Zobacz pełną wersję : BAN ale nie wiem za co
Nick: Konios
IP:192.168.1.12
Data:10.1.2009
Opis: gram na train idostaje bana z powodu baned list. Nic nie robilem niezgodnego z regulaminem nawet ss nie mam do pokazania!
fotki: nie mam!
infinite
10-01-2009, 12:53
poszukaj dobrze w folderze cstrike:)
chyba ze ktos gral na twoim nicku
Konios z tego co widzę , to założyłeś dwa tematy z tym samym banem , a po co? Wystarczy być cierpliwym i zaczekać. Jeśli nie złamałeś Regulaminu to pewnie Cię odbanują . Sprawdź czy faktycznie nie masz screenów w folderze cstrike_polish , gdyż mogą się przydać <- serwer wstawiania obrazków ; http://imageshack.us
przemo78
10-01-2009, 17:17
Ten co ci dał bana widocznie miał powód,bądź cierpliwy na pewno się wyjaśni.
Pożyjemy Zobaczymy
Może któryś z adminów myślał że np. nie oddałeś ssów i cie zbanował zdaża się i tak
infinite
10-01-2009, 18:49
albo przez pomylke cie zbanowal:D bo korzystal amx_banmenu
Właśnie albo może był zmęczony i pomylił nicki :D
Nie róbcie tu off top' u...
Kalasanty
11-01-2009, 09:17
Nie wiem kto Cię zbanował, ale ja odbanuję. Następnym razem spójrz do konsoli, a nie wymyślaj niestworzonych historii.
Napisz czy możesz już wbić.
no to teraz jak ktoś go dorwie to dawać perma, bo robiłem mu ss'y z 2 tygodnie temu, a dopiero teraz sobie przypomniał ze ma bana
i poczekajcie kilka dni zanim dajecie unbana..
eVil_Head
11-01-2009, 21:18
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
eVil_Head, hmmm bankowo Ty to Vita :? idź do psychiatry stary :x
eVil_Head
11-01-2009, 21:27
:] pojde o to sie niebuj
jestem Vita i co mi zrobicie piczki
infinite
11-01-2009, 21:56
ja powiem wam tyle nie oplaca sie odpowiadac na jego zaczepki slowne, znudzi sie dziecku to skonczy:)