Zobacz pełną wersję : [SKARGA] diLL
Witam. Składam skargę na admina BnSh^TeaM*diLL. Powód? Tenże admin nie słucha i nie czyta tego co się do niego mówi/pisze. Kilkukrotnie zwróciłem uwagę, że taki i taki gracz nie wykonuje celów mapy, a on nic, kompletnie mnie zignorował. Miało to miejsce dzisiaj, lecz takie sytuacje zapewne zdarzają się często.
Wnioskuję o odebranie temu graczowi admina/ponaglenie go, ponieważ nie wykonuje swoich obowiązków w dobry sposób.
Marcelinios
23-12-2008, 17:01
Lepiej sam nagraj demko daj na forum i tedy zbanujemy gracza ...
Witam. No to powiedz może co mówiłeś do szanownego Dilla :-P ? Jeżeli chodzi o rush to:
11.Zanim zbanujesz kogokolwiek musisz mieć konkretny dowód argumentujący swój czyn.
* za przekleństwo - screenshot z dowodem jak dany gracz przeklina
* za cheaty - screenshot (komenda amx_ss "nick" "ilość ss") z używanymi haxami.
* tekstury, rasz itp. - screenshot.
Jeżeli była to inna sprawa to napisz, gdyż jestem pewien ze admin Dill nie zrobił zupełnie nic. A po za tym jutro WIGILIA i wszyscy są zapewne rozkojarzeni... nie zapominaj że Admin to też człowiek... ;-)
Pozdrawiam i Wesołych Świąt
Prosilem, by zbanował tego i tego bo kampia zamiast raszować. I zostałem przez niego zignorowany. Admin też człowiek ale jak nic nie robi to nie powinien być adminem, nie?
Aiz i po co składasz skargę? Mam dzisiaj dobry humor i również jestem rozkojarzony , więc rozumiesz. A po drugie nie raz Cię upomniałem i jakoś nie dostałeś kary. Upominam każdego którego zauważę lub jestem w stanie zobaczyć . To nie jest proste ,że ten ras***e, ten przeklina , ten lata czy coś w tym stylu. Spóbuj zrozumieć moją sytację. To będzie pierwsze Wigilia bez mojego ojca, więc o tym też sporo myśle. I nie rozumiem Twojej skarki :|.
Lecz nawet jeśli to napisałeś to i tak Wesołych Świąt :].
Prosilem, by zbanował tego i tego bo kampia zamiast raszować. I zostałem przez niego zignorowany. Admin też człowiek ale jak nic nie robi to nie powinien być adminem, nie?
Dobrze może i tak... Ale jestem pewien ze gdyby admin Dill zobaczył to co napisałeś to by zareagował bo jest osobą która banuje często i gęsto :-P, jest to spoko ziomek i po za tym lubiany na serwerze więc było by trudno o takiego admina jak on... A po za tym
Lepiej sam nagraj demko daj na forum i tedy zbanujemy gracza ... mogłeś tak zrobić i byś miał z bańki... ;-)
Wiedzmin
23-12-2008, 17:23
Aiz i wez jeszcze pod uwage to ze "Jakby kazdego co kampi banowal to malo osob by tu gralo" by Street :P
"Jakby kazdego co kampi banowal to malo osob by tu gralo" hehe dobrze powiedziane, pewnego dnia była taka sytuacja że nie było zadnego admina na serwerze i zacząłem banować wszystkich którzy raszowali itp. i na serwerze zostało 5 osób z 18
Aiz. ja Cię oświecę... gdybym słuchał każdego spamu na @czat i nie tylko że ten raszuje, ten txt, ten to ten tamto to nic bym nie robił chyba tylko banował. Że ty to widzisz to ok. Możesz mieć rację ale adminem jestem tu ja i to na mnie będzie opiernicz jeśli zbanuje kogoś bezpodstawnie. Rozumiesz? Wyobraź sobie sytuacje kiedy np jestes ct i nie raszujesz a ktoś mi napiszę że raszujesz... i co wtedy? Nie widzę tej sytuacji a wg. Twojej opinii mam Cię zbanować bo od kogoś tam dostałem cynk. Łapiesz?
Dopóki nie zobaczę łamania zasad, dopóty nie zbanuje i tyle
Dopóki nie zobaczę łamania zasad, dopóty nie zbanuje i tyle
Doskonale powiedziane... niektórzy gracze myślą że tylko on pisze na admin czacie i nikt inny... ale b=mylicie się ludzie wiele osób pisze na tym czacie i ciężko jest czasami nadążyć z samym czytaniem a co tu mówić o banowaniu i sprawdzaniu...
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Dobra, zrozumiałem. Od teraz jak kogoś na czymś przyłapie to zrobię ss i paczkę takich wyślę jakiemuś adminowi na PW na forum... można w sumie zamknąć.
*Muffin*
24-12-2008, 19:08
Ehh No bo wiesz,trzeba mieć dobre kontakty z adminami tak jak ja z diLLem np....^.-:] Ja to tylko jak widzę jak ktoś afk/rash to od razu pisze admin Channel i po chwili widzę "ban" "kick" :D xD
*Muffin*, po jajco piszesz w temacie co już sie wyjaśnił??!!!
Ty sie dziwisz że Eragon Ci warny daje hahaha NoComment poprostu.