Zobacz pełną wersję : strata expa
straciłem exp dane :
nick: KaczorxD
ip: 192.168.0.11
czas: 19 grudnia około godziny 11:30
exp:miałem około 23000 ( chyba 8lvl człowiek0
Uwagi:
Wyszłem z serwera i weszłem na człowieku mój exp wynosił 2/100 i niewidzialność: -3(tak minus) cos co dodaje życie też -3 ogłuszenie: -3 i miałem teleporta którego mogłem używać a byłem na 0vl hyba serwerowi się coś pomieszało moge wejsc na serwer i sami zobaczycie ze mam tak jak jest
Wyszłem z serwera i weszłem
Wyszedłem* i wszedłem*
PS. Może jakiś SS ?
Nie mam ale mam dwóch kumpli którzy to potwierdzą jeden gra codziennie na tym serwie ma nick : Princes (czy jakiś podobny nick ) a drugi DEVON oni mogą poświadczyć że miałem na 100% tyle expa tylko nie wiem czy są na forum zarejstrowanie ale to zaden problem to ich poprosze
[ Dodano: 19-12-08, 13:16 ]
to jak musze do nich dzwonic czy mi przywrócicie exp ??
Nie... musisz dodac ss bez nich niema takiej mozliwosci, oczywiscie jezeli H@ bedzie chcial to zezwoli :-D
Wiedzmin
19-12-2008, 13:27
Potwierdzam ze Kaczor stracil exp, poniewaz zawsze byl niewidzialny na HUMANIE. Coz... I tak wszystko od H@ zalezy...
nie mam żadnego screna sprzed skasowania ale serio mi sie exp skasował a pozatym jak to możliwe ze mam -3 niewidzialnosci,tego co daje życie ogłuszenia -2
i teleport na 0lvl(teraz podekspiłem na 1 bo myslałem ze sie samo naprawi ale nawet na tym 1lvl nie mogłem sobie umiejętnośći zadnej dodac i wszystko zostało tak samo )???
[ Dodano: 19-12-08, 14:06 ]
of.neo przecierz graliśmy kiedyś jak było mało graczy na serwie tylko ty ja i rfs (wczoraj to było)i sam widziałeś że byłem częściowo niewidzialny i miałem teleport i dużooooo więcej exp
Eh Kaczor pomogę Ci. Wpisz war3menu>reset skills. A w następnej rundzie będziesz mógł bić lvl od nowa. Na przyszłość rób ss.
czyli nie przywrócicie mi exp-a ?
Marcelinios
19-12-2008, 15:05
Wiesz co kiedyś też tak miałem ale to naprawiłem ^^ Wpisz war3menu potem skills i reselect skills :) Jak pomogłem wies co robić ^^
To samo napisał Kali więc dużo nie pomogłeś
Idą święta także zgadzam się na przywrócenie lvl. Jeżeli zobaczysz jakiegoś admini proś ich do skutku, a jeśli Ci nie dadzą to pisz w tym temacie.
Pozdrawiam.
Marcelinios
19-12-2008, 17:28
Ja napisalem reselect a nie reset tak jak Kali :/ (czytaj uważnie)