PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin] Kalasanty

Kalasanty
06-01-2009, 20:57
Nick: - Kalasanty
Staż: - Nie jest oszałamiający, w sumie to nawet nigdy nie liczyłem. Gram dla zabawy, a nie dla chęci zamsty za niepowodzenia w życiu prywatnym.
Nick steam: - nie posiadam, dlaczego ? czyt. wyżej :)
Staż na cs-portal.net: - Nie będę owijał w bawełne, na WAR3FT wbiłem ostatni raz w październiku, potem przerwa i znowu zacząłem pogrywać :-)
Godziny przebywania na serwerze: - Nie wiem kiedy wejdę na serwer... skończyłem studia to niby powinienem mieć czas, a tu nie. Szukam porządnej pracy, bo z moim wykształceniem nie mam zamiaru pracować na kasie. Także większość dnia spędzam nad czytaniem ogłoszeń :-) Mam zamiar wyjechać do Angli, ale poadminować zawsze znajdzie się trochę czasu.
Doświadczenie w adminowaniu: - Nigdy nie byłem żadnym adminem, lecz uważam, że nie będzie z tym problemu :P
Znajomość AMX: - Nie mi to oceniać, ja wiem, że potrafię zrobić dobrą paczkę oraz skonfigurować plugin. Kiedyś w latach młodości jak było 1.5 grałem :-P
Coś od siebie: - Co mogę napisać... Jestem 24 letnim chłopakie, który skończył studia i lubi dla rozrywki pograć w cs'a. Nie będę pisał rzeczy typu ,,Chcę admina bo będę tępił cziterów". Chce po prostu wprowadzić na serwer miłą atmosferę oraz pomóc graczom w odnalezieniu się na serwerze WAR3FT. Żaden, ale to żaden gracz nie zostanie przeze mnie skrzywdzony, a także nieodpowiednio potraktowany. Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego... Wiem coś na ten temat, ponieważ miałem w dzieciństwie poważny wypadek, któy rzutuje na moje teraźniejsze oraz przyszłe życie. Ale nie zgłębiajmy się w ten temat... Wiele osób pewnie napisze komentarze w stylu "Wszedł na forum i chce adma ?". Anie chodzi o tą "władzę". Chcę pomóc, a to chyba nic złego. Pozdrawiam i czekam na komentarze zarówno te złę, jak i dobre :)

QuizzzY
06-01-2009, 21:01
Hmmm ciężko mi Cię ocenić .. pojawiłeś się niedawno na serwerze ale wiem miałeś szkołę ale jak już zacząłeś grać na tym serwerze to no no dobrze się z tobą grało :-D Mam trudną decyzję ale co mamy starszego adma .. jest nim PRZEMO o ile się nie mylę ma 30 lat :-D Osobiście był byś dobrym admem więc jestem na tzw TAK

Mardog
06-01-2009, 21:04
Sie rozpisał :-P
Jestem na tak mimo stażu. Masz odpowiedni wiek i bankowo będziesz osobą kompetentną do tego.
PS: Stara duupa z ciebie xD <joke>

caNNaBisSss
06-01-2009, 21:06
he ;p mało Cie znam ;p ale Tak ;00

Seele ^
06-01-2009, 21:06
raz na 100 trafia sie ogarnięty człowiek....na tak :)

Street
06-01-2009, 21:07
Jezu chryste.. nareszcie ktoś normalny! gdyby tak dodać jeszcze trochę udzielania się na forum i więcej grania to jestem za ;d... Może i gracz niedoświadczony ale ja też na początku kozak nie byłem ;-) liczę na Ciebie :oops:

Dobra rfs zamykaj :-P ochrzcij go rycerzem :-)

ps.
Również nie wyjdzie z moich ust żadne przekleństwo, mam szacunek do bliźniego swego...

poczekaj tylko jak trafisz na Yo, Vite lub Volta :hah:

Kalasanty
06-01-2009, 21:11
Street - ja nie jestem niedoświadczony, tylko że tak powiem mało siedziałem ostatnie lata w kanterze :-P Już pisałem, że w październiku ubiegłego roku się tutaj zarejestrowałem, ale zostałem odesłany z kwitkiem przez Falcona - czy jak on to się nazywał Imperatora :-D Potem studia zmusiły mnie jednak do poświęceń no i jedynymi odwiedzanymi przeze mnie stronami były fora matematyczne :-P

