Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [War3FT] Ocena kandydatów na admina!

Mariosz
07-01-2009, 17:57
Proszę, aby każdy napisał tutaj co myśli o kandydatach na adminów serwera War3FT !
Bardzo mi to pomoże, ponieważ przeglądanie 13 tematów zajmie mi masę czasu.
Poniżej przedstawiam kandydatów:

Malvario
Chuck Norris
Rafaqio
exPRO
GORYL
M.C (chmylek)
Piter
Action
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)
aiZ.
Infinite
Kalasanty

Pozdrawiam i czekam na opinie.

Seele ^
07-01-2009, 18:08
Malvario - 7/10 skala
Chuck Norris - 1/10
Rafaqio - 6/10
exPRO - 1/10
GORYL - 1/10
M.C (chmylek) - 1/10
Piter - 10/10
Action - 1/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - kompletny kretyn 0/10
aiZ. - 10/10
Infinite - 1/10
Kalasanty - 11(!)/10

Die$eL
07-01-2009, 18:11
Malvario jak najbardziej tylko musi jeszcze popracowac nad nerwami :] 8/10
Chuck Norris - broń boze nigy go niewidzialem :| 0/10
Rafaqio - TAK ! 9/10
exPRO - Nieudziela sie na forum 0/10
GORYL - wogole go niewidzialem 0/10
M.C (chmylek) - niemam zdania 5/10
Piter - Jak najbardziej 10/10
Action jezeli nadal walczy i sie nie poddal to TAK ! 8/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) 4/10 pokazal co potrafi..
aiZ. To jest to! 10/10
Infinite 6/10
Kalasanty no niewiem 6/10

Takie jest moje zdanie... :cool:

SIMI
07-01-2009, 18:11
Malvario zadko kiedy go widze a jak jest to troche jest nerwowy
Chuck Norris czesto go widze spoko jest
Rafaqio pierwszy raz go widzialem na serwie:O
exPRO moze troche mlody ale jest spoko
GORYL pierwsze slysze o nim
M.C (chmylek) widze go czesto moze byc
Piter zero kultury,ciagle raszuje
Action spoko troche malomowny jest jest git
SIMI
aiZ. super koles n1
Infinite pare razy go widzialem tylko
Kalasanty pare razy go widzialem z tego szybo sie zwinal

PS. seell brawo;)

caNNaBisSss
07-01-2009, 18:14
Malvario - mało go znam 2/10
Chuck Norris - nie znam wogule mało aktywny. 0/10
Rafaqio - 7/10
exPRO - bez zdania 5/10
GORYL - mało znam mała aktywnośc 0/10
M.C (chmylek) - hm ;p aktywny xdd 7/10
Piter - spoko ziomek chciałbym aby z nami pracował xdd 10/10
Action - spokoo ;pp moze być;]] 10/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) aaaaaaaaaaaa moje zdanie znacie ;/ --- 100/10
aiZ. spoko ziomek troche wkurwi* ale moze być ;] 9/10
Infinite- dobry gracz aktywny i tez moze być ^^10/10
Kalasant- grałem z nim pare razy super sie gra i wogule jest luxx ;] 10/10

Mariosz
07-01-2009, 18:20
Mi nie chodziło o oceny jak w szkole tylko o parę zdań na temat każdego kandydata...

QuizzzY
07-01-2009, 18:22
Malvario - musi się przyzwyczaić do porażek 5/10
Chuck Norris - mało widoczny na serwerze 2/10
Rafaqio - hmm grafik na forum ale jak by mniej widoczny na serwerze 7/10
exPRO - według mnie za młody na admina ale 6/10 :-P
GORYL - haha pierwszy post i już adma chce jak ja to lubię 0/10
M.C (chmylek) - na serwerze gra często i gra z nim nawet miła 7/10
Piter - adminował na innym serwerze i był dobrym adminem 10/10
Action - z czasem będzie bardziej ogarnięty ale to jeszcze nie jego czas 6/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - co z tego że jest posądzany o wh ale wcale nie został złapany :-P 10/10
aiZ. - często aktywny na serwerze i miło sie z nim gra 9/10
Infinite - nawet aktywny na serwerze ale nie ten czas 5/10
Kalasanty - pamiętam jeszcze moją pierwszą grę z nim :-D Podejrzewał go :X ale po kilkunastu minutach sprawiał wrażenie wyluzowanego człowieka .. Spoko koleś :-D 10/10

