Zobacz pełną wersję : Admin GORYL
Nick: - Super Bohater GORYL
Staż: - 2 lata
Nick steam: - gorylek6032
Staż na war3 -8 mieśięcy ale mialem przerwe dluga
Godziny przebywania na serwerze: - wchodze na server kiedy chce
Doświadczenie w adminowaniu: - blyem adminem na paru serverach pukawki.pl
Znajomość AMX: - Dobra
Coś od siebie: - Pewnie mnie nie kojażycie ale gralem pod ruznymi nickami :P
Wątpie żebyś miał 24 lat'a no, ale dobra mniejsza o to. Ja jestem na nie nie napisałeś nic ciekawego w tym podaniu. Nie kojarzę cię z servera a gram na War3 często.
ruznymi
mieśięcy
blyem
No dobra, ale zobacz sobie na twoje podanie a na podanie również 24 latka. Porównaj się i powiedz sam kogo byś wybrał. Jak byś dał ciekawe podanie to bym się zastanowił i dał ci może tak ...
Zawsze ktos sie doczepi do ortografi . Nie chcialo mi sie pisac bo spac mi sie chce
caNNaBisSss
06-01-2009, 22:53
nie no kur/wa ;p was potegowało ??? wiek 24 ?? haha xdd dobranoc ;p jestem na NIE :roll:
GORYL? O.o eee.. nigdy przenigdy Cię nie widziałem-.- do tego to jest twój pierwszy temat i od razu walisz na adma :hah: A granie pod różnymi nickami tylko zalatuje mi pewnym złodziejem na wh co ostatnio pod różnymi nickami sobie buszuje :/ Ortografia jest bardzo ważna tak jak i pierwsze wrażenie... A nie zdziwiłbym się gdyby twój inny nick brzmiał Yo, Vita czy Volt :-P wybacz jestem na NIE.. Choć nawet nie ma czego wybaczać bo ta sprawa została już przesądzona zanim założyłeś ten temat. Trochę więcej udzielania się, więcej gry pod 1nickiem i wtedy możemy gadać jak ludzie ;)
pzdr
Jeju... Odkąd gram, na servie War3 widziałem Cie raz?
Tematy: 1
Ogarnij..
Pozdro
widziałem Cie raz? wow.. to normalnie jakbyś yeti zobaczył :-D ja gram zaraz za dill'em najwięcej godzin a ani ani jednego Goryla nie przywiało :-P
1-2 razy, moze Cię widziałem na serverze..
Za mało !
Niestety, ale Nie !.
Phii... Ja go może raz góra dwa razy widziałem na serwerze. I patrzcie nawet nie dobił żadnego posta, nie po udzielał się na forum . 1 bądź drugi jego post i od razu o admina. I dokładnie jak wspomniał Kali , na 24 lata to Ty nie wyglądasz . Jednym słowem jestem Nie.
infinite
07-01-2009, 23:26
ani razu cie nie widziałem na serwie, jestem na NIE:D
sprawdzcie na steam ile ma lat...
przemo78
08-01-2009, 12:50
Pierwszy raz słyszę żebyś był adminem na serwerze Pukawka,po drugie nie masz 24 l,po trzecie wo gule cię nie kojarzę.Jestem na NIE .
Pożyjemy Zobaczymy.
Ramalith
08-01-2009, 13:10
Jestem na nie z powodu małej aktywności na forum
1.Jestem na NIE z powodu że Cię chyba tylko 2 razy widziałem na Serverze.
2. 2 Posty i 1 Temat..
Hahahaha bo nigdy nie gralem ale wy nooby jestescie :D
Hahahaha bo nigdy nie gralem ale wy nooby jestescie :D
Huh. Noobem to właśnie Ty jesteś. Bardzo dobrze przemyślany plan , naprawdę. Hop hop , napisze na forum temat i mam adma? xD
Kongratulejszyn : >
@close plx. ; p
Killers^Game
09-01-2009, 14:09
O jezu jaki żal.. że się tak wyraże... 0 wszystkiego closed plx :P