Zobacz pełną wersję : PROSZE O ODBANOWANIE
WITAM dostałem bana za kradzierz xp nawet nie wiedziałem o tym poprostu zmieniłem nik i miałem ten sam co inny gracz prosze o odbanowanie więcej sie to nie powtórzy obiecuje naprawde fajny serwer gram na nim codziennie prosze o odbanowanie :( NIK: LENIN
Teraz to sobie pogadamy..
Gram na dd a tu patrze on zmienia nick i wpisuje changerace..
To dalem perma, bo niechce zeby wszyscy plakali ze im ukradli xp... Ja go nieodbanuje bo to bedzie przyklad dla innych ze xp sie niekradnie !
@ edit a tak wogole to dostosuj sie do wzoru !
LENIN19, wiesz co mi rfs powiedział ;> że za kradzież expa powinien być perm więc masz perma może. Sam się o to prosiłeś.
tak bym brał xp od gracza ktury ma mniej lvl odemnie plis odbanujcie
Dokładnie ! Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami . To była ewidentna kradzież XP. Falcon wprowadził tę żelazną zasadę - kradzież XP = BAN. Więc teraz kolego nie mamy o czym gadać . Tak jak to powiedział Mardog sam się o to prosiłeś.
no ***** tyle grałem juz 3 miechy to skasujcie moje xp i będe od zera zaczynał
no CENZOR tyle grałem juz 3 miechy to skasujcie moje xp i będe od zera zaczynał
łatwo Ci mówić... A co z expem innych graczy, którym go ukradłeś? -.-
powinniscie mi dac ostrzeżenie a potem ban a wy nic
[ Dodano: 15-12-08, 21:19 ]
NIE UKRADŁEM MIAŁEM WSZYSTKO NA ZERO
[ Dodano: 15-12-08, 21:20 ]
LUDZIE ZLITUJCIE SIE NIE BEDE MIAŁ GDZIE GRAC
LENIN19, żegnam pana niema tak łatwo sam sie prosiłeś to teraz masz.
Mogłeś sobie sam wbijać expa ale nie ty wolałeś ułatwić sprawe i ukraść cudzą robote.
Człowiek właśnie taki jest "po co mam robić to sam jak ktoś inny już to zrobił, lepiej będzie jak sobie to przywłaszczę i nie będę musiał sie męczyć" pfff ahh Ci ludzie :?
A PO ZATYM JEST ZIMA JESTEM BEZ PRACY I CO MAM ROBIC W WOLNYM CZASIE PLISSSS
[ Dodano: 15-12-08, 21:23 ]
PRZEMYSLAŁEM JUZ TEGO NIE ZROBIE NAPRAWDE SORRYYYYY
LENIN19, wiesz co zrób w wolnym czasie poszukaj innej pracy xD
CZŁOWIEKU ZE JESTES ADMEM ZA NIE DŁUGO GO STRACISZ CYA :)
LENIN19, grozisz mi?? :what: haha dobre sobie ziomek. Trzeba było myśleć wcześniej o tym czy dobrze robisz kradnąc XP komuś. :papa: :faint: :zzz:
LeNIN ? Czy to byla grozba ?
Ewidentnie kradles XP ! Jezeli cb odbanujemy to inni tez tak zrobią i bedą pisali :
"A jego to odbanowales"
Ej może powiecie komu chciał expa ukraść ?? Bo jak komuś dobremu to biada mu! ... A co do twojego
no CENZOR tyle grałem juz 3 miechy to skasujcie moje xp i będe od zera zaczynał
To screeny rób i na forum że nie masz a miałeś ... :-)
I przestań pisać Caps Lockiem!
Kradl xp od Jakiegos JP on tez mial perma bo widzialem demko jak czitowal ale ma Neo..
OK przestańmy tu pisać i robić GG. Poczekajmy na wypowiedź rfs'a. Pożyjemy zobaczymy może damy mu ta OSTATNIĄ szansę.
caNNaBisSss
15-12-2008, 21:40
hehe :D:D:D TakeMyarm :D xdd gdzie masz tego Caps Loka ;>> :P Prze Pieron z Ciebie :D:D:D A Ty lEnin jak jEsteś taki wszechmOgący to mi tEz Odbierz Admina :)Hehe xd taki kozak jestes przez monitor :P a na realu to być spierdalał gdzie pieprz rośnie :)
CZŁOWIEKU ZE JESTES ADMEM ZA NIE DŁUGO GO STRACISZ CYA :)
Ślepy czy kur... niewidomy caNNaBisSss bocie jeden!
TakeMyArm, prosisz sie o warna
caNNaBisSss bocie jeden! takim czymś
Do sedna... Kradzież XP = BAN perm. Nie ma litości. To tak jak kradzież w sklepie.
A co do Waszego spamu to jestem załamany...
TakeMyArm po co to wyzwiska ?
Temat zamykam.