UPS teraz przeczytałem info RFS'a .. Przeplasiam ^^

Kali
07-01-2009, 18:32
Malvario - 5/10
Chuck Norris 3/10
Rafaqio - 7/10
exPRO - 6/10
GORYL - 1/10
M.C (chmylek) - 3/10
Piter - 6-7/10
Action - 8/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Lubie Simi'ego :* 9/10
aiZ. - 8/10
Infinite - 6/10
Kalasanty - 10/10

diLL
07-01-2009, 18:37
Malvorio - mało go znam i ma zbyt dziecinne zwyczaje 2/10
Chuck Norris - pff...złożył podanie na FFA , dowiedział się iż rekrutacja OFF i tutaj złożył . Może raz grał na serwerze 0/10.
Rafaqio - No zgadzam się , odkąd złożył podanie został zauważalny na serwerze jak i na forum. Moje zdanie na niego są tak jakby 50 na 50 ,ponieważ umie wprowadzić atmosferę na serwer co jest chyba najważniejsze ,ale.... No właśnie to "ale " da dużo , dlatego iż często zdarzało się przyłapać go na łamaniu regulaminu i chycił parę banów. Tak więc moje zdanie tutaj będzie podzielne 5/10.
exPRO - praktycznie w ogóle nie udziela się na forum . Na serwerze przez pewien okres czasu też go nie widywałem. Krótko i na temat - mało aktywny 4/10.
GORYL - pierwszy raz o nim słyszę na forum , może tam na serwerze go z 2 góra 3 razy widziałem lecz to tyle. Mała aktywność 1/10.
M.C (chymlek) - No dobry gracz, wprowadza miłą atmosferę lecz nie zawsze. Tutaj moje zdanie jest podobne jak z Rafaqiem , więc również zostawiam je podzielne 5/10.
Piter - fajny kolo , ogarnięty , widać iż już nie przeklina jak kiedyś - co drugie słowo wulgaryzm bądź co innego. Było minęło ,ale ogarnij się trochę z tymi tekstami i nie wrzeszcz tak przez mikro proszę xD 8/10 .
Action - No on może być ,nie mam do niego wiele zastrzeżeń . Chyba tylko raz go zbanowałem od jego przygody tutaj . Ale popracuj tutaj STAŻEM , bo jest jeszcze trochę mały ^^ 6/10.
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - nie mam u tego pana wiele do powiedzenia. Po prostu pokazał swoje prawdziwe " ja" , tyle na ten temat 2/10.
aiZ. - No fajny kolo , powiadamia adminów od razu jak coś się dzieję. Fajna jest z nim atmosfera na serwerze lecz trochę ogarnij słownictwo 9/10.
Infinite - tutaj nie mam wiele do powiedzenia , dobry gracz, nie złapałem go na łamaniu regulaminu . No tutaj mogę powiedzieć , iż nie mam żadnych zastrzeżeń lecz udzielaj się jakoś na forum bardziej i gadaj coś z ludźmi xD 8/10.
Kalasanty - oooo u tego pana nie mam wiele to powiedzenia. Może i ma mały staż , lecz miła atmosfera jest z nim , ogarnięty i z punktu widzenia patrzy się tutaj szczególnie na wiek. Im starszy tym mądrzejszy i wyrozumialszy. Jeden u którego nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń i nie mam złego słowa. Jednym słowem idealny kandydat :] 10/10.

skupeN
07-01-2009, 18:39
Malvario - 4/10 - Nie widze, go jako admina..
Chuck Norris 2/10 - Za, krótko na forum..
Rafaqio - 8/10 - Moim zdaniem będzie Dobrym adminem.
exPRO - 4/10 - Jeszcze niech pogra..
GORYL - 1/10 -----
M.C (chmylek) - 3,5/10 - Nie..
Piter - 3-4/10 - Nie widze go, żeby był adminem.
Action - 8/10 - Będzie dobrze sprawował się jako admin..
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - 9,5/10 - Juz dawno powiniem dostać admina na CSP.
aiZ. - 8/10 ----
Infinite - 6/10 - hmm...Trudno powiedzieć.
Kalasanty - 10/10- Odpowiedni, wiek.Pasuje na admina.

