Zobacz pełną wersję : [skarga] na Of.Neo za głupiego BANA
daje mi Bana Powód:Niewypełnianie celów misji
Jestem Terrorysta wiec ma podkładac pake.zostałem sam i kucam by mi sie HP zregenerowało i chciałem isc poszukac paki i ja podłozyc.W następnej rundzie na poczatku Neo dal mi tego bana a wszystkie cele wypełniam wiec to troche chamskie jest
Ile taki ban moze trwac??
Hmm Taki ban, zależy od Admina na ile Ci da.
Moim zdaniem nie powinienes dostac bana, ale przeciez cele mapy trzeba wykonywac. Dlugosc bana zalezy od admina, ktory ci go dal tak jak powiedzial exPro ;-D
caNNaBisSss
23-01-2009, 20:08
maxx na zawsze :P wiec luss ;)
infinite
23-01-2009, 20:14
na 30 minut dostales
OMG widze ze Vita odzyskal sily i pobiera nowych gosci ..
Zostal 1 terro a ten siedzial za skrzynką i czekal az ktos przejdzie zeby go zabic w plecy...
To bylo niedaleko od respa TT....
No to dalem bana na 60 czy tam 30 min..
Znalazlem inno skarge zalażoną przez niego... Dostal bana slusznie a plakal ze nie ...
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=43585&sid=b7db2dbbdf27fcb7628118125cc9d5bb#43585
Skrótem mówiąc będąc tt nawet w beznadziejnej sytuacji masz się zachować jak rasowy talib i dążyć po trupach do celów zapisanych w Koranie... Czyli ściślej mówiąc c4 na siebie, zapalnik w łapę i kamikadze boski wiatr nie ma przebaczysz ;-) A kampa na resp za skrzynią by regenerować sobie życie z 10hp do 100hp 1pierścieniem to stanowcza przesada :] Jako zły talib dostałeś upomnienie w postaci bana który jest jak najbardziej słuszny.. "Ct nie raszuje tt nie kampi" znasz to prawda? Sprawiedliwość musi być
pzdr
Skrótem mówiąc będąc tt nawet w beznadziejnej sytuacji masz się zachować jak rasowy talib i dążyć po trupach do celów zapisanych w Koranie... Czyli ściślej mówiąc c4 na siebie, zapalnik w łapę i kamikadze boski wiatr nie ma przebaczysz
Street jestes moim bogiem za ten tekst :D
Popieram
przemo78
23-01-2009, 23:44
Nie stosujesz się do regulaminu mapy,ban był słuszny.
Czyli wszystko wiadomo.
Close.