Zobacz pełną wersję : zmowu problem
Gdy wszedłem na serwer to miałem wszystko po lewej stronie nawet nóż który powinien być po drugiej stronie ok wiem co robić naciskam ''h'' robie co trzeba i...?
Nic sie niedzieje w dodatku jakosc grafiki opadla a mam GeForce 6800 XT Jak to naprawić jak wogóle się da? (Mam WSZYSTKO NA MAKSA)
A sprawdzałeś czy masz ustawione 32 BIT? Mi też się czasami zmienia z 32 BIT na 16 BIT...
Luknij.
Gdy wszedłem na serwer to miałem wszystko po lewej stronie nawet nóż który powinien być po drugiej stronie ok wiem co robić naciskam ''h'' robie co trzeba i...?
Wpisz w konsoli cl_righthand 1
Nic sie niedzieje w dodatku jakosc grafiki opadla a mam GeForce 6800 XT Jak to naprawić jak wogóle się da? (Mam WSZYSTKO NA MAKSA)
Zobacz w opcjach Video co masz wybrane :
Software
3D
OpenGL
O lol. To ja powiem tak: też mi się zdarza ,że czasem mam broń w lewej ręce :| . Wtedy wyłączam CS ,potem włączam i jest znowu na prawej ręce :-). A co do grafiki to nie wiem ,mam podobną kartę graficzną lecz nie zdarzyła mi się sytuacja ,że mi się grafika opuściła.Mogło Ci się coś stać z kartą graficzną ,albo w ogóle coś z komputerem . Poprzestawiaj coś w settingu CS ,albo coś :]. Może pomoże .
Pozdrawiam :].
co do broni b. ci już dał odpowiedz. A co do karty graficznej spróbuj wyłączyć synchronizacje pionową.Opis jak masz to zrobić znajduje się tutaj:
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=6142
Grafika to tak jak pisał b., musisz ustawić sobie na 3D
OpenGL, bo napewno masz na Software.
Ps. już wcześniej założyłeś temat co do tej lewej strony i Ronnie ci napisał.