Zobacz pełną wersję : Prosba i Wysluchanie
WItam No więc tak Postanowilem, że poinformuje wsyzstkich adminow o moim problemie.
No więc tak dostalem nowego kompa, no i tydzien temu kapnolem się ze snapshoty z gry mi sie niezapisują.. ani ss podczas gry a cogorsza jak ktos mi zrobi ss przy pomocy komendy amx_ss to tez mi się niezapisują..
Po paru dniach proby odnalazlem rozwiązanie ale niezbyt korzystne dla mnie... ;-(
No więc poszperalem w opcjach rozdzielczosci cs'a itp.. i wkoncu zmienilem Grafike z OpenGL na Software. SS mi dzialają i prawdopodobnie tez snapshoty, ale jak wiecie grafika na Software jest 100 razy gorsza....
Postanowilem grac na OpenGL a jak bedzie potrzebne ss z ip czitera czy cos to wredy zmienie na Software..
No ale temat napisalem zebyscie Nie robili mi ss poniewaz kiedy gram Na OpenGL to sie one wogole niezapisują...
To nie jest zart.. Mam problem z tym a dopuki go nierozwiąze prosze nierobic sobie tych ss nawet dla jaj bo jezeli ktos je bedzie chcial to ja nawet jesli bede bardzo chcial to ich nieznajde...
Prosze o wczucie sie w moj problem
Moze któryś admin wie jak moge to naprawic. Oczywiscie nie kosztem dobrej grafiki(mam na mysli ustawienie na Software)
PoZdraWiam ^^
Ramalith
08-01-2009, 19:07
A po co one się mają tobie zapisywać przecież to ty je masz robić cziterom a nie oni tobie
No ja wiem ze mają sie robic one cziterom a nie mnie..
Ale bo wydarzeniach jak np. z FuriO ss robi sie tez adminom jezeli podejrzanie grają czy cos..
Juz zrozumiales ?
Ramalith
08-01-2009, 19:13
Już rozumie ale ciekawie macie skoro admini są podejrzewani o haxy
Chodzilo m o to ze raz byly admin czitowal i jak go sprawdzili to mial haxa..
A ja to napisalem zeby niebylo jak ktos mi zrobi ss for fun a potem bedzie chcial go zobaczyc..
przemo78
08-01-2009, 21:03
Ciekawy temat,teraz każdy se pomyśli,że masz coś na sumieniu,ale to twoja sprawa.Wolał bym ten temat zamknąć na twoim miejscu.
Wiesz co tez sobie tak pomyslalem ze teraz mozecie sobie pomyslec ze teraz bede haxil itp. i napisalem bajke na forum..
zZ tego co sie dowiedzialem nie tylko ja mam ten problem
np. PanKiller tezz takim ma..
Z resztą kazdy wie o moim problemie.. :(
przemo78, jak ty coś palniesz to tylko siąść i płakać. Spamujesz i Spamujesz tymi zbędnymi postami. I " se " to możesz iść do sklepu ,bo na pewno żaden admin "se" nic nie pomyśli. Może najwyżej SOBIE coś dziwnego pomyśleć o takim temacie. oF Neo założył ten temat, bo ma problem którego nie potrafi rozwiązać, ale to tak na marginesie. I jeszcze jedno jeżeli Ty przemo masz 30+ to ja jestem baletnica.
A co do tematu, to tak znam problem oF.Neo, nie raz mu mówiłem , dlaczego nie możesz robić SS heh.. i teraz już wiem w czym tkwi problem :]. Jeżeli zainstalowałeś od nowa CS i to Ci się stało to ja nie mam pojęcia co jest grane. Próbowałeś odinstalować i jeszcze raz zainstalować ? Jeżeli to nie pomoże , to nie wiem jaki jest tego powód, bo trochę dziwnie z tymi SS :-P . No ,ale cóż zdarza się :].
Pozdrawiam ^^.
e.przemo78, jak ty coś palniesz to tylko siąść i płakać. Spamujesz i Spamujesz tymi zbędnymi postami. I " se " to możesz iść do sklepu ,bo na pewno żaden admin "se" nic nie pomyśli. Może najwyżej SOBIE coś dziwnego pomyśleć o takim temacie. oF Neo założył ten temat, bo ma problem którego nie potrafi rozwiązać, ale to tak na marginesie. I jeszcze jedno jeżeli Ty przemo masz 30+ to ja jestem baletnica.
Ależ nie, odebrałem to w ten sam sposób - skoro nas o tym informuje to ma coś na sumieniu.. ; ) Dill, Przemo ma naprawdę 30lat.. Więc proszę o wyrozumiałość, Przemo mógłby być Twoim ojcem, więc szacunek mu się nalezy.
