Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [BaN] FeniX

C4mpEr
12-01-2009, 09:17
nick: FeniX jakoś tak z dużymi literami
powód bana(którego powinien dostać): reklama
ssy:
http://img205.imageshack.us/my.php?image=reklama1yv5.png
http://img55.imageshack.us/my.php?image=reklamadz8.png
data:12.01.2009 8:45 coś takiego
P.S. mam też demko,że ma wh ale nie jestem pewien czy można na nim zobaczyć jego wh
demko:http://przeklej.pl/d/0000ej4sh1dc/fenixq.dem
a tu jego Ip : FeNiX - 94.78.156.97:27005(nie mogłem zrobić ssa sry )

Aiz
12-01-2009, 09:24
No widać, reklamuje. Ale jak oskarżasz to też wrzuć demko, zobaczymy czy haxi.

NaglyAtak zAK47
12-01-2009, 10:45
Przyznaje sie, reklamowalem, ale bylo nas wtedy 4 lub 3 a tam bylo wiecej ludzi

A co do WH, nie mam ;) czysty skill, moze nie jestem pr0 ale gram z rok i lepiej gram, coraz lepiej

Ciesze sie jak ktos mowi ze mam cheaty, wtedy czuje sie dobry....

To mnie podnieca xD

Killers^Game
13-01-2009, 14:40
Co do demka to widzimy 1 rasz, a tak to chyba dość przypadkowe mierzenie przez ściany

Ilusion
13-01-2009, 14:48
moim zdaniem powinien być ban.... nigdy na cudzym servie sie nie reklamuje innego :/ sorry

pzrd

ass .^
13-01-2009, 15:02
Ciesze sie jak ktos mowi ze mam cheaty, wtedy czuje sie dobry....

To mnie podnieca xD

o.o , ahhaa ?. a mnie podnieca to jak jestem pr0 k-stylerem w Gunzie -,- xd esh . .

@topic

Według mnie , złamanie regulaminu to złamanie. Musisz być odpowiedzialny za swoje czyny. Przypuszczam , że i tak zapewne wiesz , że reklamować nie można , a mimo wszystko to zrobiłeś xd. Tak więc jestem za nie unbanem.

Action
13-01-2009, 15:13
Zgadzam się z Tobą ass.^ Jest to jeden z najbardziej karalnych złamań Regulaminu. Wiedziałeś czym to grozi! Jeśli Ci serwer nie odpowiada i reklamujesz inne, po prostu na nim nie graj! Wnoszę o to, by ban pozostał.

Pozdrawiam!

infinite
13-01-2009, 15:46
według mnie powinien dostac bana na tydzien, moze naprawde nie wiedzial, a teraz bedzie mial czas zeby przemyslec co zlego zrobil i juz nie popelniac takich bledow:D

Street
13-01-2009, 16:27
Fenix nagły ataku z kałacha czy jak Ci tam.. sądzę że ban na tydzień przypomni Ci i jednocześnie utrwali w pamięci tak oklepane, oczywiste i ciągle przypominane zasady jak nie raszuj/ nie wal z he na kz itd. A za reklamę to przy odrobinę upierdliwości można pokusić się nawet o perma... Czy to Cię podnieca :] ?

NaglyAtak zAK47
13-01-2009, 19:41
Dawajcie mi perma, dawajcie bana na osiem lat, jak chcecie....

Tyle osób reklamowało server, ja to darowałem, tyle osob kradlo expa, darowalem,
tyle osob rzucalo HE na KZ, darowalem.
Mozna zucic he na kz wiec myslalem ze mozna

Jak chcecie dajcie mi bana na ile chcecie, wiem ze na servie sie gralo super ;)

Pozdrawiam

C4mpEr
13-01-2009, 20:03
Yyyy chciałeś wzbudzić poczucie winy?..... nie udało ci się dla mnie kolo w ogóle zasad nie znasz dobra 1 raz darowałem rash potem reklama ale He przesadziłeś po prostu ... PERN

infinite
13-01-2009, 20:26
ja mysle iz bedziesz mial tydzien na dokladne przestudiowanie regulaminu serwera War3
pozdrawiam:D

Killers^Game
14-01-2009, 16:30
Dawajcie mi perma, dawajcie bana na osiem lat, jak chcecie....

Tyle osób reklamowało server, ja to darowałem, tyle osob kradlo expa, darowalem,
tyle osob rzucalo HE na KZ, darowalem.
Mozna zucic he na kz wiec myslalem ze mozna

Jak chcecie dajcie mi bana na ile chcecie, wiem ze na servie sie gralo super ;)

Pozdrawiam

Po tej wypowiedzi leshe!! Dajcie mu perma. Fenix to była groźba czy prośba ?

A co ty mogłeś zrobić? Najwyżej ss, i co ty możesz darować jeśli w twoim zakresie są jedynie ss jak koleś raszuje itp..

SpawN!
14-01-2009, 16:51
Przynajmniej na tydzien xD

Pozdro xD