Andri99
07-01-2009, 18:45
Malvario
Chuck Norris
Rafaqio 1/10
exPRO 1/10
GORYL 1/10
M.C (chmylek) 6/10
Piter 1/10
Action 1/10
SIMI [shadow=red:23beff251b]10/10[/shadow:23beff251b]
aiZ. 0/10
Infinite 2/10
Kalasanty 5/10

diLL
07-01-2009, 18:58
Mi nie chodziło o oceny jak w szkole tylko o parę zdań na temat każdego kandydata...

Weźcie przeczytajcie czasem coś wyżej. To mają być oceny np. jaki on jest co o nim myślicie , a nie dajecie 0/10 .

Sorka za OT ,ale prawdopodobnie dalej by były takie posty.

Street
07-01-2009, 20:21
Malvario- za młody.. dla mnie to zwykły gracz i nie widzę go jako admina.. admin wg mojego uznania musi się wyróżniać a malvoro togo nie robi... jako gracz ok/ jako admin nie 3/10

Chuck Norris- nie chce mi się gadać=d raszujący boteq-.- 1/10 "półobrotuj" gdzieś indziej
ps. a wiecie że Chuck Norris potrafi trzaskać drzwiami obrotowymi? :-P

Rafaqio- od niedawna widzę go na serv... oprócz tego iż jest grafikiem na forum nic o nim nie wiem... dla mnie to kolejny gracz. Przynajmniej ogarnięty jak większość twierdzi. Ze względu na małą znajomość jak i trochę za wiek 5/10

exPRO- młodziak, nie zawsze ogarnięty... Kolejny zwykły gracz.. nie mam nic do niego ale współpraca z nim jako admin.. nee 3/10

GORYL- zarejestrował się, coś tam napisał i poszedł-.- normalnie (...) dziwny typ -10/10

M.C (chmylek)- troche z nim pogadałem, trochę pograłem, trochę pobanowałem.. typowy gracz.. może trochę się wyróżnia bo cynki daje ale czasami sam się zapomina.. Jako gracz ok jako admin nie 4/10

Piter- już wystarczająco dużo słów zmarnowałem na tego osobnika-.- każdy zna moje zdanie. Po tym wszystkim 2/10 (normalnie -10/10 ale dam 2 bo choć trochę grania z nim jest... ale tylko jeśli jestem w przeciwnej drużynie co przekłada się na fakt, że nie słyszę jego wrzasków przy nabijaniu fraga, podkładaniu paki, wywodów na temat "czarnuchów" i innych takich.. no i nie martwię się o czystość mojej dupy)

Action- młodziak... kolejny zwykły gracz 4/10

SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)- też kce mieć takie słuchaweczki dzięki którym będę słyszał wroga już z jego respa ;-( przyglądałem Ci się niejednokrotnie z esp i nadal sądzę, że masz wh czy cośtam (gunsgunsguns ;d).. a może to ta sławna myszka dla graczy?! tak! to wiele wyjaśnia :roll: ;-)
każdy 14latek mówi, że spoko z Ciebie koleś. I może niech tak zostanie? pozdrów m!xa.. u niego jak i u Ciebie widzę te same "city" ;p

- kompletny kretyn 0/10

aiZ.- hmm.. taki pomocny człowieczek :-) 6/10 i liczę na dalszą grę z tobą jako gracza

Infinite- 5/10 i zostawię bez komentarza

Kalasanty- duże 10. Jak dla mnie przyszły admin. Z takim człowiekiem to mogę pogadać normalnie i usłyszeć coś więcej niż "umyj dupe". Hmm.. może założę konto u Stewczyka :-P ?

chmylek
07-01-2009, 20:40
Malvario- Nieraz lamie zasady serwera kiedy nie ma admina ale oglnie kiedy jest admin fajnie sie z nim gra
Chuck Norris- bardzo radko gra malo aktywny na forum...

