Zobacz pełną wersję : [ Ban ] Kapioszka
Kapioszka9147
27-12-2008, 16:31
Witam
Nick: - Kapioszka
Opis: - Gralem sobie spokojnie na mapce dd2 a tu nagle ban za cheaty
IP: - Nie stety mam zmienne
Screenshot:
http://img265.imageshack.us/my.php?image=dedust20003hz0.png
http://img296.imageshack.us/my.php?image=dedust20004ls4.png
http://img227.imageshack.us/my.php?image=dedust20005al3.png
http://img296.imageshack.us/my.php?image=dedust20006ma6.png
http://img296.imageshack.us/my.php?image=dedust20007fs1.png
Ja tu nigdzie nie widze zebym mial cheata a ss zrobil mi admin kiCk .
Jak widac z reszta na ss
Aha to bardzo fajnie ze dziś jest 27.12.2008r. a ss zrobiłem Ci 24.12.2008r. Po za tym co robiłeś przy 1 ss ze jest taki rozmazany? Trochę dużo czasu zajęło ci wrzucenie tych ss chyba ze coś przy nich majstrowałeś... a po za tym ja nie grałem dziś cały dzień więc coś kręcisz... Nie wiem czemu jest tak dziwnie albo mi się tylko wydaje ale na 1,2,3 ss nie żyjesz potem na 4 ss nagle ożywasz i jesteś przy bs gdzie dobiegłeś w czasie 1 sekundy
http://img401.imageshack.us/my.php?image=dedust20004ls4pu1.png
i na 5 ss znowu nie żyjesz... Więc nie wiem co ty chcesz zrobić jak to po prostu ktoś miał na tobie kamerkę ustawioną bo:
http://img530.imageshack.us/my.php?image=dedust20006ma6cn5.png
Chyba ze na serwerze było 2 Kapioszków... Sami to oceńcie bo ja mogłem się pogubić... oceńcie całą sytuacje...
Kapioszka9147
27-12-2008, 21:34
[ Po za tym co robiłeś przy 1 ss ze jest taki rozmazany? Trochę dużo czasu zajęło ci wrzucenie tych ss chyba ze coś przy nich majstrowałeś...
KiCk przy pierwszym majstrowalem bo chcialem wczesniej wrzocic i wrzucalem na jakas strone i sie nedalo bo pisalo cos tam o rozmiarze i niewiedzialem wiec w paincie zmniejszylem pozniej zobaczylem ze jest niewyraznie i chcialem znowu powiekszyc ale juz zostalo rozmazane :( A dlatego tak dlugo wrzucalem bo nawet niewiedzialem co to jest ss dopiero dzis do mnie kumpel przyszedl i mi zrobil !
Kapioszka9147
27-12-2008, 21:41
[Nie wiem czemu jest tak dziwnie albo mi się tylko wydaje ale na 1,2,3 ss nie żyjesz potem na 4 ss nagle ożywasz i jesteś przy bs gdzie dobiegłeś w czasie 1 sekundy i na 5 ss znowu nie żyjesz... ]
Wiesz co Mnie tam zabil Cy-Klop czy jakos tak i odrazu przecoaczylem na jego kamerke i kapioszka jeszcze przez chwile zostalo popatrz na 5 ss jest juz cyklop zwroc uwage na 4-5 ss to jest caly czas cyklop :)
[ Po za tym co robiłeś przy 1 ss ze jest taki rozmazany? Trochę dużo czasu zajęło ci wrzucenie tych ss chyba ze coś przy nich majstrowałeś...
KiCk przy pierwszym majstrowalem bo chcialem wczesniej wrzocic i wrzucalem na jakas strone i sie nedalo bo pisalo cos tam o rozmiarze i niewiedzialem wiec w paincie zmniejszylem pozniej zobaczylem ze jest niewyraznie i chcialem znowu powiekszyc ale juz zostalo rozmazane :( A dlatego tak dlugo wrzucalem bo nawet niewiedzialem co to jest ss dopiero dzis do mnie kumpel przyszedl i mi zrobil !
