Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Admin :P Piter

caNNaBisSss
06-01-2009, 14:56
Podanie na admina
Nie czytaj dalej!

Nick: Piter (na innych serwerach [PL] Piter =] aktualnie gram tylko pod Nickiem Piter)
Typ Gry CS 1.6 Non Steam (szkoda mi na steam ale w przyszłości kto wie ;) )
Staż w Cs Ajj długo już będzie parę latek ;) dokładnie sam nie pamiętam. Wszędzie gdzie się dłużej zatrzymywałem zdobywałem (a przynajmniej tak mi się wydaje :P )sympatię graczy ;)
Starz na cs-portal.net kurde długo już ponad miecha będzie nawet więcej sam dokładnie nie pamiętam, bo nie zapisałem wybaczcie mi :P
Godziny przebywania na serwerze różnie to bywa jak mam czas to gram (Jest wiele dziewczyn na tym świecie które chcę poznac ;))
Znajomość Amx Wystarczająca do sprawnego zarządzania serwerem. Miałem „admina” na paru serwerach (niestety nieistniejących już z powodów niezależnych np. wprowadzenie nowego protokołu przez firmę VALVE) m.in. Smut.pl (WAR3FT) Flagranti (Zombie Mod) ZMserwer (Zombie Mod) Miałem też propozycje złożenia podania na admina innego serwera którą odrzuciłem.

Coś od Siebie
Jestem Piter swoją przygodę tutaj rozpocząłem dzięki Mardogowi, który skierował mnie na warcraft moda (na którym już kiedyś grałem ale Mardog upierał się że mnie rozwali to trzeba mu było pokazać kto Tu jest PRO. Po rozwaleniu Mardoga oraz reszty ekipy stwierdziłem że niektórzy bardzo brzydko pyskują więc trzeba było im trochę pojechać :P swoją drogą chcę zostac adminem żeby zapanował pokój na świecie było dużo strzelanin serwer był zawsze full (no z wyjątkiem momentów kiedy będę chciał pograc :P )cziterzy wyzdychali od nadmiaru cholesterolu niedoboru seksu i frustracji spowodowanej częstymi banami ode mnie :P dzieci przed mutacją straciły głos boty zaczeły normalnie grac (a nie full auto i 5hs’ów), admini byli szanowani a atmosfera na forum miała oddźwięk radosny a nie sztywna gra macie biegac i zabijac ludzie czasami chcą sobie pogadac i zluzowac.

Proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania.

Ps. Załozyłem Ten Temat z tego powodu iz Piter nie Dał Rady ;p A rekrutacja moze sie szybko skonczyć^^ Pzdr ;p

Die$eL
06-01-2009, 15:00
Mino ze czasami irytujesz TO jesTEM NA Tak

Piter duzo nam pomaga (adminom) Jezeli niedowidzimy kto ras***e to robi ss i nas o tym inforumuje... Jest naprawde Bardzo Przydatny :->

PzDr

caNNaBisSss
06-01-2009, 15:00
heh xd ja oczywiśle tez na TAK :)) co to kolega wyzej napisał to prawda w 1000 % :P

diLL
06-01-2009, 15:03
No może być ,ale strasznie wkurza mnie jego gdakanie przez mikrofon xD :].

Mimowolnie jestem na Tak ,ale nie drzyj się tak przez to mikro ^^.

malvorio
06-01-2009, 15:06
Jestem na tak i mam nadzieje że jeśli ja nie zostane wybrany to ty zajmiesz to ważne stanowisko :) i mam nadzieje że oferujesz więcej niż swoi rówieśnicy .. (Eragon) Jestem na TAK!

edit by Eragon : Opanuj hormony pisklaku...

Marcelinios
06-01-2009, 15:06
Nie znam cie (Tak mi sie zdaje ;P ) ale uwierzę kolegą adminą i też dam głos na TAK ^^

Mardog
06-01-2009, 15:22
Haha jestem na tak :-P
Kolesia znam jeszcze z nieistniejącego już serwera flagranti czy jakoś tak :-D
Role admina w/w serwie sprawował bardzo dobrze według mnie był to 1 z lepszych adminów.