Rafaqio- osobiscie widzialem go 2 razy na serwie nie bede go ocenial ale sprawial wrazenie odarnietego

exPRO- troche lepszy niz przecietny

GORYL- nie bardzo moge go skojarzyc z serwa a gram dosyc duzo

M.C (chmylek)- nic specjalnego pewnie przecietny gracz

Piter- raz sie z nim gra fajnie raz nie jak kobieta bywa zmienny

Action- troche malo lat ale nie patrzac na wiek to w sumie ogarnia co sie dzieje

SIMI JA OSOBISCIE DO SIMIEGO NIC NIE MAM !! spoko z niego gosc fajnie sie z nim gra

aiZ.- aiz, aiz, aiz kurde nie wiem co mam napisac ogolnie fajny koles nieraz ma dziwne problemy ale ok

Infinite- z nim mi sie nie gra za dobrze czesto przekilna (ja tez nie jestem swiety)ale nic szczegolnego jako gracz. mnie jako admin byl by za porywczy

Kalasanty- nie za czesto sie z nim widze rzadko gra a co do wieku wiadomo odpowiedzialnosc ale ja wiem kurcze tez nie mam zdania

Mardog
07-01-2009, 21:24
Skala 0-10 będzie surowa :]

Malvario 4/10
Chuck Norris 0/10
Rafaqio 8/10
exPRO 5/10
GORYL 0/10 Kim ty jesteś w ogóle?
M.C (chmylek) 6/10
Piter 9/10
Action
SIMI 4/10
aiZ. 9/10
Infinite 7/10
Kalasanty 10/10

Słowna opinia

Malvario - Zbyt wulgarny i cwany poza tym za młody więc na adma nie zasługuje tym bardziej że jest nie odpowiedzialną osobą.
Chuck Norris - Nie wiem kim jest :x może 1 go widziałem xD
Rafaqio - Spoko ziomek i dobry grafik jak na początkującego :x
exPRO - Może być ale zbyt dobrze go nie znam
GORYL - W ogóle go nie kojarzę
M.C (chmylek) - Też spoko długo gra
Piter - Ziomek jakich mało, znam go bardzo długo, widzę go jako adma na war3 mimo tego za napierdziela przez micro, ake mi to osobiście nie przeszkadza
Action - Też spoko, ale za dobrze go nieznam
SIMI - Zostawię beż komentarza
aiZ. No ten to zioomek :] długo gra pisze z nami na forum i SB :] na serwie też spoko [b]czasami mu puszczą nerwy no, ale komu nie puszczają :-P
Infinite - Nie wiem co napisać :sad:
Kalasanty - Heh ten to mi się od razu spodobał :-D im więcej lat tym osoba kompetentniejsza ;-) myślę, że po mimo tego że za długo nie gra myślę że na adma by sie nadawał :]

PS: Ten co dostanie adma niech pisze (PW tam podam GG) jak co to pomogę mu skonfigurować adma :-D

Xeon
07-01-2009, 21:56
Malvorio - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).

Chuck Norris - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy (fragi Ci w głowie i tylko to).

Rafaqio - Nie widziałem Cię zbyt dużo razy na serwie, ale obiecująco się zapowiadasz, lecz na razie NIE, gdyż za mało o Tobie wiem, więc wole zbyt pochopnej decyzji o Tobie nie wyciągać :)

exPRO - Ty się zachowujesz trochę dojrzalej niż malvorio jednak mam to samo zdanie o Tobie, nie znam Cię zbytnio i nie mogę zbyt dobrej opinii o Tobie wywnioskować

GORYL - Ty to musisz być imbecylem kompletnym, 1 post, 1 raz na serwie i chcesz adma, dorośnij chłopię i NIGDY NIE POWINIENEŚ BYĆ ADMEM, bo tylko na tym Ci zależy.

M.C (chmylek) - Jesteś za młody na admina, co za tym idzie, nie odpowiedzialny + szybko byś zaczął regulamin łamać, wulgarny i gracze mieli by pretensję po za tym prawdopodobnie z tym wiekiem byś zaczął mieć podejrzenia do (prawie) każdego gracza który Cię zabiję oraz nie spełniasz celów mapy(fragi Ci w głowię).

Piter - Dojrzyj tylko, ogranicz słownictwo, nie łam regulaminu i spełniaj cele mapy, a porządny admin będziesz, powinien być, jestem pewny, że się poprawi w chwili dostania admina.

Action - Może być, nie mam o nim zbytnio zdania :)
SIMI - Hmm, większość osób miało by do Ciebie pretensję o cheaty (których jestem pewien, że nie używasz), jednakże ja mam o Tobie własne zdanie i nie będę o Tobię wypisywał to co ja wiem, jedyne co powiem, że powinni Ci dać administratora, zobaczyli by, że dobry jesteś :) W razie co odbiorą :)

aiZ. - słownik, kultura i adma możesz mieć :)

Infinite - Może być.