O to potwierdzam bo jest moim kolega z osiedla i wszystkie ss wrzucilem na stronke jak przyszedle do niego do chaty i nic nie majstrowal Patrzac na ss to nigdzie nie widze jakiegos wh lub cos innego
A to ze ozywil to mogl grac Wartownikiem i Uzywac Ringstu
Kapioszka9147
27-12-2008, 21:49
Kapioszka9147, co to ma być ?? po co to cytujesz??
Głupi czy z policji??
Dobra się nie będe z wami kłócił... a ciebie Z![o]MaL*EVil*, nikt nie prosił o wypowiedz i gówno nie to interesuje ze to twój kolega...Kapioszka9147, a po za tym możne mi powiesz czemu tak długo czekałeś żeby wrzucić te ss? i czemu wchodziłeś na serwer w czasie gdy masz bana?! nie obchodzi mnie to że masz neo masz bana to nie wchodź na serwer...
Wiedzmin
27-12-2008, 22:01
Posty se ewidetnie nabija. OFF TOP
Głupi czy z policji??
Raczej to pierwsze.
Dobra się nie będe z wami kłócił... a ciebie Z![o]MaL*EVil*, nikt nie prosił o wypowiedz i gówno nie to interesuje ze to twój kolega...Kapioszka9147, a po za tym możne mi powiesz czemu tak długo czekałeś żeby wrzucić te ss? i czemu wchodziłeś na serwer w czasie gdy masz bana?! nie obchodzi mnie to że masz neo masz bana to nie wchodź na serwer...
Troszke Hamuj ze slowami to ze masz Admina to nie znaczy ze jestes Bossem na forum
A po za tym ma Neta Z Dialogu
Nie chcesz sie klocic bo wiesz jaka jest prawda poprostu zrobiles blad robiac te ss i dac kolesiowi Bana na 2 raz przemysl co robisz
Bo raz mu sie fartnelo ze statami 23 na 10 na dd2 to juz cheat ahah
Ty Z![o]MaL*EVil*, wiesz co ci powiem... To że mam admina to nie jestem Bossem na forum tak jak ty to napisałeś... Admina dostałem i jestem bardzo zadowolony i cieszę się z tego... A po za tym nie mam co się hamować bo jestem jaki jestem i na siłę się nie będe zmieniał... A po za tym nie napisałem tu nic ze się nie pomyliłem, napisałem:
Sami to oceńcie bo ja mogłem się pogubić...Więc nie wiem o czym ty do mnie mówisz... A ss nie dostał dla tego ze miał takie staty tylko dziwnie grał... A co ty byś sobie pomyślał jak by koleś przez 3 dni ss nie wrzucał na forum? I dla czego Kapioszka9147, wchodzisz na serwer po upływie 2h od zbanowanie jak gdyby nigdy nic nie wrzucając ss? Wytłumacz mi to bo jestem ciekawy...
Pozdrawiam ;-) .
Ale nie rozumiesz nie wrzucal ss bo to jest tluk pancerny musialem do niego przysjc i sam mu wrzucic na stronke a potem na forum
A to ze wchodzil na serwa to juz do niego pretensje
Z![o]MaL*EVil*, no naoisałem chyba
I dla czego Kapioszka9147, wchodzisz na serwer po upływie 2h od zbanowanie jak gdyby nigdy nic nie wrzucając ss? Wytłumacz mi to bo jestem ciekawy...
więc nie mam do ciebie pretensji za nic tylko do niego, i czekam aż mi to wyjaśni bo już mnie to drażni ze jak ktoś ma neo to to robi co chce....
kICK- Gość po prostu został zabity jak mu ss zacząłeś robić. A kamera mu się przeniosła na CY-KLOP'a, który go zabił... Jak dla mnie czysty.
A cy ja mówię że jest brudny? :-P Już wczoraj byś został unbana ale nie mogę ci dać bo sam jestem zbanowany;p... ale jak masz neo to śmiało wchodź na serwer jak dla mnie. Tylko jak kiedy dostaniesz bana za coś to nie wchodź na serwer i odczekaj kare ;p
Temat Zamknijcie
Kapioszka9147
29-12-2008, 13:04
To bede dalej banowany czy juz moge wchodzic na serwa??
Kapioszka9147, a byłeś już na serwie?? Zbanował ciebie ktoś?? Jak nie to po jajco pytasz?