PDA

Zobacz pełną wersję : Umyj uszy i kup okulary STREET

[PL] Piter =]
27-12-2008, 17:19
Dostałem dzisiaj bana na 30 minut za free od Streeta. Kampie sobie na skrzynce na duscie2 i wybijam wszystkich (ogólnie karam botów)i krzycze do mikro "giń". A tu za chwile ban (nie wiem od kogo)
"Kicked :Masz bana! Powod: ssij -.-? opanuj slownictw".

Jak masz zły dzień to nie graj a nie dajesz bany za free.

Wiedzmin
27-12-2008, 17:35
Piter lubie cie ale ban jest jak najbardziej uzasadniony. Bardzo czesto klniesz i obrazasz innych graczy. Takze odczekaj te 30 minut i nie marudz :/ W temacie takze obraziles ADMINa;/ Opanuj Sie i wroc na Serva

Street
27-12-2008, 17:43
Taa... bana dostałeś i będziesz dostawał ode mnie.

Piter =]]Przyznac sie kto nie umył dzisiaj uszy i nie założłył okularów, a ma wade wzroku i -20. zaraz Cie opierdzielę solidnie bocie.. wadę niedopieszczenia masz? Gdyby za każde twoje niepotrzebne słowo server dostawał grosz to mielibyśmy servery z każdym modem do sądu ostatecznego!! Ile razy mam Ci powtarzać abyś przestał tak napi.erda.lać przez ten twój zasr.any mikrofon?! Gaga Ci dawać nie będę bo mam inne sposoby dotarcia do twoich skromnych pokładów samozachowania i inteligencji. Określenia typu "hahaha ssij", "giń pedale" sobie możesz wsadzić w dupsko bo ja na swojej zmianie tego tolerować nie będę. Jak tak bardzo lubisz ssanie to kup sobie odkurzacz i przyssij się do rury a nie włazisz na server i pie.rdo.lisz od rzeczy. Bany będziesz dostawać dopóki się nauczysz. I tyle...

A i jeszcze jedno. Po banie na 30min jeśli wleziesz mi po 10min Neo bocie to bana dostaniesz na 2x tyle ile miałeś.. a ja potrafię być baaaaardzo upierdliwy. Może to przemówi Ci do bani

pzdr

[PL] Piter =]
27-12-2008, 19:49
po primo nie używam określenia "ssij" (jak ktoś takie coś kiedykolwiek usłyszał to niech niezwłocznie przeczyta ulotke bądź skonsultuje sie z lekarzem lub farmaceutą)

"Giń" owszem ale "pedała" też sobie nie przypominam (jak ktoś takie coś kiedykolwiek usłyszał to niech również niezwłocznie przeczyta ulotke bądź skonsultuje sie z lekarzem lub farmaceutą)

Owszem używam zwrotów jak polerowac poręcz lub czyścic taboret ale określenia napisane wyżej przez Streeta są nieuzasadnione.

Jeśli ktoś czuje sie obrażony moim zachowaniem to niech mi to powie, bo jakoś nikt wcześniej większych pretensji nie miał (a jak ktoś ma to niech mi to napisze, albo niech pucuje poręcz :P ). (Street ty nie musisz już nic więcej mówic bo ty i tak zawsze masz racje :/ )

[ Dodano: 27-12-08, 19:51 ]

W temacie takze obraziles ADMINa;/

Nie obraziłem tylko stwierdziłem fakt, to działa w dwie strony albo żyjemy w zgodzie, albo sie kłócimy ja wolałbym raczej tą opcje ze zgodą.

