ass .^
09-01-2009, 19:34
Nick: - ass
Staż: - Hm. Na oko .. ok. rok? może dwa? Na pewno wtedy kiedy istniał HnS :P
Nick steam: - ass .^
Staż na cs-portal.net: - Hm. Wtedy kiedy jeszcze istniał HnS .. nie wiem ile to już mogłoby być.
Godziny przebywania na serwerze: - Różnie. Przeważnie kiedy mam czas wolny.
Doświadczenie w adminowaniu: - Byłem Adminem na serwerze Hide and Seek na CS-Portal.net dopóki nie został usunięty , tak więc raczej jest b.dobre.
Znajomość AMX: - Średnie
Coś od siebie: -
Na początku wiek. Wiek co prawda nie zadowala większość tutejszych osób i macie oczywiście prawo mieć co do tego uwagę.
Przejdźmy do Doświadczenia w Adminowaniu.
Kto może potwierdzić to , iż byłem Adminem na serwerach Hide and Seek? Cóż , są dwie jedyne osoby.
-add , z którym miałem styczność pograć i popilnować serwer ,
-Bam , który wprowadził mnie w całość :P
Mogą mnie co prawda nie pamiętać , gdyż serwer HnS już był bardzo dawno , a ja jestem dopiero po długiej przerwie ; ).
Dlaczego akurat Ty dziecko -_-'?
Z tego co wiem , szanowna administracja szuka jeszcze jednej osoby na stanowisko Administratora , aby zajmował się (w jego godzinach) serwerem , gdyż jak wiadomo niektórzy nie mają poprostu czasu.
I wreszcie , Coś od Siebie xd ;
Hm. Jestem spokojnym "dzieciakiem" jak na taki wiek ; ). Zawsze próbuje dojść do celu i nie poddawać się. Zwykle nie wdrążam się w kłótnie. Moim ulubionym przedmiotem jest J.Angielski ; ) Ulubiony typ muzyki : Rock ^.^
Podsumowując ;
-cichy
-spokojny
-pomocny
-wesoły ^^
Dziękuje za rozpatrzenie.
Pozdrawiam.
Staż: - Hm. Na oko .. ok. rok? może dwa? Na pewno wtedy kiedy istniał HnS :P
Nick steam: - ass .^
Staż na cs-portal.net: - Hm. Wtedy kiedy jeszcze istniał HnS .. nie wiem ile to już mogłoby być.
Godziny przebywania na serwerze: - Różnie. Przeważnie kiedy mam czas wolny.
Doświadczenie w adminowaniu: - Byłem Adminem na serwerze Hide and Seek na CS-Portal.net dopóki nie został usunięty , tak więc raczej jest b.dobre.
Znajomość AMX: - Średnie
Coś od siebie: -
Na początku wiek. Wiek co prawda nie zadowala większość tutejszych osób i macie oczywiście prawo mieć co do tego uwagę.
Przejdźmy do Doświadczenia w Adminowaniu.
Kto może potwierdzić to , iż byłem Adminem na serwerach Hide and Seek? Cóż , są dwie jedyne osoby.
-add , z którym miałem styczność pograć i popilnować serwer ,
-Bam , który wprowadził mnie w całość :P
Mogą mnie co prawda nie pamiętać , gdyż serwer HnS już był bardzo dawno , a ja jestem dopiero po długiej przerwie ; ).
Dlaczego akurat Ty dziecko -_-'?
Z tego co wiem , szanowna administracja szuka jeszcze jednej osoby na stanowisko Administratora , aby zajmował się (w jego godzinach) serwerem , gdyż jak wiadomo niektórzy nie mają poprostu czasu.
I wreszcie , Coś od Siebie xd ;
Hm. Jestem spokojnym "dzieciakiem" jak na taki wiek ; ). Zawsze próbuje dojść do celu i nie poddawać się. Zwykle nie wdrążam się w kłótnie. Moim ulubionym przedmiotem jest J.Angielski ; ) Ulubiony typ muzyki : Rock ^.^
Podsumowując ;
-cichy
-spokojny
-pomocny
-wesoły ^^
Dziękuje za rozpatrzenie.
Pozdrawiam.