Kalasanty - Od nie dawna Cię widzę, jednak już mam o Tobie dobre zdanko, nadajesz się na admina, na razie jak wspaniały administrator się zachowywałeś, tylko żeby Ci nic nie strzeliło do głowy.

infinite
07-01-2009, 23:09
Skala 0-10

Malvario 3/10
Chuck Norris 1/10
Rafaqio 5/10
exPRO 3/10
GORYL 0/10
M.C (chmylek) 4/10
Piter 6/10
Action 5/10
SIMI 4/10
aiZ. 7/10
Infinite siebie nie oceniam bo bez sensu
Kalasanty 5/10

Słowna opinia

Malvario - troche za młody i za cfany, ale w przyszłosci moze sprobowac
Chuck Norris - nie kojaże go :) moze z 2 razy z nim gralem
Rafaqio - gralem z nim pare razy, spoko ale raszuje:D
exPRO - Może być ale zbyt dobrze go nie znam
GORYL - W ogóle go nie kojarzę
M.C (chmylek) - spoko, ale mysle ze moze jeszcze poczekac
Piter - moze byc adminem:)
Action - Też spoko, ale za dobrze go nieznam
SIMI - troche uważa sie za gwiazde, raczej bym mu nie dal
aiZ. No aiz jest w porzadku tylko troche przymłody ale moze byc
Infinite - bez komentarza, po co mam siebie oceniac to wasza działaka:D
Kalasanty - wiek bardzo dobry, ale rzadko go widze na war3, a gram duzo, zawsze wypowiada sie mądrze, jeden z lepszych kandydatow

Aiz
08-01-2009, 11:25
Malvario Cóż, nie znam Cię za dobrze, ale jesteś fajny ^^
Chuck Norris Nigdy nie widziałem na servie.
Rafaqio Fajny ziomek, tylko rzuca na przerwach skórkami z mandarynek -.-'
exPRO Lubię Cię, lecz jak dla mnie niezbyt nadajesz się na tę pozycję
GORYL Grałeś choć raz?
M.C (chmylek) Cóż, mam mieszane uczucia. Grasz sporo, na forum spamujesz, i nie dałeś SS (Pan Ulica robił)
Piter Spoko Ziomek :) fajnie się z nim gada ale niestety nadużywa mikro
Action Fajny z Ciebie ziomek, dobrze grasz, do wieku nic nie mam.
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) Super gość ^^ pomoże, pogada, trochę się kłóci ale i tak jest spoko ^^
aiZ. No to ten noob :< Nie piszę nawet o nim
Infinite Sporo i dobrze grasz, opanowany, lecz na forum wg mnie za mało czasu spędzasz
Kalasanty Tutaj nie mam opinii. Raz Cię wczoraj widziałem.

BeneNati
08-01-2009, 12:43
Malvorio - widać go, ale za rozmowny to chyba nie jest 5/10
Chuck Norris - nie bardzo :/
Rafaqio - Widać go ale też mało rozmowny
exPRO - nie znam
GORYL - a kto to?
M.C (chymlek) - Dobrze gra, miły i pomocny 9/10
Piter - dziecinny, jego teksty to żenada, spam do mikro, grałem z nim 3 razy i 3 razy mnie wnerwiał, 2/10
Action - Nie najgorszy, ale są lepsi kandydaci 7/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - heh 0/10 :)
aiZ. - Jak widać*cieszy się poparciem ludu :P mieliśmy mały konflikt, dużo przeklinał ale się chłopak zmienia. 9/10
Infinite - Dobrze gra, podoba mi się. Niech się jeszcze trochę "ogarnie" 8/10
Kalasanty - Ta, grałem z nim raz, i mogę powiedzieć*że pasi mi on najbardziej na to stanowisko. Dobrze wychowany, kulturalna riposta, dobrze gra, dużo mówi - 10/10

1.Kalasanty
2.Aiz
3.Marlvoro

Nie wiem czy reszta zasługuje na admina, na tym war3ft admini to same koksy (:P) i tylko ta trójka by mi tu spasiła ;>

przemo78
08-01-2009, 14:07
Malvario-Nie znam
Chuck Norris-0/10
Rafaqio-4/10
exPRO-7/10
GORYL-Nie znam
M.C (chmylek)-Nie znam
Piter-9/10
Action-Nie znam
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)-10/10
aiZ.10/10
Infinite-4/10
Kalasanty-10/10

