Zobacz pełną wersję : Lekkie ociąganie się.
max_rezydent
11-12-2008, 00:18
Panowie H@ lekko się ociągacie z tworzeniem tematów zamkniętych z opisem adminów na waszych serwerach i kontektem do nich jak to zrobił baku:
http://www.cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=37247#37247
Oczywiście baku już stworzył taki temat, ale z małym błędem... admini z innych serwerów naszej platformy na każdym z serwerów maj R ( rezydenta czyli wolny slot i adminczat)
Oczywiście baku już stworzył taki temat, ale z małym błędem... admini z innych serwerów naszej platformy na każdym z serwerów maj R ( rezydenta czyli wolny slot i adminczat)
Mam wszystkich adminów tam wymienić ;O ? Masakra!
Po za tym chciałem napisać, że dla mnie jest to nie potrzebne .. Przecież każdy wie, że admini innych serwerów mają R .. to po co będę ich tam wpisywał ..
Do mnie bez pretensji bo nie jestem h@ żadnego servera.. ; p
Ja zrobiłem listę, ale bez przesady z tym kontaktem... Może ktoś sobie nie życzy rozpowszechniania swojego numeru.
Ja zrobiłem listę, ale bez przesady z tym kontaktem... Może ktoś sobie nie życzy rozpowszechniania swojego numeru.
Nie życzy to niech sobie zrobi osobny, bo jeżeli na serwerze będzie cheater a nie będzie admina to przynajmniej ma kontakt do jakiegoś admina..
max_rezydent
12-12-2008, 17:10
Eragon nie miałem na myśli ciebie!!! :P