Zobacz pełną wersję : Niedzwiedz>>Cheater
NaglyAtak zAK47
19-12-2008, 15:48
nick cheatujacego:
n1edzw1edz
Demko:
http://files.filefront.com/itojestrecoildem/;12703706;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/itojestrecoil2dem/;12703756;/fileinfo.html
IP cheatujacego:
83.31.8.176:27005
N1eDzW1eDz
19-12-2008, 15:56
Ja zawsze haxowałem:)No recoil to u mnie tylko rzpykrywka do wh aima i speeda :)Mam tez koddy na nieśmiertelnośćo.O
NaglyAtak zAK47
19-12-2008, 15:56
Ha ha Ha nie badz taki madry -.-
N1eDzW1eDz
19-12-2008, 15:58
Dobrze przepraszam!
Overmind
19-12-2008, 16:08
Buhauhua dobre... Misiek cziter ^^
Brawo <brawo>
N1eDzW1eDz
19-12-2008, 16:11
^No wiesz fenix to sherlok holmes;]ON nawet u Kubena widzi no - recoil
NaglyAtak zAK47
19-12-2008, 16:15
przyjrzyj sie 1 demku jak on strzela -.-
N1eDzW1eDz
19-12-2008, 16:17
:hah: :hihi: :hihi: :hah: Dobra ,a nie zauważyłeś tam czasem czita na niewidzialność?
Teraz to ja sie posikam... Misio haxer ?? On jest takim haxem jak ja tańcerzem :]
A ty Nagly atak lepiej siebie pilnuj... :?
malvorio
19-12-2008, 16:30
Nie no dobry temat... Misiu (chociaż Cię ostatnio nie lubię) i haxy? przecież to nawet pro nie jest :hah:
Teraz to ja leshe albo to demko niedziala albo cos zle zrobilem :hihi:
N1eDzW1eDz
19-12-2008, 16:57
Chyba wyjaśnione:DMalvorio nieraz wkurw.... jestem:DAle postaram się opanować:D
NaglyAtak zAK47
20-12-2008, 16:14
obejrzyjcie demko najpierw a nie gadacie..
To nie mozliwie zeby wystrzelic 6 strzalow i zeby kule dalej lecialy prosto...
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 16:47
Pozdrawiam cały server a zarazem mardoga-.-Fenix gadfa ze mam recoila mardog ze minimodels!Kur.... moze mam tez aima i wh ...ludzie!Opanujcie się, nie chciałem nowego tematu zakładać bo bulwersacja by była ....To ze cię amrdog ubiłem 2 razy pod rzad nie znaczy ze mam mm...Mam sposob na to jak rozpoznac kreta-.-Jak punishera oskarzali o mm to gadales ze nieee nieee nieee on nie ma mm tylko ma sposoby-.-Ja tez takie sposoby znam kolego-.-A jak dajesz mi bana na 5 minut co prawda ale ban za prawde to pozdrawiam cie!
Ps. Fenix jak miałbym recoila to nic innego tylko banie by leciały więc pomyśl troszkę...Na recoilu zawsze byłbym pierwszy!....Dobra nie będę się tu wypowiadał ,bo i tak w ogole źle ,że gram na servie bo jestem małym cziterkiem!Ludzie ogarnijcie się!
N1eDzW1eDz, dostałeś bana za obrazę mnie niepłacz. Powiedziałem że masz ale za to bana niedałem :]
@Edit
Poza tym punisher nie zawsze zabijał kreta a ty zawsze ZAWSZE jak go mam tylko ty mnie ubijasz może od czasu do czasu kmo. Nawet ja nieumiem rozpoznać perfect kreta a znam wszystki możliwe sposoby!
Misiek zawsze czituje , od rana do wieczora xD. Hahaha nie no MiniModels jest możliwe lecz haxy u Misia - to przecież chore xD. Weź się NaglyAtak zAK47, opanuj . Przyjrzyj się jak on zawsze gra i co on niby ma haxy - weź leje z tego jak nie wiem :hah: xD. Ale N1eDzW1eDz i NaglyAtak zAK47, ładne Gadu- Gadu nam tu zrobili. To trzeba im przyznać :-D.
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 17:15
:DMardog to widocznie nie znasz wszystkich ,ale przyczepiłem się nie do bana do końca tylko do mm....NAwet nie wiem skad to ściągnąc to raz....Zresza niedługo nowy komp i staem... wiec sie zobaczy...
dlatego wiecej czasu spedzam przy STEAM'ie po wlasnie sa takie klutnie ;d
nagly atak z kalacha
20-12-2008, 17:21
no ale jak to nie cheaty to jak niby wystrzeliles te kilka kul tak by lecialy prosto?w sam srodeczek celownika?