Street
27-12-2008, 21:13
Ja nie muszę mieć racji. Po prostu wiem to i pisze.. bana za nic byś nie dostał, a wyobraź sobie że mam dobry słuch i wzrok. I po jeden primo: masowy spam zarówno na @czat jak i zwykłym- graczy że piter przegina ze słownictwem i pierdzieleniem przez mikro (zarówno mnie jak i duża cześć innych graczy to cholernie wkó$#%a bo skupić się nie można kiedy dziś nawet na takim cbble piter z każdym kolejnym fragiem kłapał jak Paździoch z kiepskich), po 2 primo wyraźnie na mapie dd2 zabiłeś jakiegoś gracza i z twoich ust padły słowa "hahaha (...) ssij" więc zainterweniowałem, po 3 ja jak i reszta graczy zwracałem Ci uwagę abyś opanował się i przestał pierdzielić głupoty przez mikro, przykro mi że nie posłuchałeś (tak się zastanawiam że może piter wykształciłeś jakiś organ echolokacyjny? wiesz jak nietoperze.. drzesz się, pierdzielisz głupoty potem fale dźwiękowe roznoszą się po mapie i dochodzą do graczy, next odbijają się od nich najczęściej w postaci "zamknij się" a na koniec docierają do Ciebie i takim oto sposobem wiesz gdzie są.. hmm..) po 4
Piter =]]również niezwłocznie przeczyta ulotke bądź skonsultuje sie z lekarzem lub farmaceutą również niezwłocznie skonsultuj się ze swoim lekarzem bo wg mnie masz jakieś rozdwojenie jaźni :/ Ciężka sprawa stary... pierdzielisz takie głupoty a potem jeszcze tego nie pamiętasz i wciskasz mi tu kity że mi się przesłyszało -.- a może duch Cię opętał? to konsultacja z księdzem dobrze Ci zrobi. Najlepiej niech któryś z egzorcystów adminów taki dill czy neo np wypowie się w tej sprawie ;-) bo już gadałem z nimi na temat twojego ciągłego peird(...) kłapania przez mikro.

Mam nadzieję że mikołaj nie przyniósł Ci nowego mikrofonu pod choinkę bo to by była katastrofa -.- i naprawdę... Wejdę na server a zamiast odgłosu granata usłyszę jakieś twoje wycie do księżyca banem nie pogardzę. I sram na te twoje skargi na forum... Przynajmniej mam satysfakcję z tego że mogę ulżyć zmęczonym uszom innych graczy przez te twoje nadawanie.

KaCzoR
27-12-2008, 21:46
Piter street ma racje sam raz cie uciszałem bo gadasz jak na haju zabijesz kogoś to odrazu coś tam krzyczysz albo jak zaczynasz runde to drzesz sie przez micro ''teraz was pojade teraz was pojade boty'' to jest denerwujące i nie pozwala się skupić na grze . Ja tam nic większego do ciebie nie mam ale przesadzasz z tym krzyczeniem przez micro .

Seele ^
27-12-2008, 21:52
pierdolicie głupoty...jak komuś nie odpowiada, to klikacie esc, i go sobie mutujecie, mi to osobiście nie przeszkadza. Co do admin chatu, w większej ilości przypadków, jak nie we wszystkich on pisze do mnie, więc niech pisze....

Mardog
27-12-2008, 21:54
No mi ogólnie też to nie przeszkadza umie mówić to niech mówi od tego ma struny głosowe i buzie :]
Poza tym na admin czacie pisze do mnie jak i do sałaty :-D

Wiedzmin
27-12-2008, 22:04
CENZOR głupoty...jak komuś nie odpowiada, to klikacie esc, i go sobie mutujecie, mi to osobiście nie przeszkadza. Co do admin chatu, w większej ilości przypadków, jak nie we wszystkich on pisze do mnie, więc niech pisze....