Simi
Kalasanty
Aiz

Marcelinios
08-01-2009, 14:11
Malvario- Pokazał mi na serverze jego wiek i to bardzo dotkliwo (Pyskaty , nie da mu sie wytłumaczyć zupełnie nic) 0/10.
Chuck Norris - No coment ... Nie znam cie i niech tak pozostanie. 0/10
Rafaqio - Taa Admin którego potrzeba. Tylko zaglądaj częściej na server. 7/10
exPRO - Za młody
GORYL - 0/10
M.C (chmylek) - Nie wiem co pisać (Nie znam cie)
Piter - Może być pod warunkiem uśmiercenia twego przeklentego mikrofonu ;-D 9/10
Action - Za młody 0/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Może i ma te swoje czity i dlatego dam 0/10
aiZ. - Tak fajny gracz 6/10
Infinite - Nie znam cie
Kalasanty - "YES YES YES" Takiego admina potrzebujemy 10/10

Nikt
08-01-2009, 15:03
Malvario - moze byc
Chuck Norris - nieznam malo znany jak dla mnie
Rafaqio - malo go widzialem
exPRO - gracz nie jest zly
GORYL - ?? kto to ??
M.C (chmylek) - hmmm moze i nawet
Piter - Mic Off i niech sie ogarnie to moze
Action - hmm nice ;]
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - grrrr cheat ;p za malo na serwie jest
aiZ. - hmmm ;] tak ;]
Infinite - hmm niezbyt go znam
Kalasanty - yyy moze ze 4 razy go widzialem ;]

slave mastah
09-01-2009, 10:09
Malvario - chyba jeszcze nie dojrzał w pełni do bycia adminem, ale sądzę, że w przyszłości jest szansa

Chuck Norris - gościa widziałem może 2 razy na serwerze więc i zdania wyrobionego o nim nie mam

Rafaqio - za zachowanie wystawiłbym pozytywną notę, aczkolwiek nieco brakuje mu aktywności na serwerze, sprawia wrażenie spokojnego człowieka

exPRO - wg mnie za młody stażem

GORYL - temu panu dziękujemy...

M.C (chmylek) - ogólnie postać pozytywna, wyróżniająca się na serwerze może czasem puszczą mu nerwy, ale jak każdemu

Piter - kurna fajny z niego Pieron, ale czasem nadpobudliwość daje o sobie znać xD, barwna postać na serwerze, czasami jednak przesadza z mikrofonem i tekstami, ale sądzę, że terapia 10 wdechów na uspokojenie dała by pozytywny skutek

Action - czy ja wiem... szczerze to nie jestem przekonany do tego gracza i to nie dlatego że coś do niego mam, tylko znika w tłumie innych graczy na serwerze. Nie kojarzę go zbyt dobrze,a admin powinien się wyróżniać spośród innych graczy i być charyzmatycznym

SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - Czit nie czit nie mi to osądzać, ktoś mówił, że skoro nie zna się jego osiągnięć to można gadać takie głupoty. Fakt że ich nie znam, ale postać Simiego jest bardzo kontrowersyjna. Może i gracz z niego dobry choć bywa irytujący ale moim zdaniem popadł w konflikt ze zbyt wieloma osobami i nie chodzi mi tu o niektórych adminów ale i o innych graczy. Może jest za dobry na ten serwer :) może czituje, wiem natomiast że jako admin wciąż gotowałoby się od przeróżnych dywagacji na temat jego osoby.
aiZ.- z całej tej stawki umieściłbym go w czołówce, ogarnięty, potrafi się zachować, wyróżnia się spośród innych graczy.

Infinite - kurna szczerze to nie wiem co o nim napisać. Wg mnie spokojny i cichy, nie przypominam sobie żadnych ekscesów związanych z jego osobą.

Kalasanty - wiek, postawa, osobowość - wzorowa, brakuje jednak trochę aktywności ale jak widać cieszy się dużą sympatią.

Eragon
09-01-2009, 10:44
Jako, że na serverze War3ft nie grywam, udzielę się tylko na temat osób które znam, i z którymi miałem styczność na forum.

-Malvario - za młody, irytujący, nie odpowiedzialny, wulgarny, cwaniakujący, "niezrównoważony", do tego niczym się nie wyróżnia nad swój wiek.. ; )

-Rafaqio - hmm.. na forum zdaje się być opanowany, nie wiem jak jest na servie - to moja skromniutka opinia.