Żeby potem nie było nie domówień - od razu na wstępie informuję, że jestem kuzynem rfs'a i nie chcę, aby posądzano mnie o jakieś przywileje. To, że ten botek jest moim kuzynem to tylko kwestia genów no i jakiegoś podobieństwa. A tak na marginesie to lubię go karać w kalambury na kurniku :-D

PS1: Z takimi jak Yo, Vita czy Volt trzeba rozmawiać spokojnie i nie rozjuszać ich :-D Chciałem też iść na psychologię, ale już mi się nie chciało :-P

Pozdrawiam :-)

loreN
06-01-2009, 21:13
Kalasanty, Jestem na Tak,
Ps : Street nie mów rfs'owi co ma robic.
Pozdro

Street
06-01-2009, 21:15
A ty rapmen się znasz na żartach jak ja na balecie -.-

PS1: Z takimi jak Yo, Vita czy Volt trzeba rozmawiać spokojnie i nie rozjuszać ich :-D Chciałem też iść na psychologię, ale już mi się nie chciało :-P

yhy.. z nimi to by nawet Doktor G z discovery nie wytrzymała :hihi:

Die$eL
06-01-2009, 21:19
No niewiem nieprzekonujesz mnie (jeszcze)
Dla mnie najwazniejszy jest staz..
Moim zdaniem powinienes jeszcze pograc na serwie i byc aktywnym na forum..

Moim zdaniem niepowinno tak byc ze jakis koles wbija na serw gra na nim 2 dni i juz chce adma :]

Narazie jestejm na NIE ;-)

Pograj jescze to pewnie zmienie zdanie...

loreN
06-01-2009, 21:19
o.O quzyn rfs'a ohohoho.
Rfs napisz coś o swoim kuzynie :D
Czy go lubisz...
Jak gra...
Czy jest nerwowy... (wkoncu podobienstwo) :D

skupeN
06-01-2009, 21:23
Tak.

Masz odpowiedni wiek, staż chodz mały, ale jesteś chociaż ogarnięty..

Kalasanty
06-01-2009, 21:27
Neo, zaczniesz chodzić do wyższej szkoły niż gimnazjum/podstawówka, to porozmawiamy :-P

Street
06-01-2009, 21:32
Kalaniasty a ty kozak z matmy;>?? chyba Cie polubię xD

diLL
06-01-2009, 21:34
Ja również na Tak. Może i posiadasz mały staż lecz na pewno będziesz bardzo kompetentną osobą patrząc na wiek :].

Pozdrawiam :-).

slave mastah
06-01-2009, 21:52
Aktywność na forum czy w grze da się nadrobić natomiast doświadczenia, pewnego dystansu do gry, siebie czy innych nie. Poza tym sprawiasz wrażenie bardzo rzeczowego i ogarniętego. Z funkcją admina jestem pewien że byś sobie poradził.

Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, nie każdy jednak potrafi je zrobić.
Wszystko zostaje w rodzinie i już wiadomo po kim to częściowo ma RfS ;D. Zresztą co tu gadać - doświadczenie, znajomości, opanowanie ;D.

Nie widzę przeszkód byś został Admin'kiem ;)

Większość już pewnie powtórzona po innych, ale musiałem coś na temat tego podania napisać ;D

Kalasanty
06-01-2009, 21:56
Neo mówisz o stażu ? Popatrz jaki staż miał nasz "wielki" prezydent, a jakie bagno robi z tego narodu. :-) Taka mała anegdota :-P

Seele ^
06-01-2009, 22:00
Neo mówisz o stażu ? Popatrz jaki staż miał nasz "wielki" prezydent, a jakie bagno robi z tego narodu. :-) Taka mała anegdota :-P
jeszcze jest przeciw kaczorom, jak on nie dostanie admina to pisze petycje do rządu :D

Kali
06-01-2009, 22:10
Na również jestem na TAK Nie grałem z tobą wprawdzie ani razu, ale widać że jestes człowiekiem ogarniętym i wykształconym :D.

Pozdrawiam.

Mariosz
06-01-2009, 22:13
w0w szacun Wojtek... ciężko podbić ich serca :-D
Ja też jestem na tak, ale ogłoszę wyniki równo ze wszystkimi.
Czekam jeszcze na jakieś kandydatury.

