PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin]ass

ass .^
09-01-2009, 19:34
Nick: - ass
Staż: - Hm. Na oko .. ok. rok? może dwa? Na pewno wtedy kiedy istniał HnS :P
Nick steam: - ass .^
Staż na cs-portal.net: - Hm. Wtedy kiedy jeszcze istniał HnS .. nie wiem ile to już mogłoby być.
Godziny przebywania na serwerze: - Różnie. Przeważnie kiedy mam czas wolny.
Doświadczenie w adminowaniu: - Byłem Adminem na serwerze Hide and Seek na CS-Portal.net dopóki nie został usunięty , tak więc raczej jest b.dobre.
Znajomość AMX: - Średnie
Coś od siebie: -

Na początku wiek. Wiek co prawda nie zadowala większość tutejszych osób i macie oczywiście prawo mieć co do tego uwagę.

Przejdźmy do Doświadczenia w Adminowaniu.
Kto może potwierdzić to , iż byłem Adminem na serwerach Hide and Seek? Cóż , są dwie jedyne osoby.

-add , z którym miałem styczność pograć i popilnować serwer ,
-Bam , który wprowadził mnie w całość :P

Mogą mnie co prawda nie pamiętać , gdyż serwer HnS już był bardzo dawno , a ja jestem dopiero po długiej przerwie ; ).

Dlaczego akurat Ty dziecko -_-'?
Z tego co wiem , szanowna administracja szuka jeszcze jednej osoby na stanowisko Administratora , aby zajmował się (w jego godzinach) serwerem , gdyż jak wiadomo niektórzy nie mają poprostu czasu.

I wreszcie , Coś od Siebie xd ;

Hm. Jestem spokojnym "dzieciakiem" jak na taki wiek ; ). Zawsze próbuje dojść do celu i nie poddawać się. Zwykle nie wdrążam się w kłótnie. Moim ulubionym przedmiotem jest J.Angielski ; ) Ulubiony typ muzyki : Rock ^.^

Podsumowując ;

-cichy
-spokojny
-pomocny
-wesoły ^^

Dziękuje za rozpatrzenie.
Pozdrawiam.

Mardog
09-01-2009, 19:40
ass .^, Nie za mało na forum, za młody, krótko na serwie war3 i jeszcze jedno
jak jesteś cały czas cichy i spokojny (bo z twojej wypowiedzi to wnioskuje ) to jak można ciebie poznać jaki jesteś itp? Hmmm nieda się?

infinite
09-01-2009, 20:13
nieznam cie :D

Mardog
09-01-2009, 20:13
infinite, Spam warn!!!!!! Kogo to obchodzi do *****

Street
09-01-2009, 20:14
1. wiek,
2. ledwo co cię znam i kojarzę
3. mała aktywność na forum
4. brak przysłowiowego "ogarnięcia".. nie dałbyś rady na servie
5. wiek
(...)
101. wiek

a więc przykro mi ale jestem na NIE, NO, NEIN, ディア (to po chińsku ponoć :-P ), NON, HAPANA, MéI (...) :-)

ass .^
09-01-2009, 20:16
a więc przykro mi ale jestem na NIE, NO, NEIN, ディア (to po chińsku ponoć :-P ), NON, HAPANA, MéI (...) :-)

xDD te japońskie przyda mi się ^^ ; )

Trudno ^^ Zawsze można spróbować kiedy indziej ; ). Tak czy owak dziękuje za zainteresowanie.

Kali
09-01-2009, 20:26
Nie. Udzielaj się więcej na forum i pograj jeszcze z 1 miesiąc i zobaczymy.

Pozdro.

SIMI
09-01-2009, 20:48
z tego co pamietam to na war byl cziter o nicku ass na multihacku biegal...

skupeN
09-01-2009, 20:57
Nie.

Tak juz jak powiedzieli, inni.
-Udzielaj się więcej
-Więcej graj na servrze.

ass .^
09-01-2009, 21:52
z tego co pamietam to na war byl cziter o nicku ass na multihacku biegal...

:o. Nic mi o tym nie wiadomo . Czekam cały czas aż dadzą mi w końcu przydzielony acc.

przemo78
09-01-2009, 22:56
Troszkę za młody
Udzielanie się na Forum
Za krótki staż na tym serwie
Na razie na NIE

Pożyjemy Zobaczymy.

Seele ^
09-01-2009, 23:05
nie znam

Nikt
09-01-2009, 23:33
Wiek i staz na war3 nie

Ramalith
09-01-2009, 23:35
Przede wszystkim nie pasuje mi twój nick przez co jestem od razu na nie, a poza tym jesteś za młody

eXPrO
10-01-2009, 00:02
Hmm.. Nie

neU
10-01-2009, 08:48
Hmm.. Nie
takie posty są bezsensu. Kogo to interesuje że jesteś na nie, masz od tego ankietę, a jeżeli już chcesz się wypowiedzieć, to napisz coś więcej

Ten post nie tyczy się tylko expro

add!.
10-01-2009, 09:20
Nie za mało na forum

No nie wiem czy jest za mało na forum, z tego co ja pamiętam to ja i ass.^ oraz Kicia byliśmy adminami na serwerze CS-PORTAL.NET [H'n'S]. I ass.^ był tam dobrym adminem lecz go stracił jak każdy gdy serwer [H'n'S] przestał istnieć.

Ja jestem ZA, fajnie się z nim grało, może ma mało lat ale się umie zachować na serwerze.
Pozdrawiam add.

ass .^
10-01-2009, 18:59
Nie za mało na forum

Hm. Nie udzielałem się wtedy (kiedy był ten serwer HnS) , gdyż nie było owej konieczności. Kicia z tego co pamiętam zajmowała się unbanami na Forum itp. ew. dawała mi cynk na gg abym odbanował te i te IP. Stąd taka mała aktywność.

add. tak btw. to Kicia faktycznie była dziewczyną? xD Bo nie chciała udowodnić tego przez mikro ; ) Wypierała się :hihi:

Ale i tak Kali będzie miał tego Admina , tak więc chyba i tak można zamknąć jak narazie ten temat :P

Kali
10-01-2009, 19:07
Ale i tak Kali będzie miał tego Admina , tak więc chyba i tak można zamknąć jak narazie ten temat :P

Z głosów wynika jednoznacznie, że tak, Ale widziałeś odpowiedź rfs'a.

ass .^
10-01-2009, 19:10
Z głosów wynika jednoznacznie, że tak, Ale widziałeś odpowiedź rfs'a.

Owszem widziałem. Ale z mojego punktu widzenia , będzie raczej zmuszony Ci go dać , gdyż bardzo dużo osób by chciało abyś nim został. Tak więc widzisz ; ).

/\ Jest to tylko moje przypuszczenie ! xd , żeby potem nie było ; )

C4mpEr
10-01-2009, 21:47
Jestem na Nie nie znam cię, ale widzę z jestes dobry więc masz doświadczenie (albo wh :D) spróbuj za miesiąc lub dwa i często bądź aktywny ..