-M.C (chmylek)- hmm.. od dawien dawna irytuje mnie swoim zachowaniem na forum.. ale z drugiej strony na cs-portal.net jest już(?) rok, od naszego drugiego servera, więc staż na naszych serverach ma dosyć spory.

-Piter - ten chłopak mi podpadł swoją ignorancją na forum, obiecałem sobie, iż nie dopuszczę by on dostał admina, czytając wasze opinie dochodze do wniosku, że chcecie go wziąc do teamu, ponieważ jest on jajcarzem, który swoje poczucie humoru prezentuje w dośc wulgarny sposób. Jakby te jego poczucie humoru było podparte czymś innym niż wulgaryzmami i chamskimi odzywkami, nie miałbym nic przeciwko niemu, ale jednak tak nie jest. Jestem jego największym przeciwnikiem. Mówiąc krótko, wdg. mnie nie nadaje się.

-Action - hmm.. spoko z niego gościu, ale mimo wszystko jest za młody i jak na swój wiek niczym się nie wyróżnia. Może za jakiś czas znowu spróbujesz?

-SIMI - Posądzanie go o cheaty, jest równie bezsensowne co wlewanie wody do baku paliwowego. Jest czysty niczym łza, ale cóż.. wam się tego nie da wytłumaczyć, SIMI to spoko gościu który na forum jest prawie od początku, co jest dla niego plusem. Ma ogromne doświadczenie w adminowaniu i łapaniu cheaterów(zaraz pewnie mnie na stosie spalicie) Ale SIMI przykro mi, Twoja kandydatura nie ma sensu skoro połowa serva (chodź bezpodstawnie) jest przeciw Tobie. To co napisałem mówi samo za siebie. p.s. Kiedy mixa gramy? ; p

Kalasanty - Zaimponował mi swoją inteligencją i poczuciem humoru, a wcześniej - świetną znajomoscią historii. Kulturalny, nie budzi ŻADNYCH zastrzeżeń. Wdg. mnie najpewniejszy kandydat na admina.

Zwięźle i na temat.

Galro
11-01-2009, 19:18
Malvario - 8/10
Chuck Norris - 5/10
Rafaqio - 4/10
exPRO - 9/10
GORYL - nie znam
M.C (chmylek) - mniej niż 0/10
Piter 6/10
Action - 1/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - 4/10
aiZ. - 9/10
Infinite - 8/10

QuizzzY
12-01-2009, 21:10
Malvario - 8/10
Chuck Norris - 5/10
Rafaqio - 4/10
exPRO - 9/10
GORYL - nie znam
M.C (chmylek) - mniej niż 0/10
Piter 6/10
Action - 1/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) - 4/10
aiZ. - 9/10
Infinite - 8/10
Kalasanty - 5/10

Czytać nie umiesz ? już wybrali adma .... i ten twój podpis .. ta kobieta .. nie za bardzo no ten tego.

Mardog
12-01-2009, 21:13
TakeMyArm, zostało jeszcze 1 miejsce więc wybierają z pośród tych kandydatów.
Czytaj forum uważniej.

Galro
12-01-2009, 22:35
TakeMyArm co ty masz do mojego podpisu ? przecież ta kobieta nie jest goła...

Mariosz
13-01-2009, 10:31
Jest zbyt duży... masz czas do wieczora, żeby go zmienić.

Nowi kandydaci się pojawiają. Proszę o ich ocenę. Znajdziecie ich poniżej:
Malvario
Chuck Norris
Rafaqio
exPRO
GORYL
M.C (chmylek)
Piter
Action
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)
aiZ.
Infinite
Kali
Foobar
SpawN

Oceny od 0 do 10 + dodanie kilku zdań od siebie.

przemo78
13-01-2009, 12:31
Malvario-8/10 dosyć dobrze gra
Chuck Norris-0/10 brak szacunku do ludzi
Rafaqio-5/10 więcej starań
exPRO-3/10 nie grałem z nim na war3
GORYL-2/10
M.C (chmylek)-4/10
Piter-8/10 spoko ziomek ale bez mikro
Action-nie znam
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny)-10/10 nie trza się wypowiadać...
aiZ.-8/10 dobrze gra
Infinite-1o/1o bez komentarza
Kali-1o/1o sami wiecie
Foobar-nie znam
SpawN
-2/10 nie grałem z nim na war3

