Zobacz pełną wersję : Nierozumiem bana!!
Gram sobie dzis na wra3ft na mapie de_nuke i nagle dostaje bana nie wiem od kogo(nienapisał)a powód:"tyś jest cały czerwony" o co chodzi moze mi ten admin powiedziec o co chodzi a nawet początek mapy był i nie wiem naprawde o co chodzi chyba był to admin seele by był ale nie wiem czy to on wiec mozecie mi powiedziec o co chodzi??
Zmieniłem nick w grze na Ratchet i na nim mi dał tego bana
(A jak sie zmienia nick na forum)
Reidak, pewnie grałeś na innym nicku i w czasie gry zmieniłeś na ratchet, seele czy tam inny admin uznał to za próbę kradzieży expa więc ban poleciał pewnie perm :]
caNNaBisSss
27-12-2008, 15:05
to ja zbanowałem ;] daj IP to cie odbanuje xd
ale ja juz od tygodnia mam ten nick!
a jak sprawdzic IP bo na war3ft wiem ale nie mam do niego dostepu jak znalesc IP gdzies w opcjach czy cos???
Wiedzmin
27-12-2008, 17:30
http://www.mojeip.wp.pl/
Tu masz swoje IP.
przepraszam ze pisze w tym temacie ale nie mam tu konta i nowego tematu zalozyc nie moge...
Wcozraj gralem na servie war3, na mapie aim_headshoot, uzylem teleportu *gram hummanem) i dostalem bana, rozumialbym gdyby to byl ban na 30 min. (to moj pierwszy ban na tym serwie) ale dostalem go na tydzien!
prosze o odbanowanie
Ip: 85.222.86.176
Host: 86-176-N1.aster.pl
Davies odbanowałem, może jakiś admin się pomylił i dał Ci na tydzień :-P
I znowu dostalem bana tym razem pernamentnego... Od Admina Seele^... a za co? bo napisalem do kumpla na say "co za c***" a admin Seele odebral to jakbym napisal to do niego..
Proze o odbanowanie...
ta do kumpla...zabiłem cię i od razu tak napisałeś, żadnej innej gadki nie było...admini na szczęście widzą to co piszą już nie żyjący...
co z tego ze napialem to dopiero gdy mnie zabiles.. ja z kumplem jakby "scigalismy sie kto ma wiecej fragow" a ty mnie zabiles i on ze mna wygral i napisalem do niego "wlasnie to"..