PDA

Zobacz pełną wersję : POJE*ANY ADMIN

Avares
29-12-2008, 18:04
POJE*ANY ADMIN STREET DAL MI PERM BANA I NAPISAL "HONORO TY" co to ma być!

to dzieciak neo jest i nawet nie napisał za co?

caNNaBisSss
29-12-2008, 18:08
Uwazaj sobie ! :cool:

Street
29-12-2008, 18:09
coo?? gdzie?? kiedy?? na jakiej mapie -.-?? i sam jesteś (...)

EDIT:

Dobra widzę człowieku że z tobą to nawet nie opłaca się rozmawiać... Jeśli dostałeś perma ode mnie to zapierdzielaj na dysk i znajdź ss a następnie oddaj je na forum. Bez tego unbana nie dostaniesz.. bo za rasz nie permuje -.- i pohamuj język bocie bo w domu nie jesteś ;-)

add!.
29-12-2008, 18:09
Avares, warn za obrażanie admina.

Avares
29-12-2008, 18:34
WIEESZ GDZE MAM TWOJ WARN!!!

WEJDE NA 5 MIN JUZ MAM BANA NAWET NIE WIEM ZA CO NAWET JAK IDZE KTOS Z MOJEGO TEAMU TO BAN NIE WIADOMO ZA CO!!!!

nie jest to dziwne?? nie bede wrzocal co chwila ss na forum bo nie mam czitow i nie powinienem miec bana bo ci sie cos w glowce poprzewracalo

neU
29-12-2008, 18:40
hahahhqa Street
Jesteś śmieszny. Dajesz bany za nic a tłumaczysz się SS bo wiesz ocb, a nowi nie wiedzą o żadnych SS.

Die$eL
29-12-2008, 18:45
Niewidomy ? Przeciez Seele sie jeszcze niewypowiadal...Chyba ci chodzi o Streeta... A kazdy gracz, ktory gra na tym serwie powinien zapoznac sie z jego regulaminem...
PZdR

Avares
29-12-2008, 18:58
OMG!!

Nic nie robiłem nie rozumiesz tego???

Ten gówniarz daje bany jak mu mały skoczy z radości! Niech mi da UNBANA albo to uzasadni bo za nic dał a nie bede SS kopiowął bo tam tylko jest jak stoje i już. A i tak nawiasem ten dzieciak ma WH chodzi mi o Streeta

Die$eL
29-12-2008, 19:02
Zapewniam cie szanowny kolego ze Street niejezdzi a haxach... Jest zbyt dojrzaly... :-> A ty niejestes od obrazania jego, poniewaz on cb nieobrazil wiec czemu ty masz to robic ?! :-P A unbana dostaniesz jak wrzucisz SS
A bana uzasadniac to musi Street :cool:

Avares
29-12-2008, 19:24
Człowieku! nie bede tej gnidzie wrzocał SS co 5 minot bo on juz 3 raz mnei banuje, kto ten server zalozyl to niech zdejmie tego psiajucha z adma, a i ma mi dac unbana, nie wiem czyj to server ale niech pozmienia niektorych zdechlakow co nie wiedza po co jest adm

Street
29-12-2008, 19:25
Po1.

hahahhqa Street
Jesteś śmieszny. Dajesz bany za nic a tłumaczysz się SS bo wiesz ocb, a nowi nie wiedzą o żadnych SS.

skoro nie wiesz ocb to nie udzielaj się... teraz to ty jesteś śmieszny

Po2. Nie daje bany za nic.. Rasz, txt, reklama, przekleństwa, obraza gracza/ admina podlegają każe minutowej. Perm daję tylko i wyłącznie w przypadku zrobienia ss więc jeśli masz perma to bez ss nie masz co tu kwiczeć...

Po3.
HONORO TY
1rwszy raz widzę takie uzasadnienie bana.. w przypadku zrobienia ss i zbanowania delikwenta w postaci bana "na zawsze" informuje o tym. Najczęściej jest to coś w stylu "ss na forum"

Po4.
Ten gówniarz daje bany jak mu mały skoczy z radości! Niech mi da UNBANA albo to uzasadni bo za nic dał a nie bede SS kopiowął bo tam tylko jest jak stoje i już. A i tak nawiasem ten dzieciak ma WH chodzi mi o Streeta Jeszcze raz taki tekst a w ogóle sobie nie pogadamy. Na razie jestem nastawiony na to aby rozwiązać ten problem, ale jeśli będziesz zachowywał się tak dalej to najzwyczajniej Cię oleje. Jednego zbotowanego chama na servie mniej :/

add!.
29-12-2008, 19:25
Człowieku jak nie dasz SS to możesz się pożegnać z unbanem. Więc wybieraj.

Avares
29-12-2008, 19:32
Street niemoto i sknerotyku! Za co dałeś mi bana? Dociera coś do Ciebie wiem że masz parkinsona ale postaraj sie pomyśleć za co dałeś mi bana?

WIEM! sądząc po twoim rozumowaniu to pewnie 3 kratki o demnie szedł ktoś z mojego teamu i pojołeś to na rash !:d nie przejmoj sie tym a teraz mnie odbanuj wybaczam CI

Mariosz
29-12-2008, 19:38
Neoostrada niszczy ludzi... to widać...
Zamykam.