle of.kali robi mi ss. Wiec ja wrzucam ponniewaz obwiniacie moja siore Blada_krystyne o to ze jest mna a to przeciez nie logcoczine ja mam fajfusa z wlochami a ona pitryne. Pozdro&Pocwicz
SS:
http://i40.tinypic.com/2lcp4xl.jpg
Opis mnie rozbawil. Wrzuc reszte ss powinno byc 5 i sam pocwicz :what:
Co nas obchodzi co Ty masz pod kroczem, możesz równie nic nie mieć a my będziemy mieć na to wy...
Zrobił Ci 5 SS a nie 1 więc dawaj reszte.
I dostosuj się do wzoru
Bez wszystkich ss możesz zapomnieć o unbanie.
Blady_Krystian
26-01-2009, 21:53
nie chodzi mi o unbana !!! tylko o to abyscie przeprosili moja siorke kultura tego wymaga botasy :]
Zalosne. Nie obrazaj innych uzytkownikow bez podstawnie po pierwsze. Sadze ze nie mamy za co przepraszac ciebie i siostry :hah:
infinite
26-01-2009, 21:58
wedlug mnie ma wh dlaetego nie chce dac
juz ten ss jest dziwny przyjzyjcie sie dobrze na most i na sciane na przeciw po lewej:)
nie chodzi mi o unbana !!! tylko o to abyscie przeprosili moja siorke kultura tego wymaga botasy :]
Za co maj± przepraszać ??
Wiec ja wrzucam ponniewaz obwiniacie moja siore Blada_krystyne o to ze jest mna a to przeciez nie logcoczine ja mam fajfusa z wlochami a ona pitryne.
Człowieku ... każdy ma prawo się pomylić bo macie podobne nicki i nie fochaj się tak bo ci ci¶nienie podskoczy :-). Dajesz jeszcze 4 ss i po kłopocie.
Blada_Krystyna
26-01-2009, 22:08
Haha teraz to dowaliles Krystian ale chociaz wiedza ze ja to nie ty
caNNaBisSss
26-01-2009, 22:09
przyjzyjcie sie dobrze na most i na sciane na przeciw po lewej:) buhuhuhuhuhu xd lokajcie na celownik ;] wymalowany w pańcie hahahahah xd
Ok to unbana nie masz PAPA dosyć ładnie to przerobiłe¶ xD
więc powiem to, teletubisie mówi± :papa: żegnaj bambusie haha
http://i43.tinypic.com/2zhnodc.jpg
dla ułatwienia niektórym.
Słaby ten twój fotomontaż
AHHAHAHHA nieĽle się chłopak w paincie bawił. HAHAHAH. Zamykam. Unbana nie będzie.