Zobacz pełną wersję : [Minmodels] Garlo
BeneNati
13-01-2009, 20:12
Witam
Dziś, tj. 13.1.2009r gracz Garlo przyznał się że ma włączone minmodels. Widać było na KZ, jak sie kupiło kreta od razu mial celownik na mojej głowie. Na dowód screeny, bo sie przyznał ( ;-D )
http://img72.imageshack.us/my.php?image=garcl1.jpg
Po czym krótko stwierdził że bana ma w...
http://img72.imageshack.us/my.php?image=gar2zw4.jpg
Kilka osób może to potwierdzić :)
Pozdrawiam ;]
infinite
13-01-2009, 20:28
wedlug mnie sprawa jasna:D
wszystko jest na ss
No i? ja tez mam co przyznaje z rzalem . :?
To jest poprostu jak maly czit. Jak cos to w kazdej chwili moge wylaczyc.
Tak to prawda miałem dzis minmodels 1 poniewaz gralismy na mapie rats i zawsze gdy zrobiłem kreta to cyklop mnie zabijał i ja sie zezloscilem i tez wzielem minmodels na 1 ale już mam wylączone i wcale sie nie wypieram ze nie nalezy mi sie ban... :sad: :sad:
Moim zdaniem powinny polecieć permy za ten szajs!
1. Perm
2. Perm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niema litości co to za gra jak zawsze rozpoznasz kreta??!!! Zje.... to jest na Steam niema takiego problemu.
Dzieci MM jak niedźwiedź.
o_O'?
Mi o dziwo SS nie działają. W tym "minimodels" chodzi o to , że wiadomo jak naprawdę wygląda kret? - (czyli że łatwo go rozpoznać i szybko zabić) . Za to powinien mimo wszystko polecieć Perm.
infinite
13-01-2009, 21:41
mozecie zamknac temat dostal juz perma od williego
Wlasnie przed chwila dostalem bana : Powod minmodels bedziesz na bl ;-(
To za minmoels jest sie na bl ?
jak minmodels ma polowa osob grajacych na serverze w tym tez admini mogl bym tu i teraz powiedziec nawet jacy ale nie powiem bo potem bede mial prze... na serverze a w sumie to już mam :sad:
Czemu mam byc na bl skoro przyznalem sie do winy i obiecalem poprawe już mam wylaczone minmodels i nie bede wiecej wlanczal :(
A bana dostalem chyba od Willego bo tylko on z adminow byl na serverze...
Wiec przepraszam :(
Wlasnie przed chwila dostalem bana : Powod minmodels bedziesz na bl ;-(
To za minmoels jest sie na bl ?
jak minmodels ma polowa osob grajacych na serverze w tym tez admini mogl bym tu i teraz powiedziec nawet jacy ale nie powiem bo potem bede mial prze... na serverze a w sumie to już mam :sad:
Czemu mam byc na bl skoro przyznalem sie do winy i obiecalem poprawe już mam wylaczone minmodels i nie bede wiecej wlanczal :(
A bana dostalem chyba od Willego bo tylko on z adminow byl na serverze...
Wiec przepraszam :(
Wątpie , abyś dostał unbana i usunięcie z bl . Moim zdaniem to nie jest wystarczające usprawiedliwienie. Hm. Czekaj na decyzje administratorów.
Btw. nawet nie wiedziałem , że owa komenda istnieje : o.
Galro, rybać na to myślicie że słowo przepraszam zawsze wystarcza??!!
Ban i tyle nauczy cie to pokory! Za grzechy trzeba płacić jak to sie mówi :-P
Ja wiem kto używa bo łatwo rozpoznać, masz kreta i zaraz bania z duupy momentalnie, za takie coś permy powinny być(rfs) to jest jak czit.
Ja nie mam MM i żyje nie zawsze rozpoznam ale idzie też rozpoznać nawet szybo :]
A tylko ja poniose za to konsekwencje ????
Galro, to ban na neo :hihi:
To 1 ze sposobów na dzieci neo :-D
Dostałem bana na neo ?:D Fajnie bo wlasnie przed chwila gralem sobie na war3 :))
Nie ma sposobu na neostrade kolego to jest juz moj chyba 200 perm w "karjerze" cs'owej :P
To tylko udowadnia jak bardzo jesteś dzieckiem, psujesz innym zabawę jesteś niczym innym jak śmieciem, który nie umie grać fair i psuję zabawę tylko innym, ban na forum też powinien być. Śmieci są zbędne do kosza z takimi.
Galro i tak długo pograć sobie nie pograsz. Jak administracja cała się dowie , będą i tak Cię cały czas banować , więc tutaj już nic nie znajdziesz (rozgrywke).
.kid.