Pożyjemy Zobaczymy

Kali
13-01-2009, 18:40
Tak pytam odrazu. Czy teraz jak odszedł Willy są 2 wolne miejsca ?
Malvario 6/10 - Nie widuje go zbyt często, ale jak już z nim gram to wydaję sie być spoko no ale mógłby bardziej się udzielać.
Chuck Norris 1/10 - Każdy wie ocb.
Rafaqio 5/10 - Rzadko gra, no i gdyby nie był grafikem to chyba nikt by go nie znał.
exPRO 7/10 - Nie zam go zbyt dobrze, ale ogulnie bez zastrzerzeń.
GORYL 0/10 - Jego podanie jest żałosne ...
M.C (chmylek) 7/10 - Udziele sie nawet na servie gra często ludzie wg. mnie lubią go.
Piter 8/10 - Gdyby nie ten micro ... :->
Action 7/10 - Spoko ziom tylko nie wiem czy podołał by takiemu zadaniu ;-)
Simi 8/10 - Simi jest spoko tylko już chyba nie zostanie przyjęty każdy wie dlaczego.
aiZ. 8/10 - Wiek przydałby się większy takto spełnia warunki.
Infinite 9/10 Ta osoba również zasługuje na adm'a.
Kali - Wybór należy do was ...
Foobar 2/10 - Nie znam.
SpawN 6/10 Większy staż na forum by się przydał.

A widzisz Galro ja pamiętam ;-D

Galro
13-01-2009, 18:48
kali - 6/10 slabo Cie znam, wiec nie moge Ci dac 10 skoro nawet z Tobą nie gadalem...

eXPrO
13-01-2009, 19:33
Malvario Nom Dobry Qumpel na admina by się nadawał.. 7/10
Chuck Norris Hmm często Cię niewiduje na war3 2/10
Rafaqio Bez Zdania 5/10
exPRO...
GORYL Nigdy Cię niewidziałem na war3. Nawet Cię nie znam 0/10
M.C (chmylek) 5/10
Piter Nom spoko gość 9/10
Action 7/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) Nasz Simciu :) 9/10
aiZ. Nom spoko gracz. Nadawał by się na admina 9,5/10
Infinite 3/10
Kali 8/10
Foobar 4/10
SpawN hm... 6/10

PS a To podobno z tych glosowań wybierają admina ?

infinite
13-01-2009, 20:30
i tak wszystko zalezy od rfs-a, do niego nalezy wybor, to ma sluzyc mu jako pomoc:D

SpawN!
13-01-2009, 21:15
Malvario 5/10
Chuck Norris 4/10
Rafaqio 6/10
exPRO 6/10
GORYL 4/10
M.C (chmylek) 5/10
Piter 8/10
Action 7/10
SIMI (bez wulgaryzmów bo warny) 7/10
aiZ. 8/10
Infinite 8/10
Kali 8/10
Foobar 5/10
SpawN .......

chmylek
14-01-2009, 07:36
ale dajecie tylko oceny napiszcie kilka slow dlaczego tak jak prosil was rfs...

eXPrO
16-01-2009, 13:48
rfs. A Kiedy powiesz kto wreszcie z nas będzie adminem ?

Mariosz
16-01-2009, 15:34
Jak się domyśle...

eXPrO
16-01-2009, 16:14
Acha. Ja stawiam na Aiz albo Piter. Ja nie mam szans :D

Kali
16-01-2009, 16:35
Aiz złożył podanie na TP ...

chmylek
17-01-2009, 09:23
trzeba tak adminow podzielic zeby tez mial kto adminowac na tp i ffa(nie wiem czy jeszcze jest nie jestem zorientowany gram only war3) Jezli mi sie nie uda tutaj dostac admina to sprobuje na tp w najblizszym czasie kupuje steama

eXPrO
17-01-2009, 09:52
Heh. Ja juz nie moge sie doczekać kiedy dowiemy sie kto admina dostanie :D

SpawN!
17-01-2009, 09:58
Ja tez xD

Ps: Pro xD

infinite
17-01-2009, 11:47
mi sie zdaje ze Aiz dostal adma:)

chmylek
17-01-2009, 19:13
Ale na TP

QuizzzY
17-01-2009, 20:33
O Qr...wa nie robicie z tego gg! Tylko pisać co sądzicie o nich! Jak moderator uzna że mój post jest bez sensu to proszę o usunięcie.