Hahahaha Wystarczy strzelać serią i lecą prosto :-D to sie nazywa umiejętność opanowania recoila :]
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 17:28
Fenix....Pooglądaj sobie filmiki kubena itp to się dowiesz-.-Oni non toper full aouto prościutko-.-
tylko nie strzelal seria...
dzisaij obejrze demko i zobacze czy masz no recoila lub cos:)
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 18:48
^Nieogladaj nawet bo ja mam recoila i minimodels aima i wh jutro włącze mardog będzie miał wreszcei powód zeby mnei zbanowac-.-
Ja Ci niedźwiedź proponuję przestać się podniecać...
Co się tak rozgadałeś ? Boisz się, że ktoś zobaczy haxa ?
Simi perfekcyjnie łapie haxy także czekamy co powie ;-)
N1eDzW1eDz, nie wypowiadaj sie na mój temat bardzo ciebie proszę obaj wiemy że masz ?? MM z resztą nie tylko ja to wiem zawsze perfekcyjnie łapiesz kreta ledwo ci sie pojawi ty zawsze masz już celownik na jego głowie moim zdaniem masz minmodels a to uważane jest za czit jak uważam.
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 19:17
^Co za ....Brak mi na ciebie słów ...CZemu inni nie mówią ,że mam mm tylko ty?
To 1. 2.Nie zawsze wyłapuje kreta....Po3. Dobra zdradze ci moje sposoby inteligencie niech stracę ale mozże przestaniecie się tak jarać ...1.Broń2.Dziwnie się zachowuje kręci się lub coś3.nie kupuje broni, 4.Ma w reku granata(ork chce go rzucic)5.Celuje w kogoś...I co ulżyło Ci??
PS:MA bombe,ale nie zawsze-.-
Mardog mam wrażenie ,że poprostu nie wiem jak to nazwać dobra powiem tak , zazdrościsz mi ,że potrafię odróznic kreta a ty nie?
PS.Co do punishera miałem 1. kreta z kalacham i glockiem (bylem w ct a kreta w tt)Zabil mnie od razyuu w banie 2.To samo tylko zamiast kalacha krieg i tez odrazu...I nie podniecam się ,że ma MM ,bo wiem ,że nie ma-.-Po prosatu skill i tyle , a jak ty go niemasz to się nieudzielaj....
Dobra chyba skończę przygodę z tym servem-.-
Nie on niema minimodels ma sposoby jak ty Mardog :cool:
N1eDzW1eDz, poza tym znam więcej sposobów niż ty hahaha xD ufff ale jestem spoko haha xD Więc niestraciłeś na tym że podałeś je mi :-P (przysłużyłeś sie innym :] )
Zaprzeczam ZAWSZE wiesz gdzie jest kret ZAWSZE
^Co za .... Może dokończysz?? Chyba że się boisz xD
Nie widzisz mój drogi admin czata co tam sie pisze itd więc nie tylko ja sądzę że używasz MM
@Edit 19:30 :P
Wyjaśniłem sobie wszystko z Niedźwiedziem w sprawie MM wszystko jasne teraz trzeba czekać na wyjaśnienie Simiego :] co do Norecoila
Minmodelsy nie są zaliczane do sv_cheats ... więc można ich używać ... a to czy ktoś będzie je perfidnie używał czy nie to już jego sprawa. Jeden admin uznaje to a inny nie.
TakeMyArm, Każdy admin uznaje to za czit. Poza tym gra sie zgodnie z zasadami a nie po co wartownik ma umiejętność kret jak ktoś sobie używa MM zawsze go zabije to nieopłaca się nim grać jest to zakazane i będzie proste.
KnifeMan
20-12-2008, 23:10
Eh zwłaszcza Neo i dill oraz pozostali chciałbym zasugerować obejrzenie demka a dopiero potem wypowiedź. Pamiętacie furiO? Niby admin niby go wszyscy znali że spoko ziom a ktoś go na czitach złapał i koniec kariery tu już miał. Dlatego prosiłbym Neo i dill abyście nie sugerowali się tym że gracie z Niedżwiedziem na co dzień tylko obejrzyjta to demko plzx. Też czekam na wypowiedź SIMI-ego.
N1eDzW1eDz
20-12-2008, 23:29
Szkoda mi troche ludzi na tym serverze... ktoś lepiej od was gra i juz ma no recoila??Moze poprostu miałem farta czy coś, a zresztą nie będę sobie świąt psuł na takich jak wy.-.-
NaglyAtak zAK47
20-12-2008, 23:53
N1eDzW1eDz, http://video.google.com/videoplay?docid=-2164008102714005885
Ekhm, kubenik twoj ;p
I co wiadomo juz?
malvorio
22-12-2008, 14:09
Rfs według mnie ten temat powinien być zamknięty na samym początku, teraz to już tylko offTop jest... A zostało to już chyba wyjaśnione - wydaje mi się że nawet jeśli SIMI się czegoś dopatrzy (chyba że to jakoś udokumentuje) nic nie zmieni, no-recoil trudno wykryć a tu większość głosów jest za tym że niedźwiedź jest czysty... (jak woda w ....)