Xeon Prawda.
odsiedzisz to pograsz :-P
Xeon smiec to możesz powiedz to taty albo do mamy bo żeby cie tak nie dorobic to juz trzeba byc tatalna lajzą... frajer jestes i pedal jebany kapucynie :*
Umyj dupcie blędzie rodziców XD
Przykro mi Galro, takim ludziom jak Ty należy się Ban i na serwie i Forum!
Killers^Game
14-01-2009, 10:56
Xeon smiec to możesz powiedz to taty albo do mamy bo żeby cie tak nie dorobic to juz trzeba byc tatalna lajzą... frajer jestes i pedal CENZOR kapucynie :*
Umyj dupcie blędzie rodziców XD
Powiem tak: Dziecko, Gówniarz i Smarkacz.. Zastanów się nad tym co robisz i co piszesz (i do kogo to piszesz) bo tego typu texty to ty do kolegów możesz kierować
Pokazałeś jakim jesteś dzieckiem
Teletubisie mówią papa bambusie :papa:
Ps. Poćwicz ortografie
smiec
cie
dorobic
juz
tatalna
blędzie
Wiesz co to jest ortografia ? ;-D
to jest np jak bym napisal "rurza" albo cos w tym stylu...
A moje pisanie to jest po prostu pisanie bez Polskich znaków takich jak "Ó,ż,ź,ś,ć,ę" i tp. i jak cie ucza w szkole nauczyciele którzy skończyli jedynie podstawówkę to sie nie udzielaj...
I sie nie podniecaj że piszesz poprawnie z Polskimi znakami bo jak napiszesz zle wyraz to sie automatycznie podkresla na czerwono bo jest wgrany Polski słownik idioto :*
Galoro... Powiem CI tak 9latni bambusie.. MASZ JUŻ NA TYM SERVIE PRZESRANE za każdym razem kiedy będziesz właził na serv zrobię ci taka imprezę że Ci dupa odpadnie... I poczekaj tylko jak przyjdzie rfs.. Przekonasz się że ban na neo istnieje
I teraz apel do wszystkich.. Minimodels= PERM a ja już mam swoje sposoby wykrycia.. I nie będzie zmiłuj, nie ma przebacz.. Minimodels, wh i inne gó.wna to oszustwo.. A galro to burak :hihi: bo taki cieciu z niego że aż się czitami ratuje :hah: Bez monitora gram lepiej od Ciebie ;-D właśnie takich ludzi nazywamy botami. 0 skilla :cool:
GALRO LAMUS :hah:
a każdy inny bot na tym servie który używa takich właśnie wspomagaczy niech lepiej je wyłączy i zastanowi się co przez to chcę osiągnąć? Jeśli nic to jest na dobrej drodze... A prędzej czy później wyjdzie jakie z niego beztalęcie i ogólnie z du.py to zrobimy mu jesień średniowiecza...
Pzdr prawdziwych graczy
Galro bot do kosza :papa: 3maj się fajfusie pozdrów m!x'a w krainie lamusów :hug:
Killers^Game
14-01-2009, 16:24
Wiesz co to jest ortografia ? ;-D
to jest np jak bym napisal "rurza" albo cos w tym stylu...
A moje pisanie to jest po prostu pisanie bez Polskich znaków takich jak "Ó,ż,ź,ś,ć,ę" i tp. i jak cie ucza w szkole nauczyciele którzy skończyli jedynie podstawówkę to sie nie udzielaj...
I sie nie podniecaj że piszesz poprawnie z Polskimi znakami bo jak napiszesz zle wyraz to sie automatycznie podkresla na czerwono bo jest wgrany Polski słownik idioto :*
Tak się składa że wiem coto ortografia.. A ty piszesz od wyboru polskie znaki więc myślę że albo jesteś 11 Letnim chłopczykiem który myśli że wszystko wie, albo nie umiesz pisać ( są programy które Ci pomogą)..
Ps. Nie wchodź więcej na serwer :foch: :faint:
( są programy które Ci pomogą)..
Jak np. Microsoft Office 2007 ; ) albo podkreślone przez Forum wyrazy :)
@topic
Garlo powiem po prostu krótko. Zachowujesz się teraz jak naprawdę 11 letnie dziecko. Mógłbyś se już dać święty spokój i ew. szukać sobie innych serwerów do botowania/cheatowania/oszukiwania/psucia itp. itd. etc.
Mądry człowiek wiedząc , że złamałby Regulamin serwera włączając minimodels , nie posunąłby się do takiego oszustwa. Przegrywasz? Trudno. Ale bynajmniej z honorem. No , ale jak ktoś lubi oszukiwać i nie grać Fair-Play , to już jego sprawa . . .
przemo78
14-01-2009, 19:04
Galro skoro jesteś taki mądry nie wejdziesz na żaden serwer.
