PDA

Zobacz pełną wersję : Problem CS NS.

Kali
12-01-2009, 18:22
Witam.

Mam problem z CS'em. Tzn. 3 problemy.
1. Gdy włanczam CS-a jest wszystko git. No ale jak chce wbić na server to przez chwilę ładuję mi się a następnie minmalizuje. No to chodze w niego spowrotem, ale jest czarny ekran i musze od nowa włączyć CS-a. Problem ten mam od 2 dni ...
2. Nie moge ostawić grafiki na OpenGL. Gdy ustawiam automatycznie wylancz mi sie CS, A gdy już wbiję grafa ustawia mi sie na Software
3. Nie moge dać 32 bitów bo mi sie same ustawiają na 16 za każdym razem.

Prosze o pomoc.

runaway`
12-01-2009, 18:30
przeinstaluj csa,byc moze masz tez jakis problem ze sterownikami do grafiki (sprawdz czy wszystko jest dobrze) jesli te 2 operacje nie pomoga niestety bedzie to wina systemu (windowsa / linuxa) mozliwe ze masz na dysku jakies wirusy ktore wlasnie w taki sposob daja o sobie znac,wiec jak mowilem wczesniej jest pzeinstalowanie csa nic nie da,nic nie da tez sprawdzenie / wgranie nowszych sterownikow do grafiki bedziesz musial zrobic format dysku + nowy windows / linux ..

Kali
12-01-2009, 18:34
przeinstaluj csa Zrobiłem i nic.

byc moze masz tez jakis problem ze sterownikami do grafiki Możne znajdę jakieś
bedziesz musial zrobic format dysku + nowy windows Tydzień temu tak zrobiłem.

Zobacze na te sterowniki.

Dalej nic. Żadne streowniki nie pomogł. Pozostaje mi chyba zainstalowanie Windows'a XP. Bo wszystkie moje problemy zaczeły się od zainstalowania Windowsa 7 MX.

jRK
12-01-2009, 20:47
To jest wina sterowników. Tak jak zauważył runaway`.
Nie instalowałeś czasami nowych sterowników?
Ja, gdy instaluje nowe stery to mi sie dzieje z cs'em jak tobie 8/
Jak masz to sprobuj zainstalowac oryginalne sterowniki. Ja mialem dokladnie tak samo jak ty i pomoglo.