Zobacz pełną wersję : skarga canabiss
infinite
25-01-2009, 21:28
gramy na inferno jest 1.12 do konca rundy canabiss wybiega z banana czyli raszuje
w nastepne rundzie pisze mu ze to rasz
za chwile dostaje bana powod : wkurwiasz
to ze on jest adminem to nie powod ze moze raszowac i lamac regulamin
caNNaBisSss
25-01-2009, 21:32
yeaa xd
1. wrór
2. myślałem ze gram na FFA
3. sory :P
Moim zdaniem powinny być z tego wyciągnięte konsekwencje ja dostałem bana za txt niby a ten daszek na inferno na przeciwko tego otwartego okna to nie txt !! Tak mi mówił jakiś admin
caNNaBisSss
25-01-2009, 21:42
ALE RASZ ! Ostrzegałem pare razy :p a ty sobie nic z tego nie pobiłeś :)
Nie powiedziałeś ani razu nic nie widziałem a powód dałeś TXT więc pomyśl 2 razy zanim dasz inny powód
caNNaBisSss
25-01-2009, 21:46
Trutututu majtki z drutu ;p pisałem ;] a ze ty jestes ślepy to nie moja wina :)
No dobra powiedzmy nie widziałem nic ale szczegół, a po 2 po co dałeś powód TXT jak rashowałem ?
caNNaBisSss
25-01-2009, 21:52
bo mi tam ktoś pisał camper txt :p
Omg powinieneś mieć dowody ale spoko i tak miałem zaraz wyjść ;D śmieszny jesteś ..... nie no rozwaliłeś mnie ;P więc już się odczepię xD
caNNaBisSss za dużo grasz na FFA :-P A co do tematu to raz się adminowi może zdarzyć i chyba caNNaBisSss nie pomyli Ci się to już :-P I chyba trzeba zamknąć temat bo tylko off topic się robi :hihi:
Nom za dużo,ale moim zdaniem każdy ma prawo się pomylić, tylko na przyszłość
1.Przestrzegaj TP
2.nie banuj za powód na który nie masz dowodu !
2.nie banuj za powód na który nie masz dowodu !
Tak, tak sobie to tłumacz :? Co jak zraszujesz mamy Ci robić SS żeby był dowód daj spokój koleś wiesz ile byśmy tych SS mieli pff. Zastanów się 3 razy.(pamietaj masz 3 koła ratunkowe xD)
Spoko tylko,że ja rashowałem a powód bana był TXT ? Więc sory
I stało Ci się coś, że napisał powód TXT? Uraził twoją dumę? pff
Admin też człowiek i ma prawo się pomylić, mamy non stop mętlik w głowie, tak łatwo nie trzyma się porządku jak myślisz. Ja np. daje za rasz powód "papa" bo nie chce mi się pisać co minute "rasz rasz rasz".
No dobrze ja już mu wybaczyłem, a ty temat ciągniesz dalej nie wiem bo jakiego .... Wiem,że się zdarza , oby nie częściej ;D