Dobra zamknijcie to może niech się wypowie rfs i ban tu i tu koniec...
N1eDzW1eDz
22-01-2009, 00:16
Mardog w sprawie mm wyjasnilismy na gg wiec poco tutaj sie sapiesz????NIE MAM MM I NIGDY NIE MIALEM!Jak wiem jak rozpoznac kreta to zle??punisher mial mm??Wg. ciebie kazdy kto cie na krecie zabije ma mm-.-nie spinaj sie tak czoeku,,,
Niedzwiedz ty chyba tez juz sobie na serwie nie pograsz zreszta tak jak cyklop ktory oficjalnie przyznal sie ze mial MM wiec panowie hihi serw dla was jest juz off ;] :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
Cyklop miał MM a tak Lamił...... Dobra więc jeśli ma bana za MM to może przyszedł czas żeby już zamknąć temat ?
N1eDzW1eDz
22-01-2009, 12:12
Willy jak jestes na tyle ulomny ze po najprostszych detlach nie rozpoznasz kreta to juz nie moj problem-.-Nie mam tego syfu i myślcie sobie co chcecie-.-gram dla zabawy a nie dla ciebie....Z mardogem juz wyjasnilem-.-...Ale ma problem...Widze ze polowa adminow nie wei o co biega ...Dla ciebie willy kazdy kogo nie lubisz cos ma-.-...
Ps.Street niech mi to wykryje to wtedy mnie banujcie lamusy-.-Szkoda mi tego serva bo kiedy willy byl normalny za czasow furio server byl najlepszy ...A teraz?Banujecie za wszystko....Kazdego oskarzacie-.-Jest 4-5 dobrych adminow i tyle...
A ja mam dość ciekawą fotkę.
http://i43.tinypic.com/4rqghv.jpg
xyankeesx
22-01-2009, 14:11
Street daj mi nr gg albo willy a udowodnię ci jak łatwo jest odróżnić kret
I nie znaczy to ze ktoś ma MM
Skargi / Bany ť [Minmodels] Garlo
N1eDzW1eDz, to czego się czepiasz dzieciaku??!!!! Chodzi tu o garla a nie o ciebie człeku.
ulomny
Ułomny może ty jesteś albo twoi koledzy.
lamusy-.-
Lamusem też jesteś? No popatrzmy :]
To co mówisz to mówisz wyłącznie o sobie :]
PS: "Miś" gra na nicku player na FFA jak co i na war3 zresztą też.
Pozdro i :papa:
pozdorw rodzinke mardog
22-01-2009, 17:35
planuj czoło nygusie....TAk mam wh i aima...Jestes botem bo jak ciebie inaczej nazwac skoro nie weisz jak kreta rozpoznac?Szkoda mi na ciebie klawiatury ,ale jednak napiszę ripostę bo aż sie spinam jak czytam twoje wypowiedzi...
Pro.Ch3aT
22-01-2009, 17:48
galro... gdybyś się nie dowiedział ze ban na neo to nadal byś przepraszał 100 razy. Ja jestem za sXe na każdym serwerze nawet jak jest pewne to, że na serwerze nie ma żadnego cheater'a
planuj czoło nygusie....TAk mam wh i aima...Jestes botem bo jak ciebie inaczej nazwac skoro nie weisz jak kreta rozpoznac?Szkoda mi na ciebie klawiatury ,ale jednak napiszę ripostę bo aż sie spinam jak czytam twoje wypowiedzi...
Niedzwiedz, myslisz ze trudno Cie rozpoznac? ^^
Ty pozdrow rodzinke, której niemasz i nigdy mieć nie będziesz..
Już wiem dlaczego Cie oddali. ; )
Pozdro & Poćwicz...
p.s
A Ty Mardog zignoruj to.
@edit
pozdorw rodzinke mardog
Gość
Tematy: 2
N1eDzW1eDz
Gość
Tematy: 2
Czyż nie łatwo rozpoznać? : )
Temat jest o Garlo a nie sobie kłótnie tu wyprawia N1eDzW1eDz. Ja bym proponował zamknąć temat bo tylko więcej złego z tej "rozmowy" może wyniknąć niż dobrego :-) A Garlo już poznał swoją karę.
Ja jestem za sXe na każdym serwerze nawet jak jest pewne to, że na serwerze nie ma żadnego cheater'a
Sxe injected trzeba non stop aktualizować ręcznie, dużo ludzi opuszcza takie serwy, więc będzie lipa.
Poza tym sXe nic nie daje grałem na wielu takich serwach i co no JAJCO czity były non stop :?
