Zobacz pełną wersję : [Straciłem EXP (znowu)] Bol3ck
Nick: Bol3ck
Kiedy straciłeś XP: dzisiaj, jak wszedłęm zobaczyłem, ze nie mam expa, ale tylko człowiekem, z prawie 27k zrobiło sie 14
Lvl, który miałeś: 9
Dowód na potwierdzenie podanego powyżej lvl'a: Ponownie nie mam, gdyz nie mam pojecia jak sie screeny robi, gdyz print screen nie działa w cs. Rano grałem z dillem i może potwierdzic, pozatym ostatio RFS oddawał mi expa... wiec wiadomo ze nie klamie
P.S czy mozna jakos zabezpieczyc konto przed takim procederem "Znikania expa"?
No tak, potwierdzam iż miał taki lvl. Screeny kolego się robi tak : Otwierasz konsole domyślne to jest tylda "~" i wpisujesz bind "klawisz" snapshot. Potem pod tym klawiszem pod którym masz SnapShota naciskasz i robi Ci się zdjęcie ,które zapisuje się w folderze valve--->cstrike. Tam masz Snapshota ,którego potem dajesz na www.imageshack.us i wysyłasz link na forum :-).
Pozdrawiam.
Bol3ck, zarejestruj sobie nick i nie powinien ci sie juz kasować bo jest możliwe też, że ktoś Ci kradnie exp :]
http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=5343 <---- tu masz jak sie rejestruje nick :]
POzdrO
ja bym mu xp nie dodawał... chcę zauważyć fakt że akurat jemu ciągle się ten xp resetuje i ciągle nie ma dowodu srutututututu... a tak może napisać każdy i żenić tego xp. Zwykłe wyłudzenie! nie masz screena? nie masz dowodu? twoja strata
Street, czt. dokładniej mu sie zawsze tylko w 1 postaci resetuje wiec jak może wyłudzać do tej samej postaci exp? Jakby tak było to by już miał z 300k expa a po wafla mu tyle?
ja bym mu xp nie dodawał... chcę zauważyć fakt że akurat jemu ciągle się ten xp resetuje i ciągle nie ma dowodu srutututututu... a tak może napisać każdy i żenić tego xp. Zwykłe wyłudzenie! nie masz screena? nie masz dowodu? twoja strata
Wychodzi na to, ze Admin adminowi nie wierzy... W kazdym badz razie nieraz z toba grałem i bynajmniej byłem bardziej przezroczysty od innych.....
po drugie nie mi ciagle znika xp tylko DRUGI raz się to zdarzyło i to humanem, na którym RFS dodawał mi expa, po tamtej stracie
nie wiem ja tego nie ogarniam że tylko akurat tobie się ciągle coś resetuje -.- zarejestuj nick i będzie cacy..
decyzja o dodaniu xp i tak należy do rfs więc jak co zdaje się na jego opinie i wskazania
usiłuje
Hasło: (Wpisz hasło, które posiadasz w configu
o co chodzi??
tam dalej pisze "albo zostaw puste w celu wygenerowania nowego"
Pozdro :*
Ech.... no wiem, ale wole znac hasło zanim dostane :D No nic... musze tak zrobic ale "pomógł" ci nie dam xD
Nie chcę pomógł, ale ja wysłałem już 2 PW do RuFuSa i nie zarejerstrowałem nicku ;/
wysłałem już 2 PW do RuFuSa i nie zarejerstrowałem nicku ;/
Mam podobnie, moze poprostu nie miał czasu zajrzec?
Hmmm, z tego co widziałem RuFuS na forum jest codziennie lecz może nie zagląda do skrzynki? ;>
X-pRostIcK, Bol3ck, chcecie zarobić warny?? NIEROBIC TU GG piszcie se o tym na PW albo SB a nie zaśmiecacie :? Jak dzieci :|
ja tez mialem 10 level ludzi i co!!! admin byl i wszystkim sie zrestartowal serw po admin robil zeby wszyscy grali ci co dochodzili po rozpoczęciu mapy admin za 4 lrestartem chyba zrobil fuul serwer restart i mialem 0 level niewidzialność lvl minus 3 ogluszenie minus 3 aura zycia lvl minus 3 a ultimate teleport minus 1 ale teleport dziala ale nic innego nie dzialalo nawet jak kupilem niewidzialnosc w shopmenu to bylo mnie widac tak samo nwet kupilem i nie dalo efektu :(
Ehh,plemiona nei tutaj z tym. Zrób odrębny temat i tam napisz ile miałeś xpa i kiedy go straciłeś. Jeżeli nie niema innego wyjścia jak "resetskills", i gogo 10lvl od nowa =]
pozdro
Ja czekam na decyzje rfs'a... Bo chyba zapomniał, ze potrzeba jego potwierdzenia