Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co do servera TP ...

Marcelinios
23-12-2008, 11:51
Jak wiecie drodzy admini server TP nie cieszy się popularnością ... Więc mam propozycje zmienienia go na przykład Diablo Mod. Wiem że zara ktoś powie iż każdy szanujący się server musi mieć server TP , a wcale nie ! Znam dobry server gdzie jest diablo mod , zabawa w ganianego, deathrun, FFA , i War3 i każdy server jest pełny !!! Diablo mod od 08:00 do 00:50 jest pełny ! Pisze najpierw to tutaj żeby mieć pewność czy moge to wystawić do Tematu w serverze TP :) Więc czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam (Marcelinios)

LazLo
24-12-2008, 22:13
Stanowcze NIE! Serwer TP to podstawa i nie zmieniajcie tego ! TP jest teraz steam i trzeba go rozreklamować, ale jak on raz jest, a raz go nie ma to nie sztuka na nim grać.

add!.
24-12-2008, 22:22
Marcelinios, co to za sieć serwerów bez serwera [TP]? Serwer jest znany ale jak widać był jakiś czas nie aktywny i dużo osób przeniosło się na inny. Tak więc jak napisał LazLo, trzeba go jeszcze reklamować. Ja już reklamowałem, zapraszałem wszystkich kolegów ze STEAM. Serwery CS-PORTAL były do tej pory znane z serwerów non-steam tak więc trzeba czasu. Jeśli by był nawet ten Diablo Mod to i tak by go trzeba było reklamować, konfigurować i to znów jest bardzo dużo roboty, a dużo już jest takich serwerów i każda osoba ja już jakiś ulubiony co na nim gra i się stara o admina. Tak więc serwer zostaje z modem [TP]!

Zamykam.