Zobacz pełną wersję : CS 1.6
Elo.
Poszukuje CS'a 1.6 NS i patcha. Chce pewne linki do tego i tego. Patch najlepiej, żeby był jakiś nowy. Bo na moim 23 wszystko mi się psuje.
Dam pomógł.
widzę że jesteś chyba z Chorzowa, więc mogę Ci to udostępnić na dc++ Silesia Czat jeśli oczywiście masz
Nie jestem z Chorzowa :] Jakieś 50 km dalej.
to ściągnij to klik (http://www.wiaderko.com/cs/downloads/counter-strike-1-6-v23,926.html)
Ale nie wiem czy będzie działać bo nie sprawdzałem
No to obczaje to i napisze. A co do problemu to miałem coś takiego, że nie mogłem dać 32 bitów i grafiki OpenGL. CS mi sie wyłanczał i musiałem dać D3D czy jakoś tak. I do tego mam lagi. A co ciekawe to wszystko zaczeło się gdy zainstalowałem ten system Windows 7 MX. A baku mówił, że bez problemu mu chodzi, ale wg. mnie to przez niego mi sie CS wali. I jeszcze jedno. Musiałem patcha do CS NS ściągać za każdym razem jak chciałem wejść do gry bo mi sie kasował ...
Dziwne. Na moim patchu v23 wszystko jest OK. Pobrany z dobrepliki.pl
Maybe give it a try?
Pobrany z dobrepliki.pl Też pobrałem z tamtąd. I widzisz co sie dzieje. Jak zostane wgrane te biniarki i patch nowe to na Stem'ie bede grał a na nim mi się nic nie psuje :-D
[ Dodano: 17-01-09, 00:38 ]
Dobra ściągłem i jest wszystko OK. Linki działają w 100 %.