Zobacz pełną wersję : [War3FT] Wyniki rekrutacji.
Witam... nie będę się rozpisywać... zacznę od osób kandydujących na stanowisko admina.
Malvario
Chuck Norris
Rafaqio
exPRO
GORYL
M.C (chmylek)
Piter
Action
SIMI
aiZ.
Infinite
Kalasanty
Wybieram Kalasantego... nie dlatego bo to mój kuzyn, tylko dlatego, że każdy, kto odważył się napisać komentarz w jego podaniu był na tak, albo nie miał zastrzeżeń...Napiszę jeszcze dlaczego nie przyjąłem poszczególnych osób:
Malvario - porywczy, za młody
Chuck Norris - nie znam tego Pana i nie chciałbym z nim współpracować
Rafaqio - Aktywny gdy coś chce... potem milknie
exPRO - niczym się nie wyróżnia
GORYL - nie znam, wiek
M.C (chmylek) - nie mam nic przeciwko niemu, ale niczym się nie wyróżnia.
Piter - szkoda słów...
Action - nie znam.
SIMI - szkoda, ale nie chce stracić innych adminów.
aiZ. - nadpobudliwy... używa jakiegoś jeżyka hot13...
Infinite - nie, po prostu nie widzę możliwości współpracy z Tobą...
Kalasanty - Wszyscy go lubią z tego co widzę... dam mu szanse... jak będzie źle się sprawował, to info plx ;P
NADAL ZOSTAŁO 1 MIEJSCE TAKŻE ZAPRASZAM DO PISANIA PODAŃ !
REKRUTACJA ON !
Hmmmm ja myślę, że Aiz. nadawałby się na adma :] gra często trochę porywczy ale kto nie jest.
PS: To tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim liczyć.
Jak opanuje swoją porywczość, to dostanie szanse...
A tak na marginesie... aiZ. ma jakieś problemy i dam głowę uciąć, że przenosiłby swój nastrój na cs'a i nie byłoby atmosfery :-)
A ja właśnie mam dylemat czy czasem spróbować :P . Żyje się przecież tylko raz. Ale i tak spodziewać się mogę postów na Nie :P. Hm.
Co do Kalasyntego , wydaje mi się , że będzie dobrze ; )).
A tak na marginesie... aiZ. ma jakieś problemy i dam głowę uciąć, że przenosiłby swój nastrój na cs'a i nie byłoby atmosfery :-) jak ja mam zły nastrój to leci wiecej banów niżfragów
rfs, aż taki porywczy to on nie jest czasami mi się zdarzy a tak to spoko ziomek gram z nim nawet na volcie i wiem :P
BTW możesz mu dać adma testowo na 2 tygodnie np. i jak coś przerąbie to mu go odbierzesz. :-P
Czy Ty nie rozumiesz ? Ja szukam osób kreatywnych, które wniosą coś w serwer, a nie zwykłych szarych graczy... Ja jak miałem 14 lat dostałem adma i sobie nie poradziłem, bo zostało mi coś z HOT13 :|
Czekam na nowe podania.
No oki chyba że tak, ale jak miałeś 14 lat to w sumie nie dawno było haha xD
Zrobisz i tak jak uważasz.
Pozdro.
Szkoda, że Ja nie mam szansy, rfs mnie nie zna... No trudno trzeba przeżyć xD
A Kalasanty to najlepszy wybór!
Pozdro!
infinite
09-01-2009, 20:12
ja mysle ze to dobry wybor:)
BeneNati
09-01-2009, 20:12
Dobre posunięcie rfs, a tobie Kalasanty wielkie Gratulacje ;]
hmmm czy to dobry wybor to sie jeszcze okaze nie mowie ze mam zastrezenia ale wszystko wychodzi z czasem ;]
Bardzo dobry wybór. Kalasanty będzie napewno odpowiedzialnym adminem.
Na początku niebylem zabardzo przekonany do niego :]
Ale coraz bardziej go lubie :-P
przemo78
09-01-2009, 23:04
Kalasantemu można dać szanse,tak jak powiedziałeś Dać go do sprawdzenia, narazie na jakiś czas.Jestem na TAK>
Mam propozycje rfs rozpatrz ponownie pozostale kandydatury + nowe i bedzie gitara ;]
Bardzo dobry wybór :]. A ci którzy nie dostali admina , proszę się nie załamywać. Widzieliście co napisał rfs mają niektórzy szansę :]. Więc pracujcie sobie dalej nad dobrą reputacją :-).
czyli co trzeba pisac nowe podanie ?
Nie chmylek. Po co masz pisać nowe. Nie zostałeś przyjęty więc straciłeś szanse.
czytaj caly temat jest jeszcze jedno miejsce...
No wiem. Ale po co masz zakładać drugie skoro już zostało odrzucone. A zresztą twoja sprawa rób jak chcesz.
czyli co trzeba pisac nowe podanie ?
Nie, rekrutacja dalej opiera się na tym samym podaniu. Więc nie ma najmniejszego sensu zakładać podania ponownie.
Killers^Game
10-01-2009, 17:28
A tak na marginesie... aiZ. ma jakieś problemy i dam głowę uciąć, że przenosiłby swój nastrój na cs'a i nie byłoby atmosfery :-) jak ja mam zły nastrój to leci wiecej banów niż fragów
Seele^ to ja będę czmychał jak będziesz miał zły nastrój twój skill np. 75:12 to cały serwer zbanujesz
Kalanasty To dobry wybór xD (Sry jak przekręciłem nick)
Kali i tak dostaniesz adma na wr3ft więc po co zakładasz nowy temat ?
Kali i tak dostaniesz adma na wr3ft więc po co zakładasz nowy temat ?
???
o tym to Ty akurat nie zadecydujesz.