Zobacz pełną wersję : Za co ban?
Za co otrzymałem bana? NA WAR3?
malvorio
25-12-2008, 18:38
Sprawdziłeś konsole? dostałeś perma , opisz to jakoś....
Hmm na początku Admin jakiś o nicku fs. Neo czy jakoś tak był na SPECT a potem było SS for mój nick i ban powód:ss forum
to wrzuć na jakiś hosting te ss i daj linki tutaj
Te SS masz w
...:\Program Files\Valve\cstrike :-D
malvorio
26-12-2008, 10:47
wrzuć je na www.imageshack.us
Ale tam nic nie ma: jest jak ide z AWP bez lunety na de_nuke w strone hangaru i patrze w góre na skalki i już....
malvorio
26-12-2008, 11:51
no ale masz to pokazać, mozesz klamac...
Więc tak... Krótko i na temat Avares, daj ss tu na forum... wrzuc je na www.imageshack.us i będą wszyscy zadowoleni...
A ty malvorio, To mnie denerwujesz już po co piszesz takie krótkie posty... Chcesz sobie pogadać z Avaresem to sobie weź jego gg i se popiszesz z nim...
No wrzuć je tam gdzie Ci mówią. On twierdzi ze ma tylko 1 SS może ściemnia, a może nie, admin co dał mu bana musi pokazać Screena z dowodem ile SS zrobił :] jak nie no to unban z miejsca.
*Muffin*
26-12-2008, 14:40
Mardog le jak zrobisz 4ss komuś ,to wszystkie są praktycznie takie same bo w tym samym czasie^.- I Avares chyba boi się je wrzucić bo widać tam czit:D hah jakich czitów Ty używasz że nie ominęły ss'ów?:D
Koleś nie da ss to na czarną listę z nim :-).
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=40058#40058
aaa.. a przed chwilą twierdziłeś jeszcze że to ja dałem ci bana :hah: a tu widzę
Hmm na początku Admin jakiś o nicku fs. Neo czy jakoś tak był na SPECT a potem było SS for mój nick i ban powód:ss forum ty jakiś nienormalny koleś jesteś.. Teletubisie mówią :papa:
Widzisz boisz sie dodac tych SS bo tam widac haxa... Jak bylbys czysty oddal bys to i bylo by po sprawie ale ty pewnie jestes taką osobą która stosuje zasade "Trupami do celu" Chcesz zniszczyc komus reputacje nagadac ze nieslusznie to zrobil zeby odbiec od tematu SS... :hah: Jezeli nieoddasz tych SS to Tak jak Street mowil Teletubisie mowią papapa :wink:
Tu nie dodał SS a założył nowy temat.
Tak więc zamykam.