Zobacz pełną wersję : ban od seele
infinite
23-01-2009, 21:32
nick: infinite
czas : 23 styczen 21.27
opis: ban na zawsze, zakladaj temat z Spawnem
ip:85.202.34.53
o co ci chodzi czlowieku??
Hehe ..... Fajny powód normalnie taki wyczerpujący , że wszyscy wiedzą o co chodzi .... trzeba czekać na odpowiedź seele, ale to chyba zart ;P
W powodzie tematu było by za dużo klepania, a że chcę mieć jasną sytuacje, a rufusa akurat na gg nie ma, więc wyjaśnimy sobie tuta, by od razu wszyscy admini wiedzieli.
Natomiast bany dla was były konieczne, bo nie chciało by sie wam na forum zaglądać.
A więc, jeszcze za czasów Falcona, padła decyzja, iż tylko Neo i Zmora mogą grać na serwerze, z uwagi iż reszta klanu czitowała, co chyba zostało udowodnione.
Do każdego z tych trzech(Falcon, zmora czy neo) mogę zagadać w każdej chwili jakby co, ale interesuje mnie zdanie rufusa jak jest w tej chwili, i czy w/w klan, może grać u nas na serwerze.
Falconowi chodzilo o to...
BO przyjolem goscia do klanu i czitowal i powiedizal ze z mojego klanu moze grac tylko ja, ZMora i Inverse... Ale to nieznacyz ze nowych czlonkow niemoge przyjmowac !!!
Nie ja jakoś nie rozumiem, czyli że nie można być w tym klanie ? bo Jakoś czytam i nie czaje .....
Nikt ci byc w moim klanie byc niemoze zabronic... Seele rozumiem cie juz chciales miec czystą sytuacje rozumiem ale niepowinienes dawac banow tylko prosze o wyjasnienie na forum itp..
Własnie kurde ,o to chodzliło ci seele^
A już czaje a po 2 rfs był na gg przed chwilą, dobrze ,że ja nie mam bana ;D
yh.. dobrze że ja jeszcze do tego clanu nie pokusiłem bo i mnie by seele zbanował xD Ja nic nie mówię ale admin kali też jest w tym klanie :P
oF.Neo, rozumiesz dzieciaku co Falcon powiedział, nikt z klanu Of oprócz ciebie i zmory nie mógł grać. Też to pamiętam. Wg mnie klan OF nie może grać, bo jak powiedział falcon i nie tylko graja na czitach i było to udowodnione. I założę się, że neo wszystkich odbanował, a niemiał takiego prawa nie konsultując sie z H@ (rfs)
no właśnie był, ale jak zacząłem pisać to znikł xD
a to od kiedy jesteście w klanie to nie wiem, bo niby skąd? nie prowadzę kartoteki obcego klanu, a niegdyś było polecenie banowania tego klanu, które nie zostało odwołane.
Więc musimy czekać na rufusa ;)
Ale było to nie znaczy ,że teraz też jest przecież to ,że kiedyś jacyś tam klanowicze z oF czitowali to kiedyś, ale nie teraz
OMG.... Jak mozesz nawet tak myslec omg.. no to jezeli grali na czitach to znaczy ze to moja wina i niemoge miec gosci w moim klanie...
Mardog zmieniles sie bardzo.. Jestes zbyt pewny siebie.. Ostatnio piszesz do mnie na serwie Neo ty siedz cicho, niemasz prawa glosu, bo jestes najmlodszy, Ryby i dzieci glosu niemają.. PRzyczepiles sie do SpawNa ze jego udzielanie na forum jest ponizej krytyki ale ty lepszy niejestes Obrazac tylko potrafisz... i najgorsze to twoje "WARUJ..."
Mam pytanie skoro Dillu i Kali są w tym klanie to co ? Czitowali ? omg.. A z resztoma nigdy nieutrzymywalem kontaktu...
ardog zmieniles sie bardzo.. Jestes zbyt pewny siebie.. Ostatnio piszesz do mnie na serwie Neo ty siedz cicho, niemasz prawa glosu, bo jestes najmlodszy, Ryby i dzieci glosu niemają.. PRzyczepiles sie do SpawNa ze jego udzielanie na forum jest ponizej krytyki ale ty lepszy niejestes Obrazac tylko potrafisz...hahahaha efekty gry na volcie, co nie mardog piczo? szorujesz mi dzisiaj rowa? xD
neo nie załamuj sie, powalić niemca w kask też możesz xd
Dobra czyli klanu nie mam już weee..... ;D trudno się mówi czyli juz nie gram pod nickiem oF ;( a nawet mi się spodobał
Dobra czyli klanu nie mam już weee..... ;D trudno się mówi czyli juz nie gram pod nickiem oF ;( a nawet mi się spodobała gdzie ci spieszno? poczekaj na rufusa
Jest klan... Nikt niemoze mi zabronic tego... skoro aktualni gracze nie czitują.... A ty camper nieplacz bo Seele chcial to tylko wyjasnic :D
oF.Neo, uspokój wary :?
