PDA

Zobacz pełną wersję : ban csiak

SIMI
24-12-2008, 21:46
nick:csiak
data:24.12
ip;
http://img401.imageshack.us/my.php?image=dedust20000ei8.jpg
demko:
http://wyslijto.pl/plik/s9yb3awitu

koles ma perfidnie wh.prosze zobaczyc celuje przez scianyt na przeciwkinow

Mardog
24-12-2008, 22:28
SIMI, mówiłem niezakładaj tematu xD teraz jak to uwidzi to zmieni nick i po ptokach.
Bana dostanie od razu jak wejdzie chyba ze H@ da mu bana z IP :-P

SIMI
24-12-2008, 22:48
Wysłany: Dzisiaj 21:46 ban csiak

e [Dzisiaj 21:50] SIMI: na csiak zrobilem demko a tomek ucikl

[Dzisiaj 21:57] @Mardog: Niezakładaj tematu tylko daj mi link do demka

temat zrobilem zanim napisales

Haszcz
24-12-2008, 22:52
też typ mi sie coś wydawał ;P bo tak dziwnie celownikiem po scianach latal ;)

Mardog
24-12-2008, 23:08
A no to laska na to wbije i dam mu perma z przyjemnością :-D taki prezent pod choinke :-P
Najlepsze jest to że koleś już długo gra jak cholera i było wporzo a teraz pokazał swoje prawdziwe oblicze :]

malvorio
25-12-2008, 15:13
A no to laska na to wbije i dam mu perma z przyjemnością :-D taki prezent pod choinke :-P
Najlepsze jest to że koleś już długo gra jak cholera i było wporzo a teraz pokazał swoje prawdziwe oblicze :]

Next Vita hahaha xD

kICK
25-12-2008, 16:48
Dziś csiakowi zrobiłem ss i dałem banika ale ma chyba zmienne ip ;]

*Muffin*
25-12-2008, 18:53
NO:/ właśnie kick robił mu ss i banował.
Proponuje by wrzucić go na czarna listę i Powiedzieć wszystkim adminom żeby jak go zobaczą od razu banowali :} BO TAK BYĆ NIE MOŻE:D

kieszonka
25-12-2008, 20:52
Witajcie! to ja csiak... piszę z tego nicka bo "csiaka" ktoś mi ukradł Tzn. zarejestrował się na forum moim nickiem i wczoraj nim grał z wh :( Ja od 20 nie mogłem grać bo byłem u babci na wigilii a później poszedłem na pasterkę. Jeśli chcecie sprawdzić czy csiak i kieszonka to jedna i ta sama osoba to zapytajcie Niedzwiedzia on mnie zna bo jesteśmy z jednego miasta!!! teraz nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc.... :(

kICK
25-12-2008, 20:57
Ehh nie wszyscy mi to mówią ostatnio ss dasz i będzie unban... Bardzo dobrze ze SIMI zrobił ss twojego ip i widać ze masz Neo, A teraz wkręcasz ze ktos inny grał :?

malvorio
25-12-2008, 21:00
Witajcie! to ja csiak... piszę z tego nicka bo "csiaka" ktoś mi ukradł Tzn. zarejestrował się na forum moim nickiem i wczoraj nim grał z wh :( Ja od 20 nie mogłem grać bo byłem u babci na wigilii a później poszedłem na pasterkę. Jeśli chcecie sprawdzić czy csiak i kieszonka to jedna i ta sama osoba to zapytajcie Niedzwiedzia on mnie zna bo jesteśmy z jednego miasta!!! teraz nie wiem co mam zrobić proszę o pomoc.... :(

A masz ss'y jak byłes u babci?? haha xD :hah: :papa: żegnamy haxa

kieszonka
25-12-2008, 21:03
no chyba proste że jak ja nie grałem to grał ktoś inny tzn ten który ukradł mi nicka
ja NIGDY czitów nie miałem w ogóle nie wiem skąd je ściągnąć i jak ich używać....

[ Dodano: 25-12-08, 21:05 ]
W dodatku ktoś inny założył konto na tym forum za pomocą mojego nicka
czy to nie dziwne???

kICK
25-12-2008, 21:05
Ej dobra widać ze masz zmienne ip, bo chyba dwie inne osoby nie graly na innym ip na hax na twoim nicku.

Nie nie jest to dziwne ze ktoś założył konto na takim nicku bo nick "csiak" jest dosyć popularny.

SIMI
25-12-2008, 21:09
no chyba proste że jak ja nie grałem to grał ktoś inny tzn ten który ukradł mi nicka
ja NIGDY czitów nie miałem w ogóle nie wiem skąd je ściągnąć i jak ich używać....

[ Dodano: 25-12-08, 21:05 ]
W dodatku ktoś inny założył konto na tym forum za pomocą mojego nicka
czy to nie dziwne???

a moze niewinioatka udajesz?:> jak dla mnie to jedna i ta sama osoba

kICK
25-12-2008, 21:13
a moze niewinioatka udajesz?:> jak dla mnie to jedna i ta sama osoba

Dobrze mówisz... Też tak myślę bo dla mnie to trochę dziwne że akurat twój kolega akurat wtedy był na serwie i widział... a po za tym nie wiem skąd wiesz ze ten niby ten ktoś grał na wh...

malvorio
25-12-2008, 21:15
nom , a jak niewiesz jak używać haxów to zawsze jest poradnik...

Mardog
25-12-2008, 21:19
kICK, wiedział bo mu ktoś powiedział np. niedźwiedź.
Co do ciebie kieszonka, myślę że można dać Ci szansę tak na święta :] bo w sumie to każdemu należy sie 2 szansa.

kICK
25-12-2008, 21:23
Ja tam mu nie dam unbaba bo miał hax i wkręca...