Mam więcej sposobów na rozpoznanie kreta od ciebie, a jednak nie zawsze trafiam.
Ty zawsze podkreślam ZAWSZE wiesz gdzie i kiedy jest kret, zawsze też masz jako 1 celownik na krecie, dlatego ja banuje na zawsze za takie coś bo po tym idzie rozpoznać że ma ktoś MM.
Widać, że jesteś dzieckiem 3 stopnia :]
Nawet sie nie zalogujesz pfff.
Pamiętam sytuacje, jak rfs sie poskarżyłeś że nadałem Ci na rodzinke haha
"Dziewczynkom możesz nazywać rodziców nie mnie" Tak to powiedziałem i to obraza haha tak trułeś du.pe rfs'owi że nadaje a ja tu nie widzę nic obrażającego.
"Pozdorw rodzinke mardog" to już jest obraza, jak ktoś wie ocb, takim poziomem inteligencji reprezentujesz swój idiotyzm prostego człowieka.
HAHAHA Niedzwiedz jesli zal ci naszego serwera mam propozycje Wypad z cs-portal aaa mowisze ze za furia byl najleprzy serw tak ? hmm moze dltego ze on czitowal i pozwalal na to innym ? nie wnikam jakie masz problemy z samym soba dziedzko nasluchalo sie HH i mysli ze swieci heh
rfs : Zamkni juz ten topic bo szkoda sie robi jak sie patrzy na ulomnosc niektorych uzytkownikow tego forum :x :hihi:
niedzwiedz
23-01-2009, 10:36
Nie logowałem się bo jestemm na kompie brata....Dobra może przesadziłem trochę...Ale mardog zawsze kreta nie rozpoznawałem...MYślałem ,że wyjaśniliśmy sobie wszystko na gg..Mam perma??Jak tak to proszę o odbanowanie gdyż mm nigdy nie posiadałem...
Elite twój post wniósł bardzo wiele do tematu
;-D
To jest kur*a zasrany spam!
@niedzwiedz
Teraz widze ze oprzytomniales.
Patrz do kogo sie zwracasz! Za te bluzgi powinieneś dostać perma x2, ale gadaj z Mardogiem może Ci wybaczy.
Street daj mi nr gg albo willy a udowodnię ci jak łatwo jest odróżnić kret
I nie znaczy to ze ktoś ma MM
No teraz to poleciałeś koleś.. "Daj gg to Ci powiem jak rozróżnić kreta i co z tego że koleś ma mm przecież i tak by bez tego wiedział kto kret" tak mam to rozumieć? No to brawo stary.. więcej takich ludzi na servie -.- ehh... MM ban proste! Skrótem mówiąc cy-klop wypier**laj
Wy i te wasze "sposoby na kreta". Wy myślicie że jesteśmy tak ograniczeni że nie wiemy kto ma mm?? I co z tego że kret tt ma zawsze pakę? co z tego że kret respi się zawsze tyłem? co z tego że kret spada z góry? Co z tego że można rozpoznać kreta po broni, czy 3maniu w łapie granatu? Co z tego że keta nie widać na mapie?? Ale skumajcie jedno.. Jak jest 24osób na servie nawet najlepszy skurczybyk znający wszystkie te sposoby itd nie ma oczów dookoła bani! Przecież to było widać że taki cy-klop czy garlo nawet na kz potrafili z 2giego końca mapy kreta wykampić. Przecież to jak h*j widać że ma mm i najzwyczajniej widzi go nie jako członka drużyny ale jako wroga.. I tu mamy kolejny przykład graczy których uważałem za graczy nawet dobrych. A tu masz ci bobo placek- zgraja botów bez skilla które ratują się czitami.. To tylko świadczy o tym jakimi lamusami jesteście.
A co do Ciebie niedzwiedz to aż żal dup.sko ściska co ty tu wypisujesz..
RFS zamknij w końcu ten temat wygłoś jakieś przemówienie, błogosławieństwo czy coś-.- bo ten OT trwa już stanowczo za długo
pzdr
Street, pięknie to opisałeś :-D
ie logowałem się bo jestemm na kompie brata....Dobra może przesadziłem trochę...Ale mardog zawsze kreta nie rozpoznawałem...MYślałem ,że wyjaśniliśmy sobie wszystko na gg..
Mam to gdzieś wiem że masz MM, tak jak to opisał street, jest 12 osób w drużynie, a ty jako 1 miałeś kiedyś celownik na mojej głowie.
Perm zostaje i tyle.
Wy boty nie wiecie nawet jak łatwo jest rozpoznać kto ma a kto niema MM.
Do Kali`ego:
Chwile potem napisalem ''wylaczone'' co przez to rozumiesz?
P.S i tak juz mam perma to wiesz...