Na żartach sie nieznasz? Razem ze Slave polewaliśmy a ty to na serio haha zal.
Waruj to znaczy siedź cicho :]
Wyszedłeś na dziecko bo takie coś brać na serio to po prostu porażka.
Do tematu.
Twój klan?
Twój, więc trzeba było pilnować klanowiczów, a nie że zbierasz ludzi i sobie na czitach jadą.
Ja bym sie nie zdziwił jakbyś nawet ty wtedy czitował, a najgorsze jakbyś nadal grał ma wspomagaczach.
Do tematu.
Twój klan?
Twój, więc trzeba było pilnować klanowiczów, a nie że zbierasz ludzi i sobie na czitach jadą.
Jak bys zauwazyl to CI gracze byli sprawdzani po 10000 tysiecy razy i nigdy nic niewykryto... Obserwowalem ich przez miesiąc i podjolem dezycje ze są dobrzy i nadają sie do klanu...
:zzz: taaa... jeszcze tylko wojny wśród adminów brakuje... Proponuje zamknąć pape i czekać na rfs -.-
oF.Neo, jest coś takiego jak anty SS w WuHa.
Ok czekamy na rfs'a
Jest cos takiego "jak zaufanie" wiesz ?
Nie sory cb to niedotyczy..
rfs czekam na odpowiedz dotycząco czlonkow mojego klanu miedzy innymi
infinite, SpawN, Kali, Dill, Piter, C4mper
infinite
23-01-2009, 22:40
neo nie przejmuj sie tak tym, najwyzej na serwie bedzie grac na zwyklych nickach bez tagu:) nie ma problemu, czym wy sie tak grzejecie
Wiesz ktoś kiedyś powiedział, że ludziom nie warto ufać. Zaufasz i się pogubisz, pogubisz się i wszystko stracisz. Jakoś tak to leciało.
Pożyjemy zobaczymy. (<=== Mój tekst a Przemo go przywłaszczył tylko bezczelnie xD)
Ekhm że tak to ujmę to że klan miał paru "inteligetów" nie powinno go skreślać.
Tak btw. czyli w klanie .oF mam prawo grać tylko ja i Neo xD
To normalne że chcemy poszeżać swoje horyzony i starać sie być leprzymi graczami i silniejszym klanem.
Jeżeli udowodnicie któremuś z mojego klanu że czituje to banujcie. Jeżeli takiej sytuacji nie ma to nie rozumiem powodu bana....
Znajdzcie dowody wstawcie na forum że któryś czituje to się zgodzę a nawet przeproszę :) a jeżeli nie znajdziecie takowych dowodów to z łaski swojej zajmicie sie sobą :) A nie szukacie taniej rozrywki
ps. nie gram na cs-portal na razie poleciałem do ESL xD
To ja też będe miał bana ... Przecież w klanie oF. są sami nowi członkowie. Więc tak naprawde niewiem po co ta cała afera.
Czyli ci gracze (oprócz neo) mają mieć bana ?
http://www.gametracker.com/server_info/91.204.161.105:27020/top_players/?sort=rank&per_page=25&page=1&query=OF.&x=0&y=0
Kali no wlasnie o to chodzi ze są nowi czlonkowie...
Falcon mial wtedy na mysli tamtych botow co inverse przyjol....
Niedostaniesz bana nie boj sie...
RFS zamknij już tą pogawędkę
To tak... To co zrobiliście jest poniżej normy jaką Wam kazałem przestrzegać...
Po 1: Nawet ja, mimo że ostatnio mniej gram wiem, że Neo przyjął nowych ludzi do klanu...Żadnemu z nich nie udowodniono gry na wspomagaczach, to w czym problem ?
Po 2: Decyzje Falcona są nieakutalne... To, że ta "postać" kiedyś coś takiego zarządziła jest przeszłością! Zapamiętać!
Po 3: Mardog czy Ty serio nie zapomniałeś się czasami co i do kogo mówisz ?
Ogółem... nowi członkowie klanu oF. Mają prawo grać na serwerze. Oczywiście póki nie włączą wspomagaczy. Tyle ode mnie. Pozdrawiam i zamykam !