I wstrzymaj się od komentarzy na temat jego postów i wypowiedzi.
Co do Twojego problemu zainstaluj najnowszy patch.
Eragon a musze odnistalowywywac starego patcha razem z cs czy sie zamieni ?
i czy to ma byc v 32 ?
Ramalith
09-01-2009, 14:50
Ja bym ci radził usunąć cs'a i cały folder z nim związany. Później zainstalować od nowa cs'a z nowym patchem. Jak tak zrobiłem jak miałem problem z patchem v23 i teraz działa wszystko ok
NO TAK ALE JAKI JEST NAJNOWSZY PATCH I CZY NIC MI NIE ZASZKODZI JAK MAM STEAM WGRANEGO NA VALVE ?
Ramalith
09-01-2009, 15:05
Ja mam na kompie steama i non steama i sie nic nie dzieje. Przecież zawsze możesz posiadać kopie gry jeśli masz orginał
jak chce usunąc folder Valve to pisze Musisz posiadac uprawnienia administratora... Odinstalowalem non steam czy to wystarczy ?
Ramalith
09-01-2009, 15:43
Może starczy, zainstaluj i wtedy sprawdź
no wiec tak odinstalowalem cs'a (ns) i zainstalowalem go jeszcze raz, ale serwery są wszystkie i ustawienia tez (np. bindy na changerace itp.) Instalowalem cs non steam ktory mial tez pach v.9... Jezeli zainstaluje patcha v32 to cos to da ?? ;-(
Zmień sobie na inna grafike. Jest jeszcze 3 - D3 czy jakoś tak :-P
Ta grafika jest na lepsze kompy spróbuj patcha v23
No więc tak...
Odistalowalem calą zawartosc Valve i zainstalowalem nowego cs'a w nowym folderze i zainstalowalem patcha v23 no widze ze patch v23 rozni sie od mojej starszej ale problem nie zniąknął... Kiedy zmieniam na Software to dziala a jak na OpelGL to nie..
Sterowniki od karty graficznej tez nie bo sprawdzalem, niewiem.. moze rozdzielczosc ?
Ludzie jezeli potraficie mi pomóc to pomozcie :/
PS. to niejest sprawa patcha chyba bo na steam jest to samo :?
Ramalith
09-01-2009, 18:46
ale po co usuwałeś całe valve jak miałeś usunąć folder z non steamem a nie ze steamem
tzn usunolem z non steam ale czy to wazne ?
Macie jescze jakies pomysly ?
A moze chodzi o to zeby wgrac starsze sterowniki od karty graficznej ? :?
Ramalith
09-01-2009, 19:24
Ja proponuję wywal kompa przez okno bo już nie mam pojęcia. Ja bym się tym nie przejmował tylko grał normalnie na OpenGl
Nie to nic nie da.. hmm.. od biedy może rób ss programem fraps? ma on opcje robienia filmiku chyba przez czas 30sek i zrzutów ekranu. A tak w ogóle to najlepiej wypierdziel viste i wgraj xp ;p Wiem co mówię ponieważ trochę grzebię w kompach i znam sie na tym.. Osobiście polecam "Windows mx"- jest to przeróbka windowsa xp która posiada wgrane wszystkie sp, kodeki oraz zostały usunięte błędy i dziury w systemie.. Windows mx został zrobiony przez hackera ;-) a tacy czasami znają się na rzeczy lepiej od microsoftu :-D
Ale powracając do tematu spróbuj tym frapsem ss robić.. A jak nie to reinstalka cs i patsha (instaluj patsh v23) może pomoże... Jak coś wymyślę to dopiszę :] pzdr
No więc tak..
Baku mu polecil pare dni temu jakis Gadwin system..
Dziala wszystko ok jak zrobie ss pulpitu a jak podczas wloczonej gry to jest czarne a jak zmienie na Software to dziala..
AA chyba juz wiem od czego to jest !!!
Widzialem raz jak Mardog z kims gadal o fps...
i wpisalem net_graph...
i na dole mi piisze takie tam (wiecie)
No mi sie wydaje ze to jest od tego czasu..
Znacie komende ktora usuwa frp ?
(tzn. niewiem ile mialem ale na dole po prawej stronie nic niebylo :))
UWAGA UWAGA !!
znalazlem na innym forum ze to jest WIna Visty..., moge podac link zeby niebylo ze sobie zmyslilem tą bajke..Piszą ze tego problemu nieda sie naprawic :? Więc problem mam caly czas...Będe gral na OpenGL
PS.Bede dalej probowal pozbyc sie tego problemu