Zobacz pełną wersję : Problem z csem i interpem
A więc mam 2 problemy:
1. Zawsze gdy robię interp na 0.01 przestawia mi na 0.0330000
2. Jak włażę na csa po wyłączeniu jego usuwa mi się jakby to co ostatnio zrobiłem, a mianowicie interp jaki ustawiłem albo efekt z krwią mi się usunoł mimo tego, że mam go w configu i nie wiem co jest grane.
Reinstalacja powinna ci pomóc. Jeśli już próbowałeś to nie wiem.
Interp tez masz wpisany w configu? A jeżeli chcesz żeby tamte komendy Ci się nie usunęły to zrób tak:
Kliknij prawym myszy na plik config.cfg-->Właściwości-->i zaznacz "Tylko do odczytu"
Jeszcze nie wiem czy pomogło, ale interp w configu nie mam, przynajmniej nie zauważyłem interpa tam.
Interp powinien być w userconfigu.cfg i takie komendy jeszcze:
rate 25000
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
ex_interp "0.01"
tak samo jak komendy z krwią i wtedy zrób też tak jak ci napisał Kick
Dzięki pomogło, jeśli mogę się spytać do czego jest te rate?
Są to ustawienia internetu w cs
Te ustawienia internetu cs (rate 25000
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101" ) To do czego one? pomagaja w czyms? Bo nie chce sobie cs'a zmulic ;P
cl_cmdrate - jest to liczba ile razy na sekunde gracz informuje serwer o swoich
poczynaniach, to jest - ruchach na mapie, strzelaniu, ruchach myszy
im wiecej robisz (im bardziej ostra akcja) tym wiecej danych wysylasz
cl_updaterate - jest to liczba ile razy na sekunde gracz otrzymuje z serwera dane o tym
co sie dookoła niego dzieje - oznacza to ze dostajesz info jak leca granaty, kto gdzie strzela,
bryzgi krwi , dzwieki audio, efekty hud, latajace posicki, rykoszety itp.
jak jestes w miejscu gdzie mało sie dzieje (np nie ma graczy albo niewiele robia)
to otrzymujesz malo informacji
ale jak wbiegniesz w miejsce gdzie sie strzelaja 4 osoby i lataja granaty to dostajesz tych
informacji o wiele wiecej
cl_rate - ustawia maksymalny limit bajtow wyslanych od ciebie do serwera na temat twoich
poczynan i powinna byc ustawiona na maksymalna wartosc uploadu jaka mozesz wycisnac z łącza
rate - ustawia maksymalny limit bajtów odebranych przez ciebie jaie przychodza do serwera
powinna byc ustawiona na maksymalna wartosc download jaki mozesz wycisnac ze swojego łącza
Te ustawienie są najlepsze
źródło: www.wiaderko.com