Zobacz pełną wersję : Serwer FFA
Ktoś się bawił w ustawieniach serwera !! Serwer po załadowaniu nowej mapy i rozegraniu na niej 3 rund za każdym razem sie restartuje i gra się zaczyna od nożówki, nie wiem w czym jest problem i sam tego nie umiem naprawić albo o tym jeszcze nie wiem. Proszę żeby się ktoś tym zajął bo ludzie się zniechęcają do gry i opuszczają serwer.
aaa i jak ktoś z was się nie zna to niech nic nie kombinuje bo z tego są tylko same problemy.
Ramalith
07-01-2009, 19:30
też to zauważyłem cava. Ktoś się pobawił i zepsuł. musi się ktoś tym zająć
Cava, Ramalith, na war3 też tak było, graliśmy spokojnie i nagle res i nożówka to jest błąd z amx i nożówką.
max_rezydent
07-01-2009, 23:50
Czym ty się przejmujesz cava... takimi błahostkami!! jaj mam lepsze mzartwienie po 3 rozegranych mapach wyrzuca mnie i wyświetla mi się: You could not connect the server" jak dobrze pisze :P i nie mogę się połączyć z serwerem...
przemo78
08-01-2009, 13:35
Max ten błąd jest tylko na tych nowych mapach co dodał Baku,Baku czegoś nie dodał,po skończeniu mapy normalnie można wejść.Miał te mapy usunąć.
You could not connect the server"
Tylko na nowych mapach ?
Cava, problem jest z pluginem rr. Hmm.. jak zauważyliście to go usunąłem i wgram coś nowego :-)
Będą nowe rzeczy na serwerze. Wszystko będzie napisane w dzienniczku zmian.
przemo78
08-01-2009, 21:13
Tak Baku tylko na nowych mapach jest ten problem,czekamy na zmiany.Wiem że zajmuje to dużo czasu ale każdy jest cierpliwy.