Zobacz pełną wersję : CENZOR
Proponuję usunąć cenzure na forum, gdyż każdy i tak wstawia kropki w cenzurowane wyrazy, a z takimi kropkami całość wygląda mało estetycznie :>
Nie zgadzam się z tobą :-) Jak się usunie Cenzora :-P to już w ogóle zaczną przeklinać na prawo i lewo a tak to się troszkę wysilą :-P .. Kultura musi być :-)
Tak jak napiac TakeMyBody Kultura musi byc.. A ostatnio ktos pisal ze jezeli ktos napisze w SB i bedzie pisalo CENZOR to bedą warny
Dupa (du.pa i po co cenzor xD)
Moim zdaniem będzie więcej warnów za przeklinanie, a czasami jest tak, że użytkownik napisze specjalnie "cenzor".
Zgadzam się z seele Stop z Cenzurą xD
Uważam, że moduł powinien zostać jeszcze bardziej rozbudowany chodź obecna baza słów jest naprawdę imponująca gdyż zawiera nawet niektóre zagraniczne określenia. Na forum musimy trzymać rygor nie możemy pozwolić na to by zrobiono z niego chlew i wylęgarnię ludzi o zaniżonym poziomie inteligencji z bardzo ograniczonym zasobem wyrazów. To że większość osób brakuje słów nie oznacza że inni muszą znosić ich monotonię. Ogólnie nie mam nic przeciwko ale coraz częściej ludzie nie przeklinają wypowiadając się tylko obrażają.. a to jest ogromna różnica. Cenzurowanie słów typu k**** z różnymi innymi dodatkami znakami specjalnym i spacjami też nie powinno mieć miejsca! Możemy zrobić że zamiast słowa cenzor będzie wyskakiwało zdanie typy: „Mój iloraz inteligencji jest poniżej normy” Znowu się rozpisałem.. Wnioskując „Cenzor” jest i będzie.. :-)