Ja nie mowie ze mi przeszkadza jego gadanie... Chodzi o to ze za duzo bluzga.... Niektorzy moze sobie tego nie zycza

caNNaBisSss
27-12-2008, 23:15
Tym co przeskadza przeklinanie to są jacyś inni ;] Piter jest zajebisty sprawia super atmosfere na servie i wogule :)) Sałatka i Mardok mają racje ;]]

Street
28-12-2008, 00:06
A mnie to nerwi... rozumiem was.. od czasu do czasu można coś powiedzieć, tak jak taki willy np. on sporo gada ale z umiarem... a nie jak piter! no ale bez kitu.. dziś to była opera! ja tu sobie spokojnie kampie na dd2, wsłuc***e się czy ktoś nie lezie a ten zaczyna mi jakieś serenady odwalać -.- wtf?! obok mnie wybuchł granat a ja zdziwiony skąd on leci bo piter tak napierdzielał farmazony, że zaraz wszystkich wytłucze, że będą mu krzesła myć.. jak on gada to spokojnie drużyna orków może zrobić najazd na bs i nikt nie usłyszy -.- normalnie skupić się nie da.. po 3ch upomnieniach ban a piter wielce zdziwiony o co mi chodzi... Proszę bardzo jak to nikomu nie przeszkadza to niech tak każdy podłączy mikrofon i zacznie pierdzielić.. to jest cs a nie głosowanie.. . mikrofon służy do porozumiewania się z drużyną, zawiadomienia gdzie leży paka, gdzie jest ten a ten, na jaki bs idziemy itd.. a piter nadzwyczajnie robi sobie dworzec i śmiech na sali a ja jak i większość graczy tego tolerować nie będę... Proszę bardzo piter, używaj mikrofonu, ale jak zaczniesz znów kłapać bez sensu to na zwykłym upomnieniu kończyć nie będę...

I żeby nie było. Nie mszczę się, nie faworyzuje, nie wymyślam sobie i grom wie co tam jeszcze. Po prostu większości graczy to przeszkadza mi również a piter to nie żaden komentator servera. Więc przy odrobinie szacunku i zrozumienia niech się dostosuje, tak będzie najlepiej

pzdr

Wiedzmin
28-12-2008, 09:06
Tym co przeskadza przeklinanie to są jacyś inni ;] Piter jest zajebisty sprawia super atmosfere na servie i wogule :)) Sałatka i Mardok mają racje ;]]

Piter to spoko koles !! Lubie z nim grac !! Niech se klnie w czasie gry ale z umiarem. Tylko ze wczoraj padlo pare tekstow ktore mogly kogos obrazic !!!

Eragon
28-12-2008, 09:30
Ban jak najbardziej uzasadniony i nie ma co się z tym wspierać. Temat zamykam,

p.s. na Admina nie masz żadnych szans już raczej.. ; p

[PL] Piter =]
28-12-2008, 10:02
Nie no street wsadził w moje usta swoje słowa OKEJ zgadzam sie z Tobą dla świętego spokoju. Co z tego że 90% przekręciłeś (np. Myc taboret a ja mówie Pucowac :)) )
A wyrażenia ssij wogóle nie używam (czego jestem pewien na 100%). Okej Street zna swoje racje co z tego że nie są prawdziwe :)

A Ty Eragon chyba masz racje (między innymi dlatego że rekrutacja jest OFF :P )
Ale jak by nie było racja :P
Ale i tak wszystko od rufusa zależy :P

Eragon
28-12-2008, 10:23
Piter =]]

A Ty Eragon chyba masz racje (między innymi dlatego że rekrutacja jest OFF :P )
Ale jak by nie było racja :P
Ale i tak wszystko od rufusa zależy :P

Pewnyś? ;)
Pisze to związku z tym, iż pamiętam Twoją kandydaturę. A teraz już sobie wszystkie szanse przekreśliłeś.
rfs podejmie własciwą decyzje.. ; )

Mariosz
28-12-2008, 11:38
No to ja w końcu tu napiszę... Bana dostał jak najbardziej uzasadnionego... Mi również przeszkadzało Twoje fanfolenie na kabulu i dlatego wyszedłem bo ostatnio nie mam serca nikogo banować ^.- Jeżeli chcesz sobie pogadać to idź na naszego TS'a i weź udział w Idolu, bo add. powinien za jakiś czas organizować. Bana dostałeś na 30 minut, a robisz tutaj apokalipse... Zamykam i pozdrawiam.