Zobacz pełną wersję : [SKARGA] Of Neo
Nick: - Xeon
Data: - 18:10
Opis: - grałem sobię wszedł admin, dałem se [ BaDXeon ][ version 5.5 ][ Created by: www.cs-portal.net/forum ]
A po chwili dostaję bana?
Jak mój kumpel się dowiedział za co
Reklamuje hacka !
oraz
gram na hackach
Więc fajnie reklamowałem tą stronę co jest legalne jak przypuszczam, a to że na hackach gram to admin złamał swój regulamin punkt 11 "Zanim zbanujesz kogokolwiek musisz mieć konkretny dowód argumentujący swój czyn. "
Daj mi dowód, czekam :]
Po 1 mam ss...
Po 2 wyskoczyl napis Bad Boy i tak dalej...
Po 3 napisales lece Na Bad Boyu..
Po 4 Ja sie z tobą niebede bawil :hah:
PS. Twoj kumpel jest denerwujący...
Daj screena mi! że mam wh itd
niemam ss ze masz wh... Wchodze na serw a tu mi wyskakuje Versia BadBoya i tak dalej i napisales ze lecisz na nim wiec ja niebede sie z tobą w kici kici bawil...
PS. Moze bys tak IP podall...
Daj screena mi! że mam wh itd
Xeon a to z tymi He to może też nie ty ... Ten Bad Boy to twoja sprawka to te He może też ... staczasz się tyle ci powiem.
@ edit znalazłem na jednym z forum że bad boy spamuje po włączeniu [Badboy] ... i jakas stronka z jego pobraniem. JA bym radził aby rfs się tu odezwał.
Xeon daj Ip to dostaniesz unabana zle przeczytalem zamiast Xeon to Boy. Bardzo Przepraszam Za Klopot ;-)
PS. Z tymi HE to slyszalem od innych ze to sie czesto powtarza... :/
No dziwna sprawa z tobą jest Xeon. Mówiłeś, że ci się ktoś na konto włamał i ci rzucał HE. Dobra to założyłeś sobie hasło i znów ktoś ci się "włamał" Nie masz czasem brata który tak robi bo niewiem.
oF.Neo, No teraz ok ;) wiesz ja se jaja z Simi'm takie robię
Kali, jeszcze nie mam hasła, jakbym miał takiego brata to bym go zaciupał :]
malvorio
31-12-2008, 20:13
A twoje wh na inferno?? przynajmniej pół tuzina świadków - pisałeś że kończysz z CS'em i że właśnie ściągasz wh... Zabijałeś ludzi przez ściany itp.. Csiak może to potwierdzić
Malvorio a masz ss jak to pisal ? :->
A ty Xeon miales podac IP... :?
Moje IP" 83.23.62.97
malvorio, powiec kiedy i o której, bardzo pilne!
malvorio
31-12-2008, 20:21
właśnie nie mam tylko jak he rzuca i jego ip wtedy :) można porównać http://img122.imageshack.us/my.php?image=knifezone0052mi4.png
malvorio
31-12-2008, 20:22
Na inferno kto inny siedział pod jego nickiem . Też raz tak miałem i też na inferno . Wchodze , a tu jakiś typek pod nickiem " DrAeX " gra :( Nie wiem czemu tak robią . Ale gdy sie zalogowałem gość odrazu wyszedł .
Gdy dziś graliśmy na "KZ" i " Inferno " Xeon to nie był .. Xeon -.-' Można to było zauważyć po tym , że nic nie gadał przez micro :)
Ten gość to DrAeX :P
O której godzinie to było, i którego dnia?!
Sorry , że napisałem to pod innym nickiem ^^ . Mały błąd :|
pzdr. :D
malvorio
31-12-2008, 20:28
31 grudnia 2008, 17:06:05 wtedy zrobiłem screena z twoim IP
Tak jak myślałem, to nie ja =S
Ja ostatnio wchodzę dość późno na cs 19+