Zobacz pełną wersję : znowu
znowu mam na war3ft not repouding czemu???
Grałem soebie i nagle nie mogłem chodzic ani strzelac.wyszedłem z serwa i jak chciałem znowu wejsc to nie mogłem ;-(
No "not repouding" na pewno nie masz . Możesz mieć not responding :]. I po co zakładasz temat? Czasem po prostu coś się dzieje z serwerem , a wy już panikujecie. Jak dzieci bez smoczka normalnie. Zabierze się im już zaczynają beczeć , tutaj padnie serwer i już zaczynają tematy lecieć. Poczekacie sobie :], przyda Wam się trochę odpoczynku . To nie jest żadna katastrofa....Tutaj potrzeba cierpliwość i czasu. Jak znam życie zaraz, będzie serwer :].
Pozdrawiam ^^.
infinite
30-12-2008, 22:35
niewiem co jest ale war3 mi nie dziala
Mam dla was przykrą wiadomość Serwera w Następnym roku nie będzie
JOKE xD
Mam dla was przykrą wiadomość Serwera w Następnym roku nie będzie
JOKE xD
Uważaj bo wykrakasz .. jeszcze nie wiadomo czemu wyłączony ale może to chwilowe.
Ekhmm ma cię problem sama nazwa tematu wskazuje
"znowu"
-znowu głupie posty
-znowu musicie czekać
TakeMyArm, przyjrzyj się uważnie. Napisał,że serwera nie będzie. Przyjrzyj się uważnie :P i zobaczysz na dole "Joke" :]. Trzeba się przyglądnąć dokładnie :-P. Ale też masz racje , oby nie wykrakał :]. Serwer już działa , czyli sprawa wyjaśniona :-). Rfs zamknij temat , bo się OT zaczyna robić xD :-D.
Serwer póki co nie zostanie wyłączony także to pewnie jakiś błąd.
Zamykam i nie panikować...