Zobacz pełną wersję : [Ban] Blada_Krystyna
Mieczysław
13-01-2009, 18:20
Nick: - Blada_Krystyna
Data: - 13 stycznia 2009
Opis: - Wchodze se na server i bez powodu dostaje bana z napisem wypierdalaj
IP: - 87.116.206.108
Screenshot: -
http://i43.tinypic.com/288qlol.jpg
Prosze o unbana
bylem przy tym jak dostales tego bana, ale jakis powod chyba mysial byc. Nie wiem jaki ale bana sie nie dostaje za free...
Chociaz ja dostalem za rasz jak mialem kreta :////
no chyba,że błąd severa,ale nie wiem wiesz kto cię zbanował ?
Ja chyba wiem XD ale nie powiem bo nie chce miec potem nie przyjemnosci...
Mieczysław
13-01-2009, 18:41
Nie wiem kto ale to nie moze byc blad serva jak powod to wypierdalaj to musial napisac admin :(
Błąd servera ? eheh jak by na serverach robily sie takie bledy to nikt by nie gral :D
Killers^Game
14-01-2009, 11:08
Nie wiem kto ale to nie moze byc blad serva jak powod to wypierdalaj to musial napisac admin :(
Galro, poco ten post? A poza tym mogłeś dostać bana za to że np. Jesteś tranzwestytom? Chłopak z damskim nickiem...
caNNaBisSss
14-01-2009, 12:15
ban za rasz.. nastepnie weszłes za chwile i wkur/wiłes admina i dał ci taki powód ;p proste ;]
przemo78
14-01-2009, 13:20
Powód był prosty,powinna być gorsza kara,odpocznij se trochę.
Pożyjemy Zobaczymy
Killers^Game ja pird... Galro to damski nick ????
Tobie na prawde rodzice zabraniają chodzic do szkoly albo masz c***o... nauczycieli bo Galro to jest nick "ni jaki" mlonie nazwy które sie konczą na litere "a" to są żeńskie nazwy takie jak np : Natalk"a", kobiet"a", półk"a", i tp...
A nazwy które są "ni jakie" kończą się na literę "o" takie jak np : Galr"o", jabłk"o", jajko i tp...
A nazwy które się kończą na literę inną niż a,o takie jak np : Stolik, chłopak, Albert, itp to są nazwy męskie tempaku...
ZAPAMIĘTAJ
[ Dodano: 14-01-09, 14:00 ]
a i dowiedz się jak się pisze tranzwestyta...
Ja dałem tego bana.. masz jakiś problem?? Pani Krystyna dostała bana na mapie de_train kiedy to cale tt raszowało a Krystyna z awp kampiła idealnie na respie... Ban był na 30min. Nie minęło 5min patrze a neo Krystyna weszła ponownie na serv i kampi znów na resp... Ban na 120min za kampe+ nie stosowanie się do poprzedniej kary. Nie minęła minuta Krystyna znów wchodzi.. Nie nawidzę takich upierdliwych ludzi, albo takich jak się coś do nich mówi a oni swoje... Ban tym razem na 240min z tekstem wypierd***j. Miałem nadzieję że przynajmniej wtedy Krysia zrozumie..
Ps. Jeszcze jedna taka sytuacja i powiemy sobie papa do lutego.. Łapiesz?
pzdr
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Mieczysław
14-01-2009, 15:22
a ja nie lubie ludzi zmyslajacych takich jak ty :( dostalem bana weszlem drugi raz i ban z wypierdalaj nie wchodzilem az 4 razy.
a ja nie lubie ludzi zmyslajacych takich jak ty :( dostalem bana weszlem drugi raz i ban z wypierdalaj nie wchodzilem az 4 razy.
Napewno on nie zmyśla .. to raz. Dwa .. jeśli dostałeś bana , to nie można było zaczekać tych kilka minut? (mowa o 30 minutach) Trza było zmienić IP , pewnie ..
Btw. jakbyś znał zasady serwera , że TERO NIE KAMPI (zbyt często..) to napewno byś bana nie dostał , a problemu by nie było.
Tak to jest jak ludzie nie czytają Regulaminów.
przemo78
14-01-2009, 16:37
Zgadzam się ze Street,a po drugie i tak kara jest za krótka.Jak można zmieniać IP przez Neostradę i bez odbanowania wchodzić ponownie,normalnie żal.Odpocznij se trochę od CSA dobrze ci to zrobi.
Czasami i tak jesteśmy za dobrzy.