Zobacz pełną wersję : Strata expa: Ork
Miałem 10 lvl orka.
Straciłem cały exp niestety nie mam ss ale większość graczy może potwierdzić.
Proszę o dodanie expa;p
już nieaktualne
Musisz dać ss bo jak nie dasz to raczej ci nie przywrócą poszukaj dobrze :)
Musisz dać ss bo jak nie dasz to raczej ci nie przywrócą poszukaj dobrze :)
Napisał przecież , że większość graczy może to potwierdzić. Nawet admin Willy (tak bynajmniej mówił xd.)
Teraz musisz tylko czekać , pamiętaj , że może to trwać bardzo długo, tak więc ;
be patient :medit:
SSY by się przydały wiesz zile ludzi nie ma ssów i prosi o oddanie XP zrób ss'a skilli i miej na przyszłość
mnie tez duzo ludzi widzialo jak mialem xp ai mi nie przywrocili prywroca raczej jak beda ss a jak nie to rfs bedzie musial miec bardzo, bardzo dobry nastroój ;]...
Hm. Dlatego najlepszym wyjściem jest co Level , zrobić sobie SS i potem nie ma żadnych problemów.
on tego oracqa mial juz w huhu czasutemu jak ja adma nie mialem ;] o gral czesto ;] jestem swiadkiem ze mial ;]
Już dodane..
ps. Szczypior dał mi często popalić tym orkiem więc to jasne że mu xp zniknęło. Ale radzę robić foty swojemu doświadczeniu. Tak będzie najlepiej
eVil_Head
11-01-2009, 21:16
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssss
Nie wiem koleś po co wszędzie wbijasz posty i tak rfs da ci bana za obrazę itd w każdy temat się wcinasz bez kitu "przegięcie"
przemo78
11-01-2009, 23:05
Temat do zamknięcia.