Kalasanty
06-01-2009, 22:14
Seele ^ szczerze, to bracia Kaczyńscy powinni się według mnie zająć chodowlą bydła, albo kastracją zwierząt, bo znam wiele osób (nie wspomne o sobie, bo nie lubie się chwalić), która milion razy lepiej odnalazły się w sejmie :-)

Piranha
06-01-2009, 22:15
Ja również jestem na Tak ; ). Dzisiaj chyba Cię widziałem jak grałeś ;P. Odpowiedni wiek , a resztę da się podciągnąć :P

Street
06-01-2009, 22:49
xD ... wszystko zostaje w rodzinie? to zobaczymy czy też tak jak na rfs na wh ciśniesz :-P żarcik ^^ a tak poważnie rfs my tu już z towarzyszem seele^, mardog, neo i kanabisz postanowiliśmy, że zablokujemy serv jeśli wybierzesz kogoś innego :hihi: więc nie masz dużego pola manewru :-D Kalaniasty zdobył 100% poparcia wśród adminów (neo jeszcze pijany po sylwku i bredzi :-P ), a chyba nasze zdanie liczy się chyba najbardziej bo to my będziemy tworzyć team.

Z Kalaniastym widzę najlepszą, najmilszą i jak najbardziej "najowocniejszą" współpracę. Nawet towarzysz Piranha rzucił szkołę, grę, psa tylko po to by się zarejestrować i oddać swój jakże ważny i niezłomny głos na piedestale sprawiedliwości pod którym stoi kalaniasty :cool:

I tak mu dopomóż Bóg <spoko>

v0js`
06-01-2009, 23:19
Po tych wszystkich odpowiedziach... Tak

[PL] Piter =]
07-01-2009, 17:45
Dzisiaj pierwszy raz widziałem go na serwie i nie robił nic poza "paradowaniem" ze swoją "normalnością". Źle odniósł się do innego gracza powiedziałęm żeby tego nie robił to zaczął mi ryc banie jakim to jest wspaniałym człowiekiem i jakie miał wspaniałe dzieciństwo przy czym próbował mnie obrazic spekulując nad poziomem mojej inteligencji i moim dzieciństwem. Filozof sie znalazł.

Jestem na NIE

Kalasanty
07-01-2009, 17:53
Kolego Piter... Nie znałeś sytuacji, to po co się wtrącałeś :>
SpawN napisał w swoim poście coś, co mnie uraziło. I nie powinieneś wsadzać nosa nie w swoje sprawy. A druga sprawa... jesteś naprawdę upierdliwą osobą jak na swój wiek... Wiesz, że mówienie przez mikrofon cyt. "Ty czarnuchu", "Zdychaj bocie" jest żałosne ? Napisałeś mi, że jestem idiotą - nie dosłownie, ale swoimi słowami to sugerowałeś... Ja odpowiedziałem, że w przeciwieństwie do Ciebie coś osiągnąłem, to Ty mi zacząłeś pisać, że chyba nic... No sory... takie riposty to z dziećmi na trzepaku, nie do mnie. Także pomyśl co robisz, bo słysząć Twój głos pomyślałem, że jesteś wporządku - pomyłka :x

I kolejny argument przemawiający na moją korzyść... Wszedłeś na mapie de_nuke... Zabiłem Cię 2 razy... a Twoje słowa brzmiały następująco "Kalasanty wali WH na odległość"... Nie pozwolę sobie, żeby jakieś dziecko epulsa, czy naszej-klasy pisało obrażające mnie słowa.

Pozdrawiam.

[PL] Piter =]
07-01-2009, 18:12
Napewno ty możesz cokolwiek o mnie powiedziec grając ze mną raz w życiu przez 10 minut . A teraz jeszcze spekulujesz na temat tego że nic nie osiągnełem (mając zerową wiedzę na mój temat), pozostawiam wybór WAM jeśli chcecie na okrągło słuchac że jesteście bezużyteczni i że nic nie osiągneliście (czego próbke dostali Ci którzy dzisiaj widzieli naszą rozmowę) i słuchac wywodów na temat wspaniałego dzieciństwa Kalasantego (które to dzisiaj był uprzejmy mi przybliżyc) to zapraszam do głosowania na TAK.

Ja już swoje powiedziałem JESTEM NA NIE i nie mam zamiaru wdawac sie z Tobą w dalszą polemike.

neU
07-01-2009, 18:16
hahahahHaha Kalasanty ty nieuku

jestem na nie

a tak na poważnie koleś by tu nas wszystkich rozjebal inteligencja wiec jestem na TAK :]

Temat uważam za zamknięty

Kalasanty
07-01-2009, 18:18
Kolego, zaczął mi mówić, że miałem ciężkie dzieciństwo, że teraz prawię Ci kazania. To zaprzeczyłem Twoim domysłom i napisałem, że nie było takie złe, bo nie siedziałem 24 godziny na dobę przed komputerem i nie zgrywałem kogoś kim nie jestem, tylko wolałem wyjść nawet na trzepak i porozmawiać o dziewczynach z klatki. No i widać trafiłem w Twój czuły punkt bo ciągle piszesz o tym dzieciństwie.

Pozdrawiam.

Street
07-01-2009, 19:08
Piter :-D uwież mi że z kałaniastym da się porozmawiać i to całkiem spoko. Ale ty jak i spawN potraficie gadać tylko i wyłącznie "nienormalnie". Wasz dialog opiera się na słowach "ty czarnuchu, giń, myj taboret, zdychaj bocie, on był mój, aaaaa!, umyj dupe" które występują:

-pojedynczo: "ty czarnuchu"
-w kombosach: "giń czarnuchu"
-w mixach: "ty czarnuchu umyj dupe"
-i wywodami: "aaaa!! on był mój ty czarnuchu! giń, zdychaj bocie! (po czym po krótkiej przerwie) myj mi taboret i umyj dupe"

a kalaniasty jest bardziej doświadczonym, opanowanym i miej dziecinnym człowiekiem od was i potrafi również (w przeciwieństwie do was) prowadzić konwersacje bez obrazy innej osoby, darcia gęby przez mikro czy mycia dupy. Hmm.. ciekawe co by było jakby gadatliwy piter w takim Berlinie np. powiedział do afroamerykanina "ty czarnuchu" :-D chciałbym to zobaczyć... A za rasistowskie teksty next razem dostaniesz bana, pozdrawiam :papa:

Rafaqio
07-01-2009, 19:35
ja tez na nie po tym jak dzisiaj z 4 graczami na serwie kłócił pokazał swoja niedojrzałość mając 24 lata powinieneś się jakoś umieć zachować i dawać przykład tym (gnojką) ;) PozDro albo miał poprostu zły dzień wiec tak na 50/50 xD :)

Kalasanty
07-01-2009, 19:49
Rafaqio chyba dam Ci korepetycje z matmy bo słabo liczysz...
Po 1 - nie kłóciłem się tylko wymieniałem poglądy - megowa różnica
Po 2 - nie z 4 osobami tylko z dwoma - kolejny drobiask
Po 3 - Rozmawa ta dotyczyła obrazy mojej osoby, także zainterweniowałem... nie pozwolę, aby publicznie obrażał mnie jakiś chłopiec z pierwszymi włosami pod pachami...

Rafaqio
07-01-2009, 19:57
hahaha dobre to 3 xD fajny ziomek jestem na TAK

Eragon
07-01-2009, 20:06
Po 3 - Rozmawa ta dotyczyła obrazy mojej osoby, także zainterweniowałem... nie pozwolę, aby publicznie obrażał mnie jakiś chłopiec z pierwszymi włosami pod pachami...

Ahahaha, masz poczucie humoru, głos na tak dałem już wczoraj.
Pozdrawiam.

przemo78
08-01-2009, 13:04
Take My Arm.Co do twojej wypowiedzi to zgadza się mam 30 lat,czy wiek jest najważniejszy.Co do Kalasanty,to jestem na TAK,zgadzam się z kolegami.Współpraca jest najważniejsza.

Pożyjemy Zobaczymy.

Marcelinios
09-01-2009, 14:19
Ja jestem oczywiscie na TAK potrzebujemy takich mądrych i dojrzały adminów (W tym roku zara będe zaczynał studia poradzisz wybrać kierunek ? :-P JOKE :P ale rzeczywiscie w tym roku zaczynam studia :P )

QuizzzY
10-01-2009, 14:21
Dobra można chyba zamknąć bo już jest admem.