PDA

Zobacz pełną wersję : Serwer FFA

Cava
07-01-2009, 19:05
Ktoś się bawił w ustawieniach serwera !! Serwer po załadowaniu nowej mapy i rozegraniu na niej 3 rund za każdym razem sie restartuje i gra się zaczyna od nożówki, nie wiem w czym jest problem i sam tego nie umiem naprawić albo o tym jeszcze nie wiem. Proszę żeby się ktoś tym zajął bo ludzie się zniechęcają do gry i opuszczają serwer.

aaa i jak ktoś z was się nie zna to niech nic nie kombinuje bo z tego są tylko same problemy.

Ramalith
07-01-2009, 19:30
też to zauważyłem cava. Ktoś się pobawił i zepsuł. musi się ktoś tym zająć

Mardog
07-01-2009, 22:17
Cava, Ramalith, na war3 też tak było, graliśmy spokojnie i nagle res i nożówka to jest błąd z amx i nożówką.

max_rezydent
07-01-2009, 23:50
Czym ty się przejmujesz cava... takimi błahostkami!! jaj mam lepsze mzartwienie po 3 rozegranych mapach wyrzuca mnie i wyświetla mi się: You could not connect the server" jak dobrze pisze :P i nie mogę się połączyć z serwerem...

przemo78
08-01-2009, 13:35
Max ten błąd jest tylko na tych nowych mapach co dodał Baku,Baku czegoś nie dodał,po skończeniu mapy normalnie można wejść.Miał te mapy usunąć.

baku
08-01-2009, 16:12
You could not connect the server"

Tylko na nowych mapach ?

Cava, problem jest z pluginem rr. Hmm.. jak zauważyliście to go usunąłem i wgram coś nowego :-)

Będą nowe rzeczy na serwerze. Wszystko będzie napisane w dzienniczku zmian.

przemo78
08-01-2009, 21:13
Tak Baku tylko na nowych mapach jest ten problem,czekamy na zmiany.Wiem że zajmuje to dużo czasu ale każdy jest cierpliwy.