Zobacz pełną wersję : O co biega
Nik:VEGETA
OPIS:wchodze na serwa a dill mowi ze niedalem ss mam perma sprawdz mam to samo jp chyba ktos sie podemnie podszyl.
Prosze o unbana niemam zadnago ss caly dzien charcilem w gotika niegralem w cs tylko na chwile wszedlem zo baczylem ze jest azttec i wyszedlem tyle i jeszcze prawie cala jedna mape a orlig z streetem gralem tyle ja nie czituje bo to jest dla botow.
ip:78.88.229.229
Zarejestruj sobie nick na forum a admin Dill niech wszystko wyjaśni.
jp:78.88.229.229
Fajnie fajnie JP Na 100 %. Ale tam chyba ma być I.P.
Ps. Na przyszłość wzór.
A co tu ja mam dużo wyjaśniać ? Był dzisiaj jakiś gość na servie o nicku VEGETA , który z adminów bodajże Seele^ bądź Street , zrobili mu SS . Po chwili wszedłem na forum , zobaczyłem nie ma żadnego SS i skargi. Wchodzę na server i patrze jest VEGETA , więc dałem mu bana. Nie dał SS na forum , a skąd mam wiedzieć czy ktoś się podszywa czy nie ? Po prostu powiedziałem mu iż nie dał SS i dostał bana. To z mojej strony , więc jeżeli tego nie wyjaśni ktoś inny lub H@ to nie wiem czy możesz dostać unbana.
PS. Ale to "jp" mnie zmiażdżyło xD.
No uspokujcie sie no i zaraz mi dill banika zdiol wieczorem jeszcze wchodze dzisiaj rano seele ss na forum nie dales
Może to faktycznie ty byłeś -.- i czita miałeś a teraz głupiego udajesz że to nie ty .. hę ?
nie widzę nigdzie informacji o unbanie dla ciebie, więc bana podtrzymuje
zobacz mam to samo ip jak bym mogl dostac perma i wejsc z tym samym ip he..
RFS wytlumacz im
Dobra dajcie mu unbana, ale jeśli podpadniesz adminom to mogą Ci dać bana bez ss.
Zamykam.