Zobacz pełną wersję : Niski Fps
Witam
Mam problem mam duze lagi i malo fps gdy gram to mi sie gra przycina mam neta 1mb
Ram 1GB I WIN Vista nie wiem co zrobic zna ktos jakis dobry program na wzrost fps'ow
Byl bym wdzieczny
Podaj dokładną konfigurację komputera, wyłącz synchronizację pionową, zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, ustaw odświeżanie w monitorze lcd - 75hz, crt 85-100hz. Co do internetu, jaka sieć? Spróbuj zadzwonić do dostawcy internetu i powiedz, że gubisz pakiety. Pozdro.
Na FPS'y jest jest dużo poradnikow. Ale irytuje mnie ta VISTA..
Zmien Viste bo to shit xD
Hmm a na lagi nie wiem, ale może pomoże:
rate 25000
ex_interp 0.01
runaway`
14-01-2009, 15:12
http://forum.ster-gaming.pl/Ustaw-sobie-dobrze-rate-t3648.html po pierwsze ustaw rejty,po 2 vista potrzebuje dosc sporo pamieci ram,sproboj zainstalowac xp i zobaczysz czy lepiej ci cs bedzie chodzil,zrob tez jak wspomnial kolega wyzej wylacz synchronizacje pionowa (jesli masz taka opcje w swojej grafice),najlpeiej jak grasz to wylacz wszystkie antywirusy,wszsytkie programy zwiazane z internetem ( nie tylko programy do sciagania ale tez strony www,komunikatory,aktualizacje windowsa itd ) ..