PDA

Zobacz pełną wersję : [Straciłem EXP (znowu)] Bol3ck

Bol3ck
10-12-2008, 17:18
Nick: Bol3ck
Kiedy straciłeś XP: dzisiaj, jak wszedłęm zobaczyłem, ze nie mam expa, ale tylko człowiekem, z prawie 27k zrobiło sie 14
Lvl, który miałeś: 9
Dowód na potwierdzenie podanego powyżej lvl'a: Ponownie nie mam, gdyz nie mam pojecia jak sie screeny robi, gdyz print screen nie działa w cs. Rano grałem z dillem i może potwierdzic, pozatym ostatio RFS oddawał mi expa... wiec wiadomo ze nie klamie

P.S czy mozna jakos zabezpieczyc konto przed takim procederem "Znikania expa"?

diLL
10-12-2008, 17:25
No tak, potwierdzam iż miał taki lvl. Screeny kolego się robi tak : Otwierasz konsole domyślne to jest tylda "~" i wpisujesz bind "klawisz" snapshot. Potem pod tym klawiszem pod którym masz SnapShota naciskasz i robi Ci się zdjęcie ,które zapisuje się w folderze valve--->cstrike. Tam masz Snapshota ,którego potem dajesz na www.imageshack.us i wysyłasz link na forum :-).

Pozdrawiam.

Mardog
10-12-2008, 19:34
Bol3ck, zarejestruj sobie nick i nie powinien ci sie juz kasować bo jest możliwe też, że ktoś Ci kradnie exp :]
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=5343 <---- tu masz jak sie rejestruje nick :]
POzdrO

Street
10-12-2008, 21:01
ja bym mu xp nie dodawał... chcę zauważyć fakt że akurat jemu ciągle się ten xp resetuje i ciągle nie ma dowodu srutututututu... a tak może napisać każdy i żenić tego xp. Zwykłe wyłudzenie! nie masz screena? nie masz dowodu? twoja strata

Mardog
10-12-2008, 21:12
Street, czt. dokładniej mu sie zawsze tylko w 1 postaci resetuje wiec jak może wyłudzać do tej samej postaci exp? Jakby tak było to by już miał z 300k expa a po wafla mu tyle?

Bol3ck
10-12-2008, 22:17
ja bym mu xp nie dodawał... chcę zauważyć fakt że akurat jemu ciągle się ten xp resetuje i ciągle nie ma dowodu srutututututu... a tak może napisać każdy i żenić tego xp. Zwykłe wyłudzenie! nie masz screena? nie masz dowodu? twoja strata

Wychodzi na to, ze Admin adminowi nie wierzy... W kazdym badz razie nieraz z toba grałem i bynajmniej byłem bardziej przezroczysty od innych.....

po drugie nie mi ciagle znika xp tylko DRUGI raz się to zdarzyło i to humanem, na którym RFS dodawał mi expa, po tamtej stracie

Street
10-12-2008, 22:40
nie wiem ja tego nie ogarniam że tylko akurat tobie się ciągle coś resetuje -.- zarejestuj nick i będzie cacy..

decyzja o dodaniu xp i tak należy do rfs więc jak co zdaje się na jego opinie i wskazania

Bol3ck
10-12-2008, 22:57
usiłuje

Hasło: (Wpisz hasło, które posiadasz w configu

o co chodzi??

v0js`
11-12-2008, 13:49
tam dalej pisze "albo zostaw puste w celu wygenerowania nowego"
Pozdro :*

Bol3ck
11-12-2008, 16:22
Ech.... no wiem, ale wole znac hasło zanim dostane :D No nic... musze tak zrobic ale "pomógł" ci nie dam xD

v0js`
11-12-2008, 16:25
Nie chcę pomógł, ale ja wysłałem już 2 PW do RuFuSa i nie zarejerstrowałem nicku ;/

Bol3ck
12-12-2008, 00:12
wysłałem już 2 PW do RuFuSa i nie zarejerstrowałem nicku ;/

Mam podobnie, moze poprostu nie miał czasu zajrzec?

v0js`
12-12-2008, 15:09
Hmmm, z tego co widziałem RuFuS na forum jest codziennie lecz może nie zagląda do skrzynki? ;>

Mardog
12-12-2008, 15:13
X-pRostIcK, Bol3ck, chcecie zarobić warny?? NIEROBIC TU GG piszcie se o tym na PW albo SB a nie zaśmiecacie :? Jak dzieci :|

Nister
12-12-2008, 16:30
ja tez mialem 10 level ludzi i co!!! admin byl i wszystkim sie zrestartowal serw po admin robil zeby wszyscy grali ci co dochodzili po rozpoczęciu mapy admin za 4 lrestartem chyba zrobil fuul serwer restart i mialem 0 level niewidzialność lvl minus 3 ogluszenie minus 3 aura zycia lvl minus 3 a ultimate teleport minus 1 ale teleport dziala ale nic innego nie dzialalo nawet jak kupilem niewidzialnosc w shopmenu to bylo mnie widac tak samo nwet kupilem i nie dalo efektu :(

v0js`
12-12-2008, 18:23
Ehh,plemiona nei tutaj z tym. Zrób odrębny temat i tam napisz ile miałeś xpa i kiedy go straciłeś. Jeżeli nie niema innego wyjścia jak "resetskills", i gogo 10lvl od nowa =]
pozdro

Bol3ck
12-12-2008, 19:21
Ja czekam na decyzje rfs'a... Bo chyba zapomniał, ze potrzeba jego potwierdzenia