Zobacz pełną wersję : [Propozycja] Granice Rashu
Witam..
Założyłem ten temat ponieważ wielu graczy narzeka iż nie ma granic rashu lub że na servie z tym modem nie powinno się grać tp. Otóż moje zdanie jest takie że zbyt dużo graczy ignoruje zasade "Nie ras***" i przekracza granice rashu, dlatego więc prosze o przemyślenie propozycij nad zrobieniem 'Granic Rashu'.
To tyle, dzięki. :-D :-D
Jak chcesz antyrash to z kreta nic nie będziesz miał ... antyrash jest niepotrzebny już bardziej było by za stosowne z WAR3FT TP zrobić WAR3FT FFA bo na przeważającej ilości serwerów z modem war3ft jest FFA
Właśnie o to mi w sumie chodziło, ale nie wiem czy admini się zgodzą.. Takie rozwiązanie byłoby najlepsze =]
PozdrO. :-D
Ja tam nie wiem co do War3FT FFA . A co do tego antyrasha,to to jest bez sensu X-pRostIcK ,ponieważ jak napisał wyżej z kreta nici i to będzie pewne iż żadnych banów już za rush nie będzie. Kiedyś była taka propozycja lecz też zaprzeczałem temu,teraz też zaprzeczam. Każdy gracz powinien się stosować do regulaminu,że za rush BAN. Jeżeli się nie dostosują do dostają karę. Dlatego pomysł trochę nie logiczny :]
Pozdrawiam :-).
Lol? Wy mnie nie rozumiecie, wam tylko na banach zależy -.-. Im mniej banów tym lepiej (mniej pracy adminów). FFA to najlepsze rozwiązanie.. nie byłoby żadnych rash itd. Co do reszty zasad niemam żadnego "ale"
pozdro
X-pRostIcK, trzeba nauczyć ludzi przestrzegać zasad a nie że samowolka :?
Pełno FFA i ludzie nigdy sie nie nauczą przestrzegania regulaminy.
Dobra... Ja popieram pomysł autora. nie musi byc FFA, ale niech bedzie zaznaczone, gdzie jest linia raszu
taki temat juz był, przeszukajcie sobie forum...
pomysł odpadł.
więc szybki close rfsek ;p
X-pRostIcK, trzeba nauczyć ludzi przestrzegać zasad a nie że samowolka :?
Pełno FFA i ludzie nigdy sie nie nauczą przestrzegania regulaminy.
Masz racje, ale moim zdaniem za dużo banów xD
To może np. jak jest granica raszu, to dać dużą tablice "Uwaga granica raszu"? :]
Link do takiego czegoś (http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2821&highlight=tablice+granic+raszu)
Tak to wygląda (http://www.wrzuta.pl/obraz/uXo24mwbwS/)
Ronnie, dobry pomysł :-D ale z tym będzie dużo roboty bo o ile wiem to trzeba sie bawić tak z każdą mapką :x
uważaj bo taki bot będzie czytał i przestrzegał znaków drogowych :-D są takie osoby na tym servie które upominałem, banowałem już setki razy za rasz a i tak nie dociera. I myślisz że takie nierozumne dziecko zacznie przestrzegać tabliczki "uwaga rasz"? To jest śmieszne -.-
uważaj bo taki bot będzie czytał i przestrzegał znaków drogowych :-D są takie osoby na tym servie które upominałem, banowałem już setki razy za rasz a i tak nie dociera. I myślisz że takie nierozumne dziecko zacznie przestrzegać tabliczki "uwaga rasz"? To jest śmieszne -.-
To już jego sprawa czy będzie czy nie ... zraszuje to nie będzie a bo ja nie wiedziałem tylko ma oznakowanie że nie można :-] Dobry pomysł i warto go dodać :-)
ZŁ0M!@RZ
11-12-2008, 15:28
No to do roboty
Nie moze byc granic raszu bo Co bedzie w tedy z kretem moim zdaniem wiecej osub bylo by za tym zeby granic rashu nie bylo
Nie moze byc granic raszu bo Co bedzie w tedy z kretem moim zdaniem wiecej osub bylo by za tym zeby granic rashu nie bylo
nie odkopuj tematów... i jak ty masz 17lat a takie zdania tworzysz to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty
Boshe ,aleście temat od kopali . Łoooo ludzieeeee xD ^^. Weźcie już zamknijcie ten temat ,bo jest od grudnia - a co mamy ? grudzień xD. Mi się zdaję , iż już wszystko tutaj wyjaśnione :] i nie ma co dalej robić OT. Rfs Zamknij Temat :-P.
@Edit:
Street , on ma 14 lat xD :].