PDA

Zobacz pełną wersję : CYKLOP_RASZUJE

Galro
30-12-2008, 13:28
Miałem tego nie pokazywać ale skoro cyklop tak ze mną pogrywa to ja też to było nie pamiętam dokładnie kiedy ale około tygodnia temu....
to jest link do fotki jak on raszuje

http://www.wrzuta.pl/obraz/jByffflBjz/de_inferno0010

[ Dodano: 30-12-08, 13:31 ]
To jest mapka inferno nie daleko od respa tt jak widać czas jest 1 minuta do końca .

Street
30-12-2008, 13:41
Teraz będziecie się tak nawzajem podpierdzielać?? :/ może i widać że ct i jest jedna minuta ale za to nie widać:
1. Czy cy-klop nie miał wtedy kreta. Jeśli miał to banowanie jego jest niesłuszne
2. Czy z drużyny przeciwnej nie został się tylko 1tt. Jeśli jest taka sytuacja wtedy nie zważając na czas można raszować

A więc bardzo miło że zrobiłeś foto ale i tak nic ono nie daje.. A jak mówiłem jeśli sam nie zobaczę nie banuje i możesz sobie wklejać takich screenów ile ci dusza zapragnie ale ja na słowo Ci nie uwierzę. To tyle :medit:

Mardog
30-12-2008, 13:55
Weźcie dajcie im po warnie i sie skończy dzień dziecka :?
Po jajco zakładać temat ten raszuje ten siedzi na txt , ten zabija z respa ten sra a ten wali bąki :|
Wszyscy udajecie świętych a sami nie jesteście lepsi :/

N1eDzW1eDz
30-12-2008, 14:33
Dokładnie z wami się zgadzam-.-Kuzwa same konfidenty tutaj-.-Sorry galro ale ja cie nie podj.ebalem ,że granatami rzucales i nie dawałem screenow.-.-Opanuj sie!

Galro
30-12-2008, 20:11
Uważacie mnie za konfidenta ?
To nie ja zaczełem podpierdalać na cy-klopa tylko on na mnie... Ja mam około 15 ss z raszerami na war3ft ale nie daje ich bo po co ? ja nie jestem jak cy-klop że bedzie piersze lepsze ss wrzucal żeby podlizac dupe adminom tylko skoro on na mnie to ja na niego oko za oko ząb za ząb :/

N1eDzW1eDz
30-12-2008, 21:08
^Jak on jest głupi to ty daj mu spokój...I co będziecie się podp... cały czas??Wyluzujcie...

Galro
30-12-2008, 23:05
Niedzwiedz ty nie wsadzaj dupy w nieswoje sprawy :*

N1eDzW1eDz
31-12-2008, 10:25
JEżeli piszesz to na forum to jest to każdego sprawa-.-Co za dzieciaki będą teraz sprzedawać jeden drugiego...Dobra widzę ,że jesteś uwzięty w hu... Więc rób co chcesz-.-

QuizzzY
31-12-2008, 13:00
Dobra zamknijcie ten temat bo tylko burdel tu robią ... Sprawa przedawniona bo tydzień temu koleś rashował a najlepsze uzasadnienie dał Street. I zamknijcie te swoje buzie bo nadajecie jak katarynka jeden na drugiego.