Zobacz pełną wersję : Dzieki
Dzieki wszystkim za wspolprace i zycze powodzeniepodjiolem decyzje o odejsciu z powodu niemilej atmosfery ktora powstala pomiedzy mna i pewna osoba dzieki za to ze pozwoliliscie mi bawic sie wraz z wami ale doszedlem do wniosku ze chyba wystarczy .
Dziekuje:
ex0n: zs stworzenie tego portalu i dania szansy na sprawdenie sie w roli admina ;]
rfs: za to ze dal mi 2 szanse mam nadzieje ze sie niezawiodles ;]
Street: za mila zabawe i za to ze mi pomogles w pewnej sprawie ty wiesz ;]
Slave_mastah: za mila gre i sory za te heady ostatnio ale nabieram wprawy ;]
Dill: za wszystko mam nadzieje ze nic sie niezmieni ;p ;]
Seele ^: moze nie bylo miedzy nami jakis specjalnych ukladow ale nie bylo chyba az tak zle ;p
oF.Neo: chyba nie mam za co za to ze mnie denerwowales za to ze niebylo miedzy nami tak jak mialo i wogole ...
wszystkim Admina cs-portal: bo prawie wszystkich znam i nie raz wspolnie dobrze sie bawilismy dzieki ;]
wszystkim gracza bez ktorych serwis by nie istnial i bez ktorych niemielibysmy roborty ;] a tym bardziej zabawy ;]
Dzieki jeszcze raz i mam nadzieje ze dostane przynajmiej Rezydenta ;p ;] bo niechce mi sie nieraz na slota czekac ;]
zycze wielu sukcesow calemu portalowi i NIECH MOC BEDZIE Z WAMI ;]
Pozdo ;]
o.o
Żartujesz?
Taki fajny Admin odchodzi? :o. Kto Ci tak przygadał , że rezygnujesz?
no wai !
mów który burak ma coś do ciebie, bo ty nigdzie nie odchodzisz...zaraz załatwimy
EDIT:
no już wiem o co chodzi, skasujcie mu ten topic, ja ustawie typa >.>
Willy czemu odchodzisz? Z powodu jakiegoś dzieciaka ? Weź nierób tego..
Nie no pierdziele taki interes... Willy zostaje noobka wywalamy.. proste
Kurde szkoda Cie Willy. Wprawdzie nie współpracowałem z tobą, ale i tak znałem cie dobrze ;]
No coż tak bywa ja życzę Ci powodzenia no i mam nadzieje, że czasami nas odwiedzisz.
Willy why ?.....for money nie odchodź słabo cię znałem ale z tego co słyszałem jesteś Git zostań !!!
To zostajesz czy odchodzisz ?
Tak btw. Zostań... ^^
Chyba odchodzi ^^
EDIT : no już wiem o co chodzi, skasujcie mu ten topic, ja ustawie typa >.>
Noo nie wiem :> xd Wydaje mi się , że zostanie ; ).
japa bo zostaje.
Willy jest ziomkiem z Bytomia ;D Fajnie się z nim grało i będzie się nadal grało. Willy a tak poza tym to wiesz trzeba gdzieś się spotkać na jakimś browarze. My się i tak widzimy po wakacjach xD
Niee :( Nie za bardzo Cię znam, ale często widuje Cię na serwie, Jesteś zaje.... Adminem i bardzo miło się z Tobą gra! Więc proszę, Zostań!!! Ale jeśli na serio odchodzisz, życzę wszystkiego najlepszego i powodzenia w być może dalszej grze w Cs' a!!
Jeszcze raz proszę Zostań!!!
NIE NIE Juz nikt nie bedzie beki krecil szkoda :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :/ :?
Ale jak odchodzisz to odwiedz ten WAR3 i narób zamiesznia na serwie z toba sie gra CENZOR Z.A.J.E.B.I.S.C.I.E :sad:
caNNaBisSss
13-01-2009, 21:03
ajajaja ;/// Wilii przez ktorego chu.ja odchodzisz ?? napisz mi na PW :* :x
Willy nie ;/ Ty jestes Spoko admin Zostań!!!!!!!!!! :o
Willy, idź w pizdu :P jak mi nie napiszesz czemu odchodzisz to masz prz.......
Jak możesz mi to robić ;-(
Killers^Game
14-01-2009, 16:41
Willy!! zostań z nami :) Kto będzie mnie bił na każdej mapce? Przez kogo będę leżal pod biurkiem ze śmiechu? Willy zostajesz, a ten temat close i do kosza żeby nic nie ł odp
Zostaje
Ps. Nie no tak nie napisał ale pragnę by tak napisał xD
Willy mógłbyś nam dać już Twoją ostateczną decyzje. Tak to wszystkich trzymasz w napięciu ! xD
EDIT : @down
Em? Nie rozumiem. Jak mam nie wykorzystywać sytuacji zostania Adminem? Z tego co wiem , administratorem może być każdy i każdy ma prawo dać swoją kandydaturę , więc nie wiem o co Ci dokładnie chodzi.
Musisz zostac z kim bedze bil sie na kosy na kz kto mie bedzie opierdzielal ze mam nie uciekac ! ;-(
Edit
a ty ass nie wykorzystuj okazji na zostanie adminem...
ehh jesli tak bardzo chcecie to zostane ;) ;p
Killers^Game
14-01-2009, 18:57
O jej xD Willy next razem nie strasz nas tak..
a dlaczego wgl. chciales odejsc przez kogo ?
no i prawidłowo willy...ja jużci załatwię z tamtym typem, jak sie tylko na gg pojawi...bo coś od czasu założenia tematu nie daje znaku życia
A o kogo chodzi ? Bo nie wiem? Też chcę wiedzieć!!!!!
slave mastah
15-01-2009, 12:14
Willy po prostu założył topic, żeby zobaczyć ilu ma wiernych radiosłuchaczy, może czuł się niekochany na serwerze, a że bot z niego to każdy wie. Tyle tylko, że bez takiego bota to jakoś dziwnie by było na serwerze.
BTW. Ten Twój steam Ci wielkie G daje ;d tylko mi kradniesz 'ban fragi' (nowe stwierdzenie?;o) i pozbawiasz przyjemności.
Temat do zamknięcia.
Ewentualnie post do skasowania jeśli zostanie uznany za świński spam ;d