Zobacz pełną wersję : Problem z interp
Witam.Mój problem polega na tym że już od jakiegoś czasu zmienia mi się interp z prawidłowego 0.01 do o.1000000 jakoś tak (dużo tych zer jest) jest jeszcze jedna sprawa na serverze cs-portal ffa jak wchodzę na konsole to mi pisze coś takiego :
Ex_interp is forced up to 100 msec i tak cały czas się pokazuje i przez to lagi mam.Czy wie ktoś jak pozbyć się obu problemów?
sprobuj usunąć config albo przeinstalowac cs'a lub patcha
Może spróbuj zmienić "interp" w cfg albo przeinstaluj Cs' a
Pozdro!
A można coś zrobić bez usuwanie configu lub reinstalacji csa?
Patrz wyżej, napisałem Ci, że może zmień "interp" w cfg!
Ale w którym configu a tym to jest w folderze valve czy cstrike? i co napisać ex_interp 0.01?
W cstrike. Po prostu zjedź na sam dół i przed exec userconfig.cfg wpisz ex_interp 0.01 Jeśli nie będzie działać, to wina wersji patcha (poniżej v23 chyba tak jest;>)
No cały czas tak samo :( a jak sprawdzić wersje patcha?Acha i jeszcze jedno pisałem w configu ex_interp 0.01 wbiłem na cs i się zmienił na servie normalka:(ale samo mi się w notatniku usunęło może to coś pomoże...
ex_interp 0.01 wpisz w cstrike/userconfig.cfg jak nie masz tego pliku to go utwórz notatnikiem
Ok roonie zobaczyłem temat z problemem z interpem xeona i tam napisałeś o cl_rate rate itp skopiowałem to i jest w końcu działa.Ale mam jeszcze jedno pytanie bo na serverze cs portal ffa mam ping na 214 -100 i lagi mam a na innych serverach normalnie czy powinny być jakieś inne ustawiania aby nie było lagów?
Te ustawienia co są w tamtym temacie są najlepsze
Możesz też spróbowac tego
http://www.cs16.pl/artykuly/Zmniejszanie_pingu_(ustawienia_rate)_w_CS_1.6,18.h tml
Ronnie dla ciebie wielkie dzięki wszystko już jest ok. Ale nie chce robić spamu zakładając nowy temat więc napisze tu.Bo widzisz jak przed tą całą aferą z interp grałem na ffa.Była mapa kabul luz potem wyszedłem i tego interpa naprawiłem.Teraz chce wejść i nic.Pisze do paru kumpli czy im działa piszą że działa.Już raz tak miałem że nie działał bo w amxie bug był i dostałem bana za nic od amx.Więc proszę o odbanowanie nie dostałem bana normalnie wyszedłem i luzik a potem już nie mogę wejść.
To nie dział od takich spraw.