Zobacz pełną wersję : Strata XP wartownik
Nick: KaczorxD
Kiedy straciłeś XP: Dziś 26.01. godz. 16.30
Lvl: Nie pamiętam ale ss jest stary i jest na nim zaniżona liczba exp chociaż i taka mi wystarczy jeśli dodacie :)
Dowód:
przed:(ss jest dość stary)
http://img150.imageshack.us/my.php?image=deinferno0001nk2.png
po:
http://img142.imageshack.us/my.php?image=decplmill0002wm2.png
Proszę o dodanie exp na wartownika.
proponuje Ci zarejestrować nick u rfs
Pisałem do niego dwa razy wysyłając ten pierwszy kod ale nie odpisywał to dałem sobie siana bo nie chciałem mu skrzynki spamować.
Jeżeli napisałeś to na bank Cie zarejestrował.
Tylko że nie odpisywał, bo to jest w sumie nie potrzebne.
aha tylko ja mu podałem nick z forum bo myślałem że zwrotna wiad. jest konieczna do dokończenia danych takich jak nick z gry a nie z forum jak to pisze w kodzie ale już wiem i ponownie zarejstruje dzięki
Nom musisz podać taki nick jak masz na forum ...
tylko że w grze mam inny a nie dostane wiad. zwrotnej więc musze podać jaki w grze bo mam dwa różne nick Kaczor2002 na forum a KaczorxD w grze
Nom musisz podać taki nick jak masz na forum ...
Nie wprowadzaj w błąd ...
Nick: (Taki jak na forum !)
Hasło: (Wpisz hasło, które posiadasz w configu albo zostaw puste pole w celu samoczynnego wygenerowania hasła)
Tak piszę na pomocy w rejestracji konta ^^
Pomyśl logicznie człowieku
No np. jak ja rejestrowałem wpisywałem c4mp3r a nie oF.c@mp3r
Nie no po prostu szkoda słów.
Może najlepszym sposobem żeby temu dziecku to wytłumaczyć będą słowa :
" ale TY to TY a ON to ON" <lol2> hahahhahahahahahahahhaah
No,ale nie rozumiem dlaczego on ma wpisać tak a ja tak jak jest wyraźnie napisane w tamtym temacie ?
to ja już sam nie wiem :/ jak sie nie da zarejstrować trudno bende ss robił i jak co to mam dowód ,może mi ktoś powiedzieć jaki nick mam dać żeby byo dobrze bo już mam tak namieszane że nie ogarniam
Ja jak inne konto kumplowi rejstrowalem to tylko podalem nick z gry i chaslo
nawet zwrotnej wiadomosci nie dostalem bo to zbedne i juz nikt expa mu nie kradl:)
przecież to logiczne że trzeba podać nick z gry,
Kaczor2002, wyślij mu nick z gry i będziesz miał dobrze
KONIEC OT
nie słuchaj C4mpEr'a możesz podać nick jaki chcesz .. nie musi być taki jak na forum ... i C4mpEr tak jak powiedział NeU NIE WPROWADZAJ W BŁĄD! bo nie wiesz to się nie odzywaj. A co do tematu to jak rfs wyrazi zgodę to ci dodadzą xp :-)
No dobra,ale jak wpisze nick z forum nic się nie stanie co nie ?
omg, jak wpisze nick z forum "TO SIĘ STANIE !"
Dobra już cisza! Niech się wypowie ktoś z adminów lub rfs na temat tego XP i zamknąć ten temat bo już się gg zaczyna robić... :-P
Wypowie się w końcu na temat tego XP rfs ??? bo już tak jakoś pusto jest mi bez tego wartownika :-D
napisz tutaj moze link do tematu zeby szybciej mogl znalesc to jakis admin badz nasz moderator
chmylek, to jest ten temat jaki żal.
Co za koleś hahahahaha :hah:
hahahahha chmylek tera to mnie rozbrojles haha :what: moze bys troche pomyslal xD
caNNaBisSss
27-01-2009, 21:05
ihahahahah xdd podaj nick jaki chcesz ;d;d; pff zalll xdd Nick taki jak w grze ! i hasło jakie chcesz ! ;d boty w bład wprowadzaja ;p az wstyd ;]
To dodacie tego XP ??? bo coś widze że rfs chyba nie ma zamiaru się wypowiedzieć :]
Edit:
I nie róbcie tu gg niech tylko admini się wypowiedzą