Mardog, może i należny się druga szansa ale tym co na to zasługują, on nie zasłużył bo kłamał... ;-)

*Muffin*
25-12-2008, 21:27
Moim zdaniem MOżna by było tamtego "podszywacza" csiak ip wziąść i twoje i porównać ale skoro masz neo...
A ogóle moim zdaniem nie powinno mu się dać 2 szansy:] tak jak on napisal haxy se zazwyczaj tłumaczą:

może jeszcze napisz że nie wiesz nawet jak się haxy instaluj?właśnie tak haxy sie tłumaczą.A do tego haxy instaluje się jak każdy inny program.Więc nie wkręcaj.I jeszcze to "nawet nie wiem skąd haxy ściągnąć" Jak to nie wiesz?piszez bot do cs 1.6 w google albo FX Fighter 10.0 np i już.MOIM ZDANIEM DO ZAKRESU Z NIM!!! :P

kieszonka
26-12-2008, 08:03
no ok ja na haxach nigdy nie grałem ale ok...
No to jak odzyskam nicka na forum i w grze czy nie???

[ Dodano: 26-12-08, 08:05 ]

Dobrze mówisz... Też tak myślę bo dla mnie to trochę dziwne że akurat twój kolega akurat wtedy był na serwie i widział... a po za tym nie wiem skąd wiesz ze ten niby ten ktoś grał na wh...

o czym Ty mówisz jaki mój kolega???

malvorio
26-12-2008, 10:26
Dobra nie dostaniesz unbana... wh=BAN! Vita nie dostał 2 szansy... :x

diLL
26-12-2008, 10:43
Szansa , szansą . Tak naprawdę nie wiemy czy to co mówi jest prawdą , czy nie prawdą . Tak jak Mardog powiedział każdy zasługuję na 2 szansę. Nie znam kolesia osobiście lecz to prawda gra dosyć długo i myślę ,że nie chciał by sobie zniszczyć reputacji grając na haxah.

A teraz mam takie pytanie : po jaką cholerę robicie tutaj Gadu - Gadu? kiCK , wypowiedziałeś się raz , wystarczy a nie zapierniczasz z 5 postów w jeden temat i podważasz autorytety każdej wypowiedź . Nie chcę Cię obrażać , nic tych rzeczy tylko pytanie po co to ?Tak samo Malviorio napisałeś bodajże ze 3 posty , w których jeden z nich dotyczy tematu . Nie rozumiem Was. Jak się wypowiadacie , to zróbcie to RAZ a porządnie , a nie tutaj nam się Gadu - Gadu tworzy :].

Pozdrawiam :-).

kieszonka
26-12-2008, 12:38
tzn że dostanę 2 szansę???
Jeśli tak to zarejestruje nicka żeby nie było problemu...
tylko jest mały problem mogę zarejestrować tylko nick którego używam na forum a nie jest to "csiak" bo ktoś inny założył konto na tym forum pod tym nickiem.... co mam z tym fantem zrobić???

Mardog
26-12-2008, 12:43
kieszonka, nawet nie wiesz czy dostaniesz tą2 szansę :] zależy to od rfs'a.
Możesz zarejestrować nick csiak tak mi sie wydaje, podajesz nick(csiak) i hasło rfs na PW.

chmylek
26-12-2008, 12:47
ja mu tam nie wierze deinstalator 2 sznansy nie dostal

kieszonka
26-12-2008, 12:58
no to jak rfs dostanę drugą szansę??? to naprawdę nie ja wtedy grałem...:((

Seele ^
26-12-2008, 16:28
du.pa, nie wierze w takie bajki...było nick rejestrować, nie zrobiłeś tego, sam sobie jesteś winny.

kieszonka
26-12-2008, 16:34
no teraz zarejestruje nicka...
Proszę o drugą szansę...

N1eDzW1eDz
26-12-2008, 16:45
No dokładnie csiak kumpel z reala i on haxow nigdy nie używał...Sam mi csa pokazał i grał ze mną już na 3 servach...Mówił mi na mszy dzisiaj ,że ktoś się podszył , ja tego nie weim ale mu wierzę!Dobry chłop i tyle napewno jest czysty (DAjcie mu drugą szansę .PROSZĘ!)

PS jeżeli na zarejestrowanym przez niego nicku bedzie czitowal to usuniecie mi konto na forum i dacie mi perma na servie!

PS2 zrobicie jak uważacie:(

Seele ^
26-12-2008, 16:54
PS jeżeli na zarejestrowanym przez niego nicku bedzie czitowal to usuniecie mi konto na forum i dacie mi perma na servie! zmieniam zdanie, dajcie mu drugą szanse....i pilnujcie go bardzo uważnie :>>>>

kieszonka
26-12-2008, 17:01
Dzięki misiu :*:*:*:*:*

SIMI
26-12-2008, 17:03
z tego co mi sie wydaje to H@ serwera poejmuje takie decyzje czy dac mu 2 szanse lub cos.Przestancie spamowac bo nie dotyczy was ta sprawa....
w tym temacie powinny sie wypowiadac tylko osoba oskarzajaca,winny,moderator/administator i H@ serwera. Wiec po jaka pizde sie wtryniacie w ten temat?zeby posty se nabic oczywiscie;)
prosze moderatora o to aby kazda nastepna osoba nie powiazana z tym tematem dostawala warna

kieszonka
26-12-2008, 17:03
już wysłałem rsl'a pw o zarejestrowanie nicku...
czekam na odp :D

[ Dodano: 26-12-08, 17:05 ]
a ty SIMI, się tak nie mądrzyj...