Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skarga na admina dill

VEGETA
09-12-2008, 21:04
Nik:VEGETA

Opis sytyacjci: wiec bylem kolo bramy i zabilem czterech wybiegajacych poczym graczy z teamy tt zostal 1 gracz po 2 bylo juz po 40 sekudzie do konca wiec wybieglep za brame i zabilem ostatniego gracza wiec czemu dostalem bana

Powod bana:rasz
hyba admin dell jeszcze sie nienauczyl sie regul

Niechce unbana bo bana dostalem na 30 minut ale prosze o upomnienie admina

Mardog
09-12-2008, 21:12
VEGETA, Boooże tak twoja duma upadła przez to ze dostałeś bana NA 30 MIN?
Poczekaj te 30 min i wyjaśnij sobie to z dillem na serwie :?
Wiesz ja bym tak przynajmniej zrobił.

Ramalith
09-12-2008, 21:45
Vegeta robisz nie potrzebne zamieszanie. Po co piszesz skargę na admina skoro dał ci bana na 30 minut, takie rzeczy załatwia się bezpośrednio z adminem. Co innego jakbyś dostał perma

diLL
09-12-2008, 22:00
Eh,nie rozumiem ludzi.

Słuchaj Vegeta:

Dostałeś bana na 60 min i to nie ja Cię zbanowałem tylko Slave_mastah. Sam go upomniałem,dlaczego dałeś bana jak jest już po rashu? On powiedział,że Cię już wielokrotnie upominał. Więc z Twojej strony teraz liczę na przeprosiny. Oskarżyłeś mnie bezpodstawnie o bana,którego nie dałem i jeszcze napisałeś ,żeby mnie upomnieli.

Pozdrawiam i najpierw się upewnij od kogo dostaniesz ,a potem napisz :-).

kICK
09-12-2008, 22:02
No nie wiem po co zakładałeś temat... odczekałeś 30 min i grasz dalej. A tak na przyszłość do byś mógł byś podać nazwę mapy bo mi to nic nie mówi przy bramie ;]. I mógł byś się zachować jakoś i nie prosić o upomnienie admina bo to jest bez sensu. A po za tym sam napisałeś:

Nik:VEGETA
...Niechce unbana bo bana dostalem na 30 minut ale prosze o upomnienie admina To po co zaśmiecać forum takimi głupotami.
Pozdrawiam ;-) .

Ps: a jak nie wiesz jak się sprawdza od kogo dostałeś bana to wchodzisz w konsole i tam pisze ;]

Seele ^
10-12-2008, 00:20
hyba admin dell jeszcze sie nienauczyl sie regul

naucz sie pisać poprawną polszczyzną..i nie ma takiego kogoś na serwerze jak dell

slave mastah
10-12-2008, 10:05
Jak dill mówi chociaż nie do końca ;). Dostałeś bana bo było 60 sekund do końca mapy a Ty na aztecu wpadłeś przez bramę i wybiłeś bodaj 3 terrorystów. Uprzednio dostałeś kilka ostrzeżeń na wcześniejszej mapie (inferno) odnośnie raszowania i nic sobie z tego nie robiłeś.

Jak dla mnie sprawa oczywista, jechałeś na fragi bo chciałeś wygrać na inferno, a że Ci się nie udało i nie wybrałeś mapy to zacząłeś raszować na aztecu żeby mieć przewagę myśląc, że admin nie zauważy. Otóż błąd.

VEGETA
10-12-2008, 17:04
sorry dill niewiedzialem ze slave mastah ma admina myslalem ze ty jestes jedynym admem wtedy na serwie a propo zabilem ich w bramie jak przechodzili przez nia

Mariosz
10-12-2008, 17:04
Wszystko wyjaśnione. Zamykam