PDA

Zobacz pełną wersję : [Admin] A-AcT!oN=)

Action
06-01-2009, 19:48
Nick: A-AcT!oN=)
Staż: Hmm, jakieś 3-4 miechy
Staż na cs-portal.net: Hmm, około 1 miesiąca
Godziny przebywania na serwerze: Od 1-3 godzin dziennie, a gram w różnych godzinach, lecz najczęściej w popołudniowych
Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie byłem nigdzie Adminem :-), ale bardzo bym chciał być na Waszym servie War3ft
Znajomość AMX: przeciętna, lecz mogę oczywiście przybliżyć sobie tą wiedzę
Coś od siebie: Jestem tu dosyć Nowym graczem, lecz mam nadzieje że sporo osób mnie lubi, Staram się zawierać znajomości, Jestem odpowiedzialny i jeśli przypadnie mi ta możliwość, gdzie będę Adminem, będę jak najlepiej wykonywał tą funkcję.

Street
06-01-2009, 19:55
Przykro mi... za młody
i cienko cię znam
pzdr

caNNaBisSss
06-01-2009, 20:12
wiek i mało aktywny na serweZe ^^ :zzz:

Street
06-01-2009, 20:26
wiek i mało aktywny na serweZe ^^ :zzz: i jeszcze ten wiek do tego :-P

Action
06-01-2009, 20:28
Wiek nie jest tak istotny... a na serwerze jestem aktywny :]

Seele ^
06-01-2009, 20:30
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie NADAJESZ SIE, bany zgarniasz za często

Action
06-01-2009, 20:32
Ehhh... Dostałem raz bana za rash, przypadkiem bo nie wiedziałem gdzie granica, i nie wiem czy jeszcze coś było :-P

QuizzzY
06-01-2009, 20:54
Ehhh... Dostałem raz bana za rash, przypadkiem bo nie wiedziałem gdzie granica, i nie wiem czy jeszcze coś było :-P

Nie załamuj się :-P Poczekaj do tego 13 marca może będzie wolne miejsce bo ja tam się po adma nie będę pchał hehehe ^^ Fakt widzę Cię na serwerze ale jesteś za młody jeszcze na admina. Spotkałem się już 2 razy z przypadkiem że dostał adma 13 latek a potem zamiast porządku na serwerze to zrobił tam niemal burdel ... ja na dzień dzisiejszy jestem na nie i nie bądź jak niektórzy że nie dostaną adma i się wpieniają na całe cs-portal.net :-P

Action
06-01-2009, 21:24
Spoko, zrozumiem jeśli nic z tego nie będzie.

Mardog
06-01-2009, 21:29
A ja jestem na tak!!!!
Koleś długo już gra, a wiek nie jest aż tak ważny. Dużo kandydatów jest więc rfs wybierze dobrze i zobaczymy czy dostaniesz :]

Action
06-01-2009, 21:30
Nie mam szans, i rzeczywiście jestem zbyt młody, starsi będą lepiej Adminować, panować na serwie i robić swoje. Ale Wielkie Dzięki Mardog :-)

diLL
06-01-2009, 21:31
Niestety zgadzam się z powyższymi decyzjami :]. Nie jesteś złym graczem, nic w tym stylu lecz po prostu musisz popracować jeszcze trochę. Nabij większy staż na CSP, bo to też się liczy, udzielaj się jakimiś sensownymi wypowiedziami na forum i wtedy zobaczymy. Na dzień dzisiejszy jestem na Nie , może kiedyś Ci się uda :-).

Pozdrawiam :].

Kali
06-01-2009, 22:23
A ja jestem na Tak. :hug:

Aiz
07-01-2009, 16:24
Ja także jestem na tak. Wiek naprawdę nie jest istotny.

Ps. lekkie "Mam talent" się z tych podań zrobiło. Jestem na TAK! *publiczność wiwatuje* ^^

Action
14-01-2009, 08:22
Chciałbym ponownie zgłosić swoją kandydaturę, może niektórzy zmienili o mnie zdanie.
Mógłbym nawet dostać Adma na próbny czas, 1-2 tygodnie i jak bym się dobrze sprawował to.... Każdemu należy się szansa, Jestem młody to fakt, ale też konsekwentny i myślę że sprostał bym temu zadaniu.

ass .^
14-01-2009, 15:44
Ja jestem na Tak ;-)

Miły i dobrze się spędza z nim czas , problemów nie ma.

przemo78
14-01-2009, 16:28
Jestem na NIE
Popracuj trochę na forum

Pożyjemy Zobaczymy