Zobacz pełną wersję : Andri99
moj nick: |{ing dzis znalazlem ten server.wchodze i po 2-3 minutach gry gosc pisze ze mam wall hacka.w nastepnej rundzie kick.pozniej wchodze znowu i mowie czy ma jakies dowody ze mam wh i wogole co to ma byc.jego odpowiedz to "wh off". A tak wogole andri pamietaj ze nie pisze sie pomuc tylko pomoc. zainwestuj w slownik ortograficzny , poucz sie , a nie tylko cs!
Bana mi mozecie dac bo i tak juz nie mam zamiaru wracac na ten server .sa inne servy z spoko adminami a nie z dziecmi!
A tak wogole andri pamietaj ze nie pisze sie pomuc tylko pomoc. zainwestuj w slownik ortograficzny , poucz sie , a nie tylko cs!
A Ty zainwestuj w bardzo szybki "Search" na forum , bo widze , że nawet nie raczyłeś luknąć na Wzór botku. Przy okazji zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny.
Bana mi mozecie dac bo i tak juz nie mam zamiaru wracac na ten server .sa inne servy z spoko adminami a nie z dziecmi!
To powodzenia życzę. Wątpie , abyś znalazł tak godne serwery jak Te tutaj.
19Br@ini@C96
17-01-2009, 16:43
noi dobrze idż se
A ja dzisiaj zacząłem grać i serwer mi się spodobał ;). A admin nigdy się nie myli. Na pewno zrobił ci ss...
To ic Poszukaj se lepszych serwow nic cs- portal powodzenie a po 2 Wzor xD