QuizzzY
06-01-2009, 15:59
Piter BotQu jeden :-D ostatnio jak byś troszkę mniej czasu na serwie bywał ale i tak ufam Ci .. byłeś dobrym adminem na serwerze Zombie Mod wyróżniałeś się tam jako admin swoją postawą więc nie mogę nic innego powiedzieć jak jestem na TAK

eXPrO
06-01-2009, 16:11
TAK !

Street
06-01-2009, 16:37
NIE!!!! przyczyna chyba jest dla wszystkich jasna-.- Mam dosłownie dość tego kolesia i ciągłego zwracania mu uwagi i proszenia aby się opanował i przestał nasówać przez ten mikrofon. Mam dość słuchania vivatu "GIŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ!!!!!" z każdym kolejnym fragiem tego gracza=\ mam również dość wpisywania amx_gag piter praktycznie za każdym razem kiedy ten gracz dobrze przysiądzie do gry na servie.. i dość niedawno odpisałem to w temacie "UMYJ USZY I KUP OKULARY STREET" http://www.forum.cs-portal.net/viewtopic.php?t=7183 ... Gdzie Eragon i Rfs już dostatecznie wypowiedzieli się chyba o tym.. Jakoś nie mogę znieść wizji ciągłego napierdzielania Pitera przez mikro tym razem jako admina. "Giń !!!!" "AAAAAA!!!" "ON JEST MÓJ!!! CO TY ROBISZ!!!" "AAAAA!!!!"... Ja dziękuję za taki interes 8/
oddźwięk radosny ja chyba sobie jednak wszelkie dźwięki z twojej strony daruje...

NIE I TYLE foch z przytupem... masz moje votum nieufności :medit:

Mardog
06-01-2009, 16:48
Street, Co do tego sie zgodzę niestety albo "stety".
Proponuję żeby piter postanowił nie napierdzielać już tak przez mikro i pogodził sie ze streetem :]

[PL] Piter =]
06-01-2009, 16:53
Hej Street

Przeczytałem Twojego posta i musze przyznac Ci racje a mianowicie wykorzystuje mikrofon, czasami nawet nadmiernie. Rozumiem że czasami naprawde nadużywam mikro, bluzgam itd. Poprostu każdy jest inny ty lubisz miec staty 20/0 ja lubie sobie pokrzyczec do mikrofonu (którego dźwięk możesz sobie wyłączyc w opcjach CS'a). Aczkolwiek jak ktoś wmawia mi że zrobiłem coś czego nie zrobiłem i sie z tym nie zgadzam to nie będe siedziec cicho (i stąd wyżej wymieniony topic). Możliwe że troche mnie poniosło, ale nie jestem człowiekiem, który da sobie wmawiac rzeczy, których jest pewien że nie zrobił.

Zgadzam sie z Tobą (jak to napisał Mardog) masz niesamowita tendencje do napierdalania przez mikro, ale mam też nadzieje że dojdziemy do porozumienia.

Pozdrawiam Piter

caNNaBisSss
06-01-2009, 16:56
heheh ;d mi sie to podoba jak napierdala ciąglexd przeklinanie to tez normalna zecz ^^ chyba nie ma osoby na serverze która by nie przeklinała ;] więc lusss ;pp i musze napisać ze Stret robisz sie juz taki jak Punisher 8/

edit by Eragon : kultura...

Street
06-01-2009, 17:00
Ja już piterowi gadałem to 10tki razy aby przestał tak nawijać.. Nie załapał... Pierdzielę taki interes-.-
Osobiście aby nie było że ja tu wielki foch na wszystkich, moim kandydatem na admina byłaby infinite albo wcisły. Pitera mam dość a szans kolejnych dawać zamiaru nie mam.. Nie i tyle już mnie wystarczająco wkurzył wcześniej aby się w program "Przebacz" bawić.. Mam swoje wyrobione zdanie i tyle, a nie oceniam ludzie po okładce. Możecie pitera lubić i w ogóle ale ja tak jak Melcerinios
Nie znam cie (Tak mi sie zdaje ;P ) ale uwierzę kolegą adminą i też dam głos na TAK ^^ na waszym osądzie opierać się nie będę. Jestem na NIE i nic tego nie zmieni.. proste

[ Dodano: 06-01-09, 17:08 ]

Stret robisz sie juz taki jak Punisher 8/ what? :o chyba pogniotło Cię kanabiszz-.- no coment

Piter =]]Możliwe że troche mnie poniosło, ale nie jestem człowiekiem, który da sobie wmawiac rzeczy, których jest pewien że nie zrobił. pewnie chodzi Ci o to że to niby ja sobie wymyśliłem tamte zwroty które rzekomo powiedziałeś. Niestety zawiodę Cię ;-) szczerze mówiąc wsłuchiwałem się dokładnie w to co mówisz bo chciałem mieć jakikolwiek powód aby cię uciszyć.. i padły tamte zwroty co uznałem jako obraza gracza. A jestem pewny że to usłyszałem a ty możesz się ze mnę sprzeczać i twierdzić że na 120% tego nie mówiłeś, masz do tego prawo. Tylko chciałbym zauważyć że pewne słowa to tak jakby twój odruch.. Ty ciągle pierdzielisz! i na pewno po 10min nie pamiętasz co powiedziałeś już wcześniej. Też tak mam czasem jak dużo gadam, że coś mi się wymsknie np w towarzystwie rodziców. Ktoś mi zwróci uwagę a ja przepraszam pomimo tego że nie pamiętam bym przeklnął. Ale co do tamtych słów jestem pewien bo wiem co usłyszałem ;-)

[ Dodano: 06-01-09, 17:15 ]

heheh ;d mi sie to podoba jak napierdala ciąglexd przeklinanie to tez normalna zecz ^^ to może zamiast przeklinać zajrzyj do słownika bo jak dla mnie słowo
zecz jest więc karygodnie śmieszne.. Kanabisz z całym szacunkiem powiem tak.. nie mam pojęcia ile masz lat ale zgaduję, że 15-16 ja w wieku gimnazjalnym napierd.alałem jak pokór.wiony i nakór.wiałem takie słowa, że by Ci odpi.er.dolilo jaką zajebistą wiązankę potrafiłem wykór.wić. Ale potem miałem dziewczynę która sprawiła, że przestałem przeklinać. Dała mi do zrozumienia, że to tylko daje obraz mojej kultury, robi ze mnie jakiegoś cwelucha którym nie jestem. I dobrze bo jak bym tak dalej nakór.wiał i wymsknęło by mi się np na maturze ustnej no chyba h.uj by mnie strzelił. A to zajebiście nie trudne bo takie słownictwo wejdzie ci w banie jak nałóg.. A z resztą nie wiem jak u Ciebie na we wsi ale w Ols (Olsztyn) jak wejdziesz do clubu i zaczniesz napier.dalać. Ani jednej nie wyrwiesz ;-) Z takim repertuarem twoich słów to na dworzec stary.. Teraz jak wracam z budy i widzę gimnazjum jak gdzieś pod śmietnikiem odpalają fajkę i "kórwa on jest ********! *** z niego zaraz mu chyba wpierdole.. korwa nie pierdol tylko pal ta fajke" to aż mnie żal dupe ściska.. no ale cóż. Ja nie byłem inny :-P I życzę Ci tego abyś też spotkał taką dziewczynę :hug:

[PL] Piter =]
06-01-2009, 17:17
"Giń !!!!" "AAAAAA!!!" "ON JEST MÓJ!!! CO TY ROBISZ!!!" "AAAAA!!!!"
Owszem wyżej wymienionyc używam ale w temacie napisałeś że bana dostałem za użycie słowa
i tu cytuje "ssij" (co Twoim zdaniem było obrazą gracza) I ODWOŁAŁEM SIE UZASADNIAJĄC że ja takiego słowa absolutnie wogóle nie używam ani pisząc na gg ani gadając z kumplem przy browarze WOGÓLE NIE UŻYWAM TEGO SŁOWA A TY WMAWIASZ MI JESZCZE ŻE WTEDY GO UŻYŁEM więc sie odwołałem bo jestem w 1000% pewny.

Street
06-01-2009, 17:26
Nie wiem wchodzę w to jakich ty słów używasz.. Mi też raz wymsknęło się słowo "gestykularny" na j.polskim pomimo tego, iż takiego słowa nie urzywam. A uwierz mi określenie "ssij" jak i "leż!" u nas na servie to częste zjawisko. Jak już mówiłem nie będę rozkminał jak ty gadasz itd itp. Może gdzieś przeczytałeś na servie i załapałeś i ci się wymsknęło? Ja ci tego udowadniać nie będę ani ty mi tego nie udowodnisz bo nagrania nie mamy. Każdy z nas ma swoje rację a moja jest taka że usłyszałem "hahaha ... ssij" po tym jak nabiłeś sobie fraga... a jak sam powiedziałeś lubisz "karać" graczy po tym jak ich zabijesz i jakaś wiązanka o polerowaniu taboretu chociażby musi być...

EDIT:

Piter =]](którego dźwięk możesz sobie wyłączyc w opcjach CS'a)

jako admin wolałbym nie wyłączać dźwięku mikro. Bo jakiś burak mógłby najeżdżać na czyjąś matkę a ja bym bana mu nie dał bo przecież dzięki TOBIE jestem zmuszony wyłączyć mikro? I to jest twój argument? Śmieszny jesteś-.- A tak w ogóle to niektórzy gracze potrafią korzystać z mikro i mówią np. gdzie jest paka, gdzie raszować itd. A również dzięki TOBIE ja jak i inni gracze musieliby zrezygnować z tych informacji bo ty sobie z mikro robisz dworzec i nie znosząc tego maja dźwięk wyłączyć... taaa super :/ moim skromnym zdaniem z piterem jako adminem server by tracił na graczach. Bo wielu poza mną piekielnie to (...) denerwuje=d i najzwyczajniej wychodziliby z servera by sobie pograć z Vita w stodole -.- :hihi:

caNNaBisSss
06-01-2009, 19:06
hehe ;p ja sobie bd pisał jak mi sie podoba ;]

Action
06-01-2009, 19:32
Piter, jesteś spoko koleś, czasami wkurza jak spamujesz przez mikro.
Jestem na Tak!!!
Powodzenia i Pozdrawiam!

skupeN
06-01-2009, 21:21
Niestety jestem na Nie !

Za dużo gadasz przez Mikro, przy tym nie darady grać.

przemo78
07-01-2009, 00:05
Jestem na TAK spoko ziomek,lubię z nim grać.

KaCzoR
07-01-2009, 15:59
Ja jestem na tak troche przesadza z micro ale pozatym jest spoko

Mr.Ice
09-01-2009, 14:35
piter moze niema duzo lat ale zadzic potrafi i jest zajebisty jestem na tak!!!

edit by Eragon : Kultura..

Killers^Game
09-01-2009, 14:36
To chyba najlepsza osoba na admina :)

CY-KLOP
09-01-2009, 15:19
Popieram kolesia u góry. Ale radze od czasu do czasu odłączyć ten biedny mikrofon.
A i na knive_zone nie stawiaj węży to będzie dobrze. Czyli ogólnie jestem na WILEKI TAK,TAK,TAK,TAK,TAK,TAK i jeszcze raz : TAK. :-D

DrAeX
09-01-2009, 15:26
Jestem na TAK :) Troche zadużo mówisz przez micro i zdaża Ci sie przeklnąć ale co tam :) Gdy dostaniesz admina pewnie sie poprawisz xP Jeszcze raz mówie .. Jestem na N ... Tak :-D

Falkoniasty
09-01-2009, 20:19
jestem na TAK ^^ spoko sie z nim gra