Zobacz pełną wersję : [Skarga] diLL
Nick: - espeeN. <--- mój stary nick, chcialem sprawdzić czy exp jakiś tam jest.
Data: - dzisiaj godzine 14:35
Opis: - Pan dill mnie zbanował, nie robiąc ss. Bez żadnych dowodów. Przyznam, miałem akcję , która wyglądała jakbym haxił, ale po prostu dobrze na słuch ogarnąłem. Prosiłbym o unbana?
Ip: 84.38.84.181
No to ładnie Dill. Zawsze rób SS jak myślisz, że ktoś ma WH. Zrób też dowód tego iż robiłeś SS. Bo ty będziesz mówił "robiłem Ci SS", a ktoś będzie mówił że nie robiłeś i jak mu to udowodnisz? No nijak.
Dlaczego skarga? Poprostu unban...
Widziałem Cie.. Haxor! xD
Skarga, nie rozumiesz treści? Dal mu bana za czity, a nie zrobił SS, czyli chodzi o niewypełnianie funkcji admina.
Nom po to jest taki amx , żeby robić ssy dla pewności ..... Unban chyba ,że coś masz ;P
Przepraszam ^^. Ale Mardog , wiedząc z własnego doświadczenia na " AIMA" nie ma SS. Nie wiedziałem ,że to aiZ. Jeśli bym wiedział , to bym czegoś takiego nie zrobił. Trudno człowiek uczy się na własnych błędach. Tutaj ja popełniłem , to się więcej nie powtórzy. Przepraszam aiZ. :-) . Oczywiście Od banowany!!!!
Jeszcze raz sory :-(.
infinite
25-01-2009, 16:29
powiem ci ze gralem wtedy na dust z toba i tez na pierwszy rzut oka mowie hax bo same hs, wychodziles tylko i hs, wiec mogl cos podejrzewac;)
Mieczysław
25-01-2009, 17:17
Tez wtedy gralem i to ja powiedzialem dillowi zeby go zbanowal
nie wiedziales ze to aiZ a innego gracza bys zbanowal ?
Wiesz....nie wiem co bym zrobił. Przeprosiłem go i Od banowałem za nie słusznego bana . Czy coś jeszcze mam zrobić :| ??? Trudno tu ja popełniłem błąd ,ale się przyznałem . Nikt nie jest idealny i nie mów mi chmylek, że wszystko co zrobiłeś w swoim życiu było idealne i nie popełniłeś żadnego podkreślam żadnego błędu. Zadaj sobie to pytanie , bo ja myślę iż popełniłeś nie jeden. Ja staram się w tym ograniczać ,może i nie wyszło teraz ale następnym razem będę ostrożniejszy.
Tyle na ten temat.
diLL, po co im się tłumaczysz?? Wystarczy, że go przeprosiłeś i koniec, tłumaczyć IM się na pewno nie musisz.
Temat już chyba można zamknąć
dill nie musi sie tlumaczyc jak przebrosil i naprawil a i zamknac temat by sie przydalo