Zobacz pełną wersję : Skarga na admina dill
Nik:VEGETA
Opis sytyacjci: wiec bylem kolo bramy i zabilem czterech wybiegajacych poczym graczy z teamy tt zostal 1 gracz po 2 bylo juz po 40 sekudzie do konca wiec wybieglep za brame i zabilem ostatniego gracza wiec czemu dostalem bana
Powod bana:rasz
hyba admin dell jeszcze sie nienauczyl sie regul
Niechce unbana bo bana dostalem na 30 minut ale prosze o upomnienie admina
VEGETA, Boooże tak twoja duma upadła przez to ze dostałeś bana NA 30 MIN?
Poczekaj te 30 min i wyjaśnij sobie to z dillem na serwie :?
Wiesz ja bym tak przynajmniej zrobił.
Ramalith
09-12-2008, 21:45
Vegeta robisz nie potrzebne zamieszanie. Po co piszesz skargę na admina skoro dał ci bana na 30 minut, takie rzeczy załatwia się bezpośrednio z adminem. Co innego jakbyś dostał perma
Eh,nie rozumiem ludzi.
Słuchaj Vegeta:
Dostałeś bana na 60 min i to nie ja Cię zbanowałem tylko Slave_mastah. Sam go upomniałem,dlaczego dałeś bana jak jest już po rashu? On powiedział,że Cię już wielokrotnie upominał. Więc z Twojej strony teraz liczę na przeprosiny. Oskarżyłeś mnie bezpodstawnie o bana,którego nie dałem i jeszcze napisałeś ,żeby mnie upomnieli.
Pozdrawiam i najpierw się upewnij od kogo dostaniesz ,a potem napisz :-).
No nie wiem po co zakładałeś temat... odczekałeś 30 min i grasz dalej. A tak na przyszłość do byś mógł byś podać nazwę mapy bo mi to nic nie mówi przy bramie ;]. I mógł byś się zachować jakoś i nie prosić o upomnienie admina bo to jest bez sensu. A po za tym sam napisałeś:
Nik:VEGETA
...Niechce unbana bo bana dostalem na 30 minut ale prosze o upomnienie admina To po co zaśmiecać forum takimi głupotami.
Pozdrawiam ;-) .
Ps: a jak nie wiesz jak się sprawdza od kogo dostałeś bana to wchodzisz w konsole i tam pisze ;]
hyba admin dell jeszcze sie nienauczyl sie regul
naucz sie pisać poprawną polszczyzną..i nie ma takiego kogoś na serwerze jak dell
slave mastah
10-12-2008, 10:05
Jak dill mówi chociaż nie do końca ;). Dostałeś bana bo było 60 sekund do końca mapy a Ty na aztecu wpadłeś przez bramę i wybiłeś bodaj 3 terrorystów. Uprzednio dostałeś kilka ostrzeżeń na wcześniejszej mapie (inferno) odnośnie raszowania i nic sobie z tego nie robiłeś.
Jak dla mnie sprawa oczywista, jechałeś na fragi bo chciałeś wygrać na inferno, a że Ci się nie udało i nie wybrałeś mapy to zacząłeś raszować na aztecu żeby mieć przewagę myśląc, że admin nie zauważy. Otóż błąd.
sorry dill niewiedzialem ze slave mastah ma admina myslalem ze ty jestes jedynym admem wtedy na serwie a propo zabilem ich w bramie jak przechodzili przez nia
Wszystko